Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da malo vidimo o kakvom odronu od države se radi, zipa ovo:

Rusija je rekla kako je uvjerena da je ministarstvo obrane bilo u pravu kada je reklo da je 600 ukrajinskih vojnika “uništeno” u napadu na grad Kramatorsk, unatoč izvješćima koja su pokazala da je napad promašio cilj. “Kremlj ima apsolutno povjerenje: želio bih vas podsjetiti na predsjednikove riječi da je glavni izvor informacija Ministarstvo obrane”, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov novinarima na dnevnom brifingu u ponedjeljak, prenosi Reuters.

Ahahahahaha 🤡
Verovatno treba da veruju Ukro obaveštajnoj koja ih je (svakog Ruskoj zvaničnika) više puta sahranila?

Jakovlevka. Potvrđeno!
Kanda je dobilo ubrzanje nakon raspamećivanja Soledara. Domino?

FkDHLQiWIAcaBM1
Химарс тајм бухахахаааа

Pa ajde, stani iza svojih reci

Kad letis za Rusiju da se pridruzis ratnicima na Ukrajinskom frontu?
Да живим тамо.....већ бих био са њима. Овако.....пошто ме овде чекају Хрвати, потурице, шиптари, *********, другосрбијанци....нема потребе да идем. Ма у ствари......плашим се !! :mrgreen:

Хах.....који си ти дефетиста ! Колико ти је само стало до голог и ништавног живота. Пристао би да будеш под НАТО чизмом све до смрти, али да се усправиш и бориш за људско достојанство и националну часто ТО НИКАД !! Живи ли у теби "Србин и хришћанин" или си само "потрошач робе широке потрошње" и обичан "грађанин".

- Defetista, Ok ako ti kažeš
- Da, stalo mi je do života mene i moje porodice i prijatelja i ne nije ništavan vrlo je kreativan, bogat i sadržajan. Radim ono što hoću, živim kako sam izabrao, imam sve što mi treba.
- Kojom bre čizmom šta lupaš, ni oni koji su u NATO državama nisu videli tu tvoju čizmu
- Za ljudsko dostojanstvo se borim svaki dan a očigledno drugačije poimamo nacionalnu čast
- Srbin sam i hrišćanin ali to što vi poistovećujete nacionalnu pripadnost sa nekom mitomanijom i gomilom gluposti je zaista tužno
- Izvini ti nisi potrošač robe široke potrošnje, ne koristiš automobil, računar, internet, TV, belu tehniku, kuvaš na ognjištu ko tvoji stari, voziš se volovskom zapregom i komuniciraš golubom pismonošom

Malo manje kenjajte malo više pokušajte da date smisao vašim, očigledno izgubljenim i promašenim životima

Garantujem da sam Srbiji dao neuporedivo više nego gomila vas busača u grudi ali ne smatram da je to nešto što treba da objavljujem na sva zvona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back