F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Ako je javio Kolaženkov onda je istina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je Evropa glupa, puštaju da ih SAD vozaju kao majmune.Sve manje, sta mislis zasto su unistena dva najveca gasovoda prema Evropi.
Vaša taktika "zavadi pa porobi" nije uspela.Zato što je Evropa glupa, puštaju da ih SAD vozaju kao majmune.

te gasovode je unistila amerika .........iza ledja evropi. Sve kasnije izjave evropskih politicara su "narucene".Sve manje, sta mislis zasto su unistena dva najveca gasovoda prema Evropi.
Zato sad gledamo tugu i jad NATO Ukrajine i toliko nesrećno poginulih zbog zla koje njihove gazde izazaviju svuda po svetu.
Nikakav efekatVaša taktika "zavadi pa porobi" nije uspela.
SAD i EU su jedinstveni protiv ruskog agresora.
URAAAAA!
Evo ga jos jedan sto misli da bi pronalazenjem neke napisane tajne svet bio prosvetljenAleksandrijska biblioteka je spaljena do temelja. Najvaznije i najdragocenije znanje sveta je zauvek nestalo bez traga.
Da ti nije mozak izmedju dva dzepa ne bi ti trebali dzepovi vec bi tu istu biblioteku drzao u malom prstu.
Da imas barem jedan dah slobode koji mi imamo verovao bi kao i mi u jednu matricu
“Zivi slobodno ili umri”

Zajedno svakako. Glupa Evropa gine, a SAD ih bodre. Bravo Pikac bravo!Vaša taktika "zavadi pa porobi" nije uspela.
URAAAAA!
Ne, svet je usran. Ja samo mislim da ti nedostaje osnovno obrazovanje.. ali koga briga, tvoj zivot. Sedi u svom podrumu i placi od muke.Evo ga jos jedan sto misli da bi pronalazenjem neke napisane tajne svet bio prosvetljen![]()
hehe, zabludeli covece svaku knjigu tumaci ko kako hoce i kako mu odgovara.... Pa i Bibliju...Aleksandrijska biblioteka je spaljena do temelja. Najvaznije i najdragocenije znanje sveta je zauvek nestalo bez traga.
Znaci kad su Austrougari napali Srbiju 1914e, a Rusija,Francuska i Engleska usli u najkrvaviji rat za Srbiju,Predugo Anglosasi pokušavaju koristiti apstraktne ideale poput slobode i demokracije da uvjeri međunarodnu zajednicu da se bori za moralne i pravedne ciljeve, a ne za dominaciju i pljačku.
Zato sam i napisala na drugoj temi da je ovo jedan vrlo bizaran rat. Daleko od toga da sam ja neki stručnjak za ratovanjeOvo je potpuno iracionalno... Čekaju da ih pobiju u stotinama pa onda vrše odmazdu, umesto da ih odmah poklope i završe ovaj rat što pre...![]()
, ali kad i meni sve ovo izgleda besmisleno, mogu misliti kako tek izgleda onima koji se u ratovanje razumeju.Ne deri se.Vaša taktika "zavadi pa porobi" nije uspela.
URAAAAA!
Pogledaj ovaj intervju sto sam postavio da vidis sta je cinjenica.Zato sam i napisala na drugoj temi da je ovo jedan vrlo bizaran rat. Daleko od toga da sam ja neki stručnjak za ratovanje, ali kad i meni sve ovo izgleda besmisleno, mogu misliti kako tek izgleda onima koji se u ratovanje razumeju.
Mesecima se svi vrte oko nekih praznih sela, ginu ljudi u ogromnom broju, ratuje se za ulice i stanove u zgradi kao u Drugom svetskom ratu, a imaju rakete, avione, bombe - mogu sve sa zemljom sravniti za jedno popodne.
Meni sve to izgleda kao da su Rusi i Amerikanci izabrali neko bojište i sad se tamo ratuje u nedogled - troši se staro oružje, isprobava novo, razvlači se ekonomska kriza po Evropi, svađa se i prepucava oko energenata i ko zna šta se sve još radi u pozadini, a ovaj rat u Ukrajini služi kao paravan za sve to i ko zna šta još.
Ko zna ko sve i kako zarađuje na tom ratu, pa treba da potraje, a ovako im je najlakše da ga razvuku dokle god im je to potrebno. Izgleda da je poenta u ratovima danas da - traju. Ne znam šta drugo reći...
"Ukinut sva prava", pa daaaaaaNa mapi se vidi šta je Lenjin ''poklonio'' Ukrajini a šta Hruščov.Plavo je bio jedan deo Novo-Srbije , drugi deo Slaveno -Srbije je Donjetska i Luganska Oblast. Sada kada vlast u Ukrajini (koji nisu ni Rusi ni Ukrajinci po narodnosti )želeli su da ukinu sva prava drugim gradjanima koji su im prethodno poklanjali teritorije . Tada je nastao realan konflikt i naravno povraćaj poklona .
![]()