Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.472
Nisu pali 8% nego "samo" 4% dok svi ostali rastu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu pali 8% nego "samo" 4% dok svi ostali rastu.
Trebalo je čuti genijalni Putinov govor i izgubiti glavu..
slazem se sa tobom , bas kao i sto i je u svim delovima bivse zemlje.Nema, hrvatska novinarstvo je umrlo. Ne postoji. Sve ti je to c/p smeća.
Nekad su novinari bili obrazovani ljudi, intelektualci tipa Maroje Mihovilović, danas su to polupismeni ljudi.
Ajde...Ja sam svugdje dobrodošla i rado viđena zbog svoje vedre i vesele naravi. Jednostavno, ljudi me vole.
2%, a vaš Bajden i vi sa nji ste pretili da Rusiju čeka bankrot za mesec-dva.Nisu pali 8% nego "samo" 4% dok svi ostali rastu.

Svi russcici koji su dosli u Ukrajinu mogu i trebaju samo sa nogama napred da je napusteLjudi ko ljudi, lako ih zavede i nahuška. Treba težiti ljudskosti u ovakvim teškim vremenima, što god to značilo za neke.
Ne pratim zadnjih dva tjedna detaljno što se događa u Ukrajini, koliko vidim danas, ništa posebno.Trol ume da se pravi Toša, Ukrajinski je vaš, hrvatski je samo onako, formalno.
Ne zezaj, ne bih te zafrkavao uopšte da nemaš običaj da kačiš najluđe Ukro tvitove, “objava” bez ikakvih dokaza da se nešto desilo…Ne pratim zadnjih dva tjedna detaljno što se događa u Ukrajini, koliko vidim danas, ništa posebno.
Pobjedničko borbeno vozilo.Evo ga! A ne, to je vaš!
Ko je koga išutirao? USAF? Nije valjda da su i vas tukli?I sa tavim sklopocijama smo vas isutirali

Nisam ja ništa posebno tebi na nišanu, koliko vidim većinom samo udaraš smajlije na tuđe komentare.Ne zezaj, ne bih te zafrkavao uopšte da nemaš običaj da kačiš najluđe Ukro tvitove, “objava” bez ikakvih dokaza da se nešto desilo…
Ne znam što si se toliko ražestio. Mene ni ne interesuje gde ti putuješ. Činjenica je da je u Grčkoj zimi potrebno grejanje.da, jesam bio. i leti i zimi, i u prolece i u jesen. cak sam i ziveo tamo jedno vreme, relativno kratko, ali da bio sam.
da zanemarimo cinjenicu kuda ja putujem, jer to nema uticaja na vremensku prognozu, vec obrnuto, da se vratimo na sekund na tekst koji sam komentarisao
Grcka na Mediteranu, koji je jelte nadaleko poznat po nevidjenim mrazovima i sneznim padavinama ima problema sa grejanjem zimi?!?!?!?!?!
tu nemate nikakvu kritiku u verodostojnost takve tvrdnje?
da je neko rekao zimi je toplo na Aljasci, Finskoj i na Alpima, jel bi bar to mozda osporavali?
Svi russcici koji su dosli u Ukrajinu mogu i trebaju samo sa nogama napred da je napuste![]()
Aha, koje borbe vidjelo nije!Pobjedničko borbeno vozilo.
Nema, hrvatska novinarstvo je umrlo. Ne postoji. Sve ti je to c/p smeća.
Nekad su novinari bili obrazovani ljudi, intelektualci tipa Maroje Mihovilović, danas su to polupismeni ljudi.
И не само овде, већ свуда. То су апаратчици-чиновници. Управо полуписмени, јер је таквима лакше управљати.slazem se sa tobom , bas kao i sto i je u svim delovima bivse zemlje.
no , mi smo u diskusiji o ...njemu
i ukazah ti da je po pustanju , i bio intervju sa njim i sa slikama i historijom i njegovom zeljom da se vrati svojoj zeni.
Hahahaha, zipa ovo:Državna duma bi mogla raspravljati o mjerama protiv umjetnika koji se protive Rusiji. To je izjavila zastupnica Državne dume Yana Lantratova nakon intervjua s glumcem Arturom Smolyaninovom, koji je, prema njezinim riječima, "izgubio dodir sa stvarnošću".
Lantratova je napomenula da bi Državna duma trebala postaviti pitanje kako odgovoriti na izjave umjetnika koji se protive Rusiji.
“Čovjek je izgubio kontakt sa svojom zemljom, bliži mu je stav protivnika. Drago mi je da je otišao. Ovo je jako dobra odluka. Ne za sebe, već za našu zemlju ”, prenosi RIA Novosti riječi Lantratove.
Napomenula je da takvi umjetnici ne vide pravu tugu ljudi u Donbasu. A da su vidjeli - "ne bi im bilo do toga, zabavljali su se u to vrijeme, pili šampanjac na korporativnim zabavama, zaradili."
“Mislim da o tome svakako treba razgovarati s kolegama, razmisliti kako reagirati i treba li na to reagirati”, zaključila je.
Osim toga, zamjenik Državne dume Sultan Khamzaev rekao je da će se obratiti Istražnom odboru sa zahtjevom za pokretanje kaznenog postupka protiv glumca Artura Smolyaninova. Naglasio je da "ovaj odbjegli umjetnik mora ponoviti put Nevzorova s kaznenim slučajem."
Prema njegovim riječima, takvim glumcima treba hitno otkazati ugovore za sve državne narudžbe - filmove. "Sa svoje strane, žalit ću se Istražnom odboru sa zahtjevom za pokretanje kaznenog postupka protiv ovog izdajnika", precizirao je Khamzaev.
U prosincu je Ured glavnog tužitelja odobrio optužbu protiv novinara Aleksandra Nevzorova za diskreditaciju ruskih oružanih snaga. U ožujku je Istražni odbor pokrenuo kazneni postupak protiv Nevzorova zbog širenja lažnih informacija o navodnom granatiranju rodilišta u Mariupolu od strane ruskih oružanih snaga.
Podsjetimo da je tijekom intervjua za Novaya Gazeta Europe (priznata kao strani agent u Rusiji), Smolyaninov
kritizirao je svog kuma Ivana Okhlobystina zbog podrške specijalnoj vojnoj operaciji, dodajući da ga "baš briga" za Rusiju, čak i ako ostane samo jedna regija u zemlji, "a sve ostalo će se pretvoriti u radioaktivni pepeo". Izrazio je i spremnost da se bori za Ukrajinu.
Ranije je pjevač Valeriy Meladze na korporativnoj zabavi u Dubaiju podržao ukrajinski nacionalistički skand na zahtjev obožavatelja. Nakon toga Meladze se pokušao opravdati navijačima. Kasnije je umjetnik Maxim Galkin (prepoznat kao strani agent) također podržao uzvik iz publike "slava Ukrajini", odgovarajući izrazom "slava herojima".

Šmrc...Sa tolerancijom - većina misli samo kako da prevari.
Baš sam se razočarao.
Pa kad stavljaš objave od evo ovoga ispod, Dotični Roepcke je toliko naložio ljude da ga sad NAFO pratioci zahebavaju sve u šesnaest, k’o da on određuje ishod rata. Ako te nerviram kad se smejem na objave koje su sračunate da nerviraju drugu stranu (mene) znači da propagandni rat ne ide kako treba.Nisam ja ništa posebno tebi na nišanu, koliko vidim većinom samo udaraš smajlije na tuđe

Šta kažeš na male leteće muzičareМузичари у југоисточном делу Бахмута изашли су са јужне стране на Брану, где се на овом сектору фронта налази једно од најмоћнијих утврђених области Оружаних снага Украјине. Такође, непријатељски извори извештавају о избијању битке на територији фабрике шампањца Бакхмут на ул. Патрице Лумумба.
DŽeg, koji ti je ovo klon po redu?5. januara iz Rostova na Donu u Kemerovsku oblast stigao voz sa hladnjačama punim leševa ruskih vojnika i da će leševi biti dopremljeni u lokalne mrtvačnice.
Šta je ovo, crkavaju Rusi?
Koji od više desetina ratova koje su SAD vodile protiv slabijih država, hiljadama kilometara od svoje teritorije?Hahahaha, zipa ovo:
"Protive se Rusiji"
Jer ako kažeš "rat nije dobar", naravno da se protiviš Rusiji.
мда ено виде се све и чинови и униформа