Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da ga je pogodio u trbuh. I po grčenju i po prašini kako je odskočila.Jel ga ovo promašio?
Ajde sad daj procenat, koliko je Srba izginulo u PSR s obzirom na ukupnu populacijuKad već uzimaš u usta naše heroje iz WW1 uzmi knjigu u šake pa nešto nauči.
Da je naša vojna komanda imala "ukrajinsku taktiku" nas ne bi bilo više ni kao države ni kao naroda.
I kroz povlačenje u Kolubarskoj bitci kao i povlačenjem preko Albanije učinjeno je upravo ono što ja potenciram.
Nije se tvrdoglavo branio svaki kamen i ginulo do zadnjeg kao što sada rade u Ukrajini.
Srbija je bila 100% okupirana ali je na kraju pobedila jer je ipak ostala vojska koja se vratila i proterala okupatore.
Od svih primera koje si mogao da izabereš ti si izabrao onaj koji apsolutno ne ide u prilog tvojim tezama, zaista redak talenat
Naravno da ne bi pokrenuo vojsku zbog uspostavljanja poretka po ustavu.Vojska se koristi za odbranu od spoljne sile.
pokrenuo bi policiju,sudstvo,pregovarao...
ladno brt.. al narodu.. Svinjevski se lepo greje..i ovi naci botovi koje boli k za Kijevljane tj Ukrajince realnoTrenutno -7 u Kijevu
brate Ruski špijun koji priča neistine i širi paniku
nema mda. To je ispravan put za resavamje pitanjs medju ljudima. Sila je smo sredstvo odbrane od nasilnka.
Da. To je ocigledno. Neverovatno koliko su zedni Ukrajnske krvi..i ovi naci botovi koje boli k za Kijevljane tj Ukrajince realno
Porodice ovih zaginulih slavice nove lade i 3 meleona rubljiCrn im Bozic. Jadne porodice ovog ruskog potrosnog mesa.
Све Лажров лаже, па и то да су Руси и даље у Украјини.brate Ruski špijun koji priča neistine i širi panikuUkrajnici pobeđuju bre šta ti je
odlično im ide
javljaju na indexu i cnn u
![]()
Samo rokaj i kokaj sto vise to bolje
da brt..Све Лажров лаже, па и то да су Руси и даље у Украјини.
Укри давно добили рат и отерали их све химарсом бухаха
Koliko je to teže u km2??Ovo su neuporedivo teži i opasniji porazi, znaš to sam, samo nastavite, u jednom trenutku neće više biti zaustavljanja.
Vidiš meni je neshvatljivo napadi po svaku cijenu na neku selendru..Nije poenta ko će sačuvati više teritorije koju drži već ko će sačuvati više ljudi sposobnih da nose oružje.
Meni je neshvatljiva taktika odbrane svake selendre po bilo koju cenu.
Da li recimo taj Bahmut vredi desetine hiljada mrtvih po bilo kom osnovu.
Zašto čudnim okolnostima?Ruski tajkun ubijen u čudnim okolnostima, navodno ga pregazila Lada Niva
![]()
Još ubacit Tixijeve citate i to je to
HIMARS briše sve te razlike..
Промашио је слезену. Јетру није. Веома је могуће да је преживео ако није закачена артерија и ако је имао ко да га одмах однесе на отварање и крпљење. Не знам како им је организван санитет на првној линији.Jel ga ovo promašio?