Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.980
okdalje nisam čitao..nema ni potrebe posle ovakvog idiotizma .. još jedan koji leti na ignor listu..pozdravi Mačkonija i ekipu
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okdalje nisam čitao..nema ni potrebe posle ovakvog idiotizma .. još jedan koji leti na ignor listu..pozdravi Mačkonija i ekipu
![]()
i kalifornija je bila, i još je uvek pred udarom meteora i mega zemljotresa. samo što se rusija ruši a ne amerika!Kijev je pred Apokalispom kao u Holivudskim filmovima ( Kličko )
Najlakše je zabiti glavu u neku rupu i tralalati.javiLO index a potvrdiLO danasKE
Орикс бухахаImaš listu sa potvrđenim gubicima, Rusi izgubili potvrđeno preko 1600 tenkova, ukupno oko 4000 oklopnih vozila i to iz aktivne službe, znači najbolje što imaju.
Koliko je točno ljudskih žrtava se ne može ništa reći zbog ne postojanja otvorenih podataka, ali teško da imaju manje žrtava od Ukrajinaca, sa taktikom iz 1.sr.
mislim da se Rusija ne ruši.. Ukrajina se ruši..i kalifornija je bila, i još je uvek pred udarom meteora i mega zemljotresa. samo što se rusija ruši a ne amerika!

samo da sebe ne iscrpe? jer je eu + amerika jača!Ide se na iscrpljivanje, to je ruska strategija.
Ma ok, Rusi se samo pregrupiravaju na sve manjem području. Tenkove i drugu opremu koja ostaje iz njih je valjda samo višak koji ne trebaju.
Све визуелно потврђеноMa ok, Rusi se samo pregrupiravaju na sve manjem području. Tenkove i drugu opremu koja ostaje iz njih je valjda samo višak koji ne trebaju.![]()
Nije gubitak nego poklon.
I taj helikopter nije ruski gubitak, samo je eto pao i nekako završio na čuvanju kod Ukrajinaca.

kakvi ste vi lažovi!Francuzi zatvaraju fabrike i otpuštaju radnike
По теби су Руси изгубили десет пута више него што су их произвели бухахаI taj helikopter nije ruski gubitak, samo je eto pao i nekako završio na čuvanju kod Ukrajinaca.![]()
Ma da, ali sve uzalud jer ti to ne priznaješ.
To nisam tako nigdje napisao.По теби су Руси изгубили десет пута више него што су их произвели бухаха
Усташки пајац
i?U Britaniju tokom dve godine ušlo skoro 75.000 izbeglica,većinom iz Albanije.. Kritična je to masa rodjaci!
A imas li gifove iz nekih ruskih filmova?
Opet ne pratis..A počela je? Joj super, ajde vjerno pratim ovaj forum sljedećih dana da vidimo na kojem pravcu napreduju jer u stvarnosti gube teritorij svaki dan!
Ко теби дрма кавез?A imas li gifove iz nekih ruskih filmova?
Pitao sam za gifove iz ruskih filmova, ne privatne videe gdje si sebe snimao. Drago mi je sto si se i potpisao, divno ime Miran.
Pitao sam za gifove iz ruskih filmova, ne privatne videe gdje si sebe snimao. Drago mi je sto si se i potpisao, divno ime Miran.