Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nastradao led
Zato kmeče samo hokejaši, ne i vojnici
Otkud led u železničkoj stanici?
Francuzi su snimili uništenje železničke stanice. Kažu, baš u vreme kad su se iz voza iskrcavali: vojnici, municija i artiljerijska oruđa.
Ledena hala je na drugoj slici odozgo, ali je ona uništena ranije.

FliJ5HYacAE_Kw1
FliKIAmagAoyCWY
FliJ5IEaMAAii0o

Poslednja izmena:
Vladimir Solovjov je u svojoj emisiji na ruskom državnom TV kanalu Rossiya 1 pozvao Ruse da se ne boje smrti, naglasivši da je "život jako precijenjen", a smrt ionako neizbježna. Gosti su podržali njegovo stajalište, optužujući svoje sugrađane da su ranije živjeli iz dana u dan, a da sada imaju "nematerijalni san, viši cilj".

"Život je jako precijenjen. Zašto se bojati onoga što je neizbježno? Pogotovo kad idemo u raj. "

Potpuno ludilo i potpuni rasap ruske države i ruskog društva. Da, to su ti Tixijevi predvodnici Novog Svjetskog Poretka, pravoslavno talibanski mentalni bolesnici, idu u borbu protiv Sotone.

A Ukrajina nije još ni počela. Šta tek čeka rusko društvo?
И православни и талибани... само не помену оно што јесте.
0.919342001627025403.jpg

Ja sam vlasnik Adidasa.
Odlučio sam ne prodavati više niti jedan par tenisica u Rusiju.
Imam tvornicu u Bangladešu.
Kako zamišljaš proces, ovaj u Bangladešu izvozi u Rusiju bez da ja to znam?

Vidi se da nemaš pojma kako realan svet funkcioniše

Ja sam vlasnik Adidasa.
Odlučio sam FORMALNO ne prodavati više niti jedan par tenisica u Rusiju.
Imam distributere u svim krajevima sveta i baš sam pozitivno iznenađen drastičnim rastom prodaje u Kazakstanu, Tadžikistanu i nekim drugim zemljama koje se graniče sa Rusijom
Sankcije poštujem ali prodaja nije pala, win - win situacija

Ne podrzavam nikakvo namerno ludilo.
Stvar je samo biti realan i razdvojiti dobro i zlo.
Moja ćerka kad ne valja,ja kažem
Moja majka kad ne valja,kažem
Moj narod,kad čini zlo,ja kažem
Ja kad pogrešim nešto,priznam...
Ljude delim samo na dobre i zle,i nikako drugačije...
Mrzeti kolektivno neki narod koji se trenutno bori i gine za svoju slobodu,a veličati kolektivno drugi narod koji mu želi oduzeti zemlju i slobodu,je čisto ludilo...
Bore se za slobodu i Rusi u Ukrajini da ne dožive hrvatsku Oluju.

To je veliki problem sa "borbom za slobodu". Različiti ljudi vide slobodu na razne načine. Pogledaj i po forumu - za nekoga je sloboda EU, za nekoga Rusija, za nekoga neutralnost...

Poslednja izmena od moderatora:
Не контам уопште форсирање те приче како ће им нестати оружја. :lol:
Као неки мотивациони пропагандни материјал.А још мало па ће пуна година рата интензитета до сада невиђеног у новијој историји ратовања. лол
to me podsjeća na početak ww1 kada su svi očekivali brzi kraj rata..mjesec ili dva i gotovo...ono još mjesec ili dva i rusi osrtaju bez raketa.

Ja sam vlasnik Adidasa.
Imam distributere u svim krajevima sveta i baš sam pozitivno iznenađen drastičnim rastom prodaje u Kazakstanu, Tadžikistanu i nekim drugim zemljama koje se graniče sa Rusijom
možda si čuo da su rusi uveli velike poreze na sve zapadne brendove koji nemaju svoje proizvodne pogone u rusiji...

posto vec razmisljate kao angloskaskonci
u terminologiji koju nakardno izvrcete
poredjenje bi bilo mnogo lepse
kada bi rekli za nato armadu
koja se bas tako pravdala srbiji za ono sto je uradila
u ratovima 90tih, pa 1945. kad su srbiju unistili tepih bombama

a zamisli bili smo saveznici u borbi protiv fasizma :hahaha:
a opet to nisu uradili u granicama tadasnje hrvatske gde su ustase carovale sa svojim krvavim pirom
znaci da bombarduju samo bracu, nikako nesto oportuno sto je najgore zlo :rotf:
Znaš kako se kaže - ko će koga, nego svoj svoga. :lol:

Tako ti je u svim ratovima i sukobima izgleda...

Ja sam vlasnik Adidasa.
:tick:

Ма то су глупости већ сада можеш наћи западну робу произведену у Азији а такве је поприлично јер је запад многе производне погоне пребацио у Азију.Дакле никакав проблем да просјечан Рус и даље носи адидас маде ин Бангладеш, Индонезија или пије кока колу произведену у Индији.
Тржиште је немогуће зауставити док се сви не укључе у причу изолације Русије а то се неће никада десити ваљда је очигледно.
Kupujem zapadnu kozmetiku kod naših Kineza - upola cene od one koja se prodaje u zvaničnim parfimerijama - Lily, DM I slično. Sve je IDENTIČNO. Kupila, uporedila, isprobala... Ne bi me čudilo da su Kinezi napravili duple fabrike i sve iskopirali. Pravi su maheri u tome. Iskopiraju, pa onda još i usavrše.

Ko se graniči sa Kinom - njemu zapadne robe nikad neće nedostajati. To je činjenica. Čak i kad bi Kina uvela sankcije Rusiji, što se nikad neće desiti, ali hajde - buknulo bi crno tržište.

Sankcije su jedan od surovijih zapadnih mehanizama prisiljavanja ljudi da rade šta oni žele, pogotovo kada se primenjuju na male i siromašne zemlje. To je isto što i stavljanje u logor i izgladnjivanje. Fašističke metode koje je SAD usavršila nakon Drugog svetskog rata. Naravno, na velike i neizolovane zemlje nemaju isti efekat i često se i vrate kao bumerang. Ali da su nehumane - jesu! I borci za ljudska prava sa Zapada nešto se baš ne naprotestovaše zbog silne dece koja su umrla od gladi širom sveta zbog takve politike...

Čini se da nemaš pojma kako stvarni svijet funkcionira

Vlasnik sam Adidasa.
FORMALNO sam odlučio da Rusiji neću prodati niti jedan par tenisica.
Imam distributere na svim stranama svijeta i pozitivno sam iznenađen drastičnim rastom prodaje u Kazahstanu, Tadžikistanu i još nekim zemljama koje graniče s Rusijom.
Poštujem sankcije, ali prodaja nije pala, dobitna situacija
Možete li mi to preraditi, recimo, McDonalds? To može biti, na primjer, Renault
Ja sam glup pa ne znam kako to ide, sad McDonalds prodaje više sendviča u Kazahstanu?
Naravno za većinu onih firmi sa postera nemaš podatke ili ipak imaš?

Ja sam vlasnik Adidasa.
I šta kad patike dođu u Kazahstan

I dalje nisu u rukama ruskog neradnog naroda

So Vladimir Putin was right all along: The US Pentagon released a statement on its official website Thursday (June 9) acknowledging that it has funded 46 Ukrainian biological facilities over the past 20 years.....

Fact Sheet on WMD Threat Reduction Efforts with Ukraine, Russia and Other Former Soviet Union Countries​

June 9, 2022 |
The History and Accomplishments of U.S. Collaboration With the International Community to Reduce Nuclear, Chemical, and Biological Threats in Ukraine, Russia, and Other Countries of the Former Soviet Union
  • Following the collapse of the Soviet Union, the United States, along with allies, partners, and international organizations, has led cooperative efforts to reduce legacy threats from nuclear, chemical, and biological weapons left in the Soviet Union’s successor states, including Russia. These cooperative threat reduction efforts have helped advance global peace and security, and have supported the global consensus that the world is safer when we work together to increase transparency and reduce the risks from weapons of mass destruction (WMD) programs.
  • The U.S. Congress created the Nunn-Lugar Cooperative Threat Reduction (CTR) Program through the passage of the Soviet Threat Reduction Act of 1991. The CTR Program provided U.S. funding and expertise to: 1) consolidate and secure WMD and WMD-related material in a limited number of secure sites; 2) inventory and account for these weapons and materials; 3) provide safe handling and safe disposition of these weapons and materials as called for by arms control agreements; and 4) offer assistance in finding gainful employment for thousands of former Soviet scientists with expert knowledge of WMD, WMD-related materials, or their delivery systems
  • The United States has provided this assistance with transparency and in cooperation with our partners, which included Russia prior to 2014, toward mutually-decided objectives, and has been reported on a regular basis.
  • In addition to the Nunn-Lugar Cooperative Threat Reduction work, the Departments of Energy and State have supported nuclear, chemical, and biological threat reduction efforts, often with technical assistance from other U.S. departments and agencies. This work has occurred in collaboration with other countries, such as Canada, the European Union, Japan, Norway, the Republic of Korea, and others; multilateral organizations, and the International Science and Technology Center (ISTC); and the Science and Technology Center in Ukraine (STCU).
  • https://www.defense.gov/News/Releas...efforts-with-ukraine-russia-and-other-former/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back