Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ДРУГО---Путин НЕ ЖЕЛИ ДА свој братски Народ(ма колико они застранили)...не жели да их десеткује!Он може их колико сутра побије 10 милиона,он једноставно жели да их Придобије на своју страну и то показује СВЕ ВРЕМЕ овог Сукоба.

Неће да испадне ЧКАПИ-ја имам 300 авиона,ви имате 10...
Хоћете фер тучу?
Имаћете ферку!

Најжалосније око свега је да напаљена Гамад гине и гине...и неће одустане од већ УНАПРЕД ИЗГУБЉЕНОГ сукоба где су се неколицина тих Украјинаца већ жестоко нафатирали западњачких пара док им Народ улудо гине :(

Katastrofalne vesti za domaće Ukre i NAFO - počelo je oplakivanje Ukro humanitarne katastrofe kod Soledara:

DF77CEAB-95E8-4FEF-9ABF-EC9BDAAF43BC.jpeg

ДРУГО---Путин НЕ ЖЕЛИ ДА свој братски Народ(ма колико они застранили)...не жели да их десеткује!Он може их колико сутра побије 10 милиона,он једноставно жели да их Придобије на своју страну и то показује СВЕ ВРЕМЕ овог Сукоба.

Неће да испадне ЧКАПИ-ја имам 300 авиона,ви имате 10...
Хоћете фер тучу?
Имаћете ферку!

Најжалосније око свега је да напаљена Гамад гине и гине...и неће одустане од већ УНАПРЕД ИЗГУБЉЕНОГ сукоба где су се неколицина тих Украјинаца већ жестоко нафатирали западњачких пара док им Народ улудо гине :(
Ukrajinci su ko maloumne životinje mislim da je neka druga igra u pitanju. vrv neka ekonomsko politička na svetskom nivou.

Možda su ukrainci retardirani od černobilske radijacije ko će ga znati.

****** na internetu viđam toliko NATO neonacista, kao govorite mi kontradikcija je Zelenski jevrejin i nacisti u državi, a svi govore "hahahahah ubićemo vas ruske cigane hitler je samo bio kilav mi ćemo to dovršiti" gde god odem na internetu
Poskupela struja, voda, hrana jbg ljudi nezadovoljni pucaju kredite nemaju leba da jedu

Olaksanje. I Blizi pad Bahmuta. To znaci bezbednist za civilno stanovnistvo.
Sada cekam Belorusiju. Govorio sam ranije o tome. Velike vojne formacije pod punom opremom su se priblizile Ukrajinskoj granici. Ostaje da vidimo. Vec 6 meseci traju pripreme.
Puca Ukro front, samo kmečanje iz Soledara i plakanje iz Bahmuta, pa i Avdejevka, Surovi će da im zavrne mooda, skroz. :D

Gluposti, tenk je ranjiv kao i svi ostali, samo ih ima jako malo i praktično je samo nekoliko komada omirisalo borbu i iz tog razloga se još uvek vodi da nije ni jedan uništen u borbi.

Uostalom, prati kad stignu i ako stignu, kako će da se provedu u Ukrajini.

Kakvo loženje i gubljenje vremena oko 10 tenkova, da su poslali 100 pa i da pričamo, ovo nema ni da se okadi linija fronta
tenk sam po sebi zahtjeva golemu logistiku od djelova,mehaničara itd...mnogi govore o tigrovima iz ww2 međutim nitko ne vodi računa da su bili skupi i zahtjevni za proizvodnji i trošili previše radnih sati ,da su bili kvarljivi pošto im je kvačilo bilo loše i da je izvlačenje oštećenog golemog tigra sa fronte zahtjevalo mnogo tehničke opreme itd,itd...u biti ukrajina je crna rupa za zapad a sutra može biti i rusija....meni je bilo neshvatljivo da obuka jednog pilota na apači helikopteru može trajati godinama i koliko to može biti hendikep u ratnim uvjetima kad se ljudski i tehnički bazen prazni nemilice....

Verovao ili ne , Ruske trupe u ovom trenutku evakuisu ranjene ukrajinske vojnike koji su ostavljeni u Soledaru.
Ne mogu da pojmim kakav je to mozak da ostavis ranjenog coveka koji se do pre par minuta borio rame uz rame sa tobom, na taj nacin… mislim covece, gde im je dusa. Bogu hvala , Rusi ce im pruziti svu mogucu medicinsku pomoc koliko god mogu i kao sto su to radili i u proslosti. Ali da ostavis ranjenike… brate…
Gde su pedonacisti sada? Kao otisli da spavaju?
zar to nisu radili i partizani na sutjesci..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back