Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
(Google translate) Proba vatrometa. Ovako je gradonačelnik Ivan Fedorov ironično nazvao eksplozije koje su kasno navečer odjeknule u privremeno okupiranom Melitopolju. Nije precizirao gde se to tačno dogodilo, ali je napomenuo da su bile najmanje 2 eksplozije i da su bile glasne u različitim delovima grada. U međuvremenu, lokalne novine pišu da se radi o izravnom udaru u bazu okupatora.

Код нас у Далмацији је о Личанима био раширен стереотип као о људима којима ништа није свето и који мисле само на своје дупе због чега су масовно били у партизанима и за Тита, а своје цркве су спаљивали да се додворе патрији и многи нису славили славе и крштавали децу у југо-комунистичком периоду. Код нас су чак и чланови патрије кришом славили славе и крштавали децу, а паљења сопствених цркава није било.

@Лички гусар
Li-ča-ni i nisu pravoslavci, oni su Kinezi! I ne treba zaboraviti ni da je 6. lička spasila ono gofno od poljskog grofa, koga još mirišemo u kući cvijeća!

Zašto da ne, već je potvrđeno da ste ištali oružje od raspalog Irana
Kupili licencu za jeftine dronove i neke dijelove pa sklapaju u Rusiji.Serijska proizvodnja dronova sada se odradjuje u Rusiji koliko znam.
Razmišljaju pragmatično, to je inače jedna od boljih ideja Rusa u moru dosta loših odluka ali granate za artiljeriju, ubjedljivo najviše na svijetu koliko pratim te vojne parametre.Tu se Ukri ne bi trebali previše nadati nestašici.Uostalom i sam intenzitet granatiranja govori nam da ih imaju za bacanje.Kontam da su tek sada došli do zaliha iz 1970 godine recimo.

(Google translate) Proba vatrometa. Ovako je gradonačelnik Ivan Fedorov ironično nazvao eksplozije koje su kasno navečer odjeknule u privremeno okupiranom Melitopolju. Nije precizirao gde se to tačno dogodilo, ali je napomenuo da su bile najmanje 2 eksplozije i da su bile glasne u različitim delovima grada. U međuvremenu, lokalne novine pišu da se radi o izravnom udaru u bazu okupatora.
Kakve crne eksplozije? Zilti odvojio si se BRE od stvarnosti, puca non stop po Kijevu, pa se smišljaju idiotske “vesti” da se to zabašuri, a veoma talentirani Zilti to tera i raduje se kao da se desilo. Zilti, Zilti.

Kupili licencu za jeftine dronove i neke dijelove pa sklapaju u Rusiji.Serijska proizvodnja dronova sada se odradjuje u Rusiji koliko znam.
Razmišljaju pragmatično, to je inače jedna od boljih ideja Rusa u moru dosta loših odluka ali granate za artiljeriju, ubjedljivo najviše na svijetu koliko pratim te vojne parametre.Tu se Ukri ne bi trebali previše nadati nestašici.Uostalom i sam intenzitet granatiranja govori nam da ih imaju za bacanje.Kontam da su tek sada došli do zaliha iz 1970 godine recimo.
Objašnjavaš Jaguarki, ona će o Ukro “pobedama” i kad nam Zelenog budu obesili.

U svakoj populaciji , svake vrste koja postoji na zemlji, postoje defekti u evoluciji. Kao ove 2 glupace. Greota za sliku. Neko je pre 200 godina ulozio svoj trud i talenat da je stvori i ostavi nesto lepo buducim generacijama.
Meni je ipak najveći hit čuvar muzeja koji je docrtao oči na sliku jer su mu bile glupe glave bez očiju.
Šteta što su išli restaurirati, ja bih to ostavio tako

2_gWojpO8.width-1290-e1644516028533_edit_61588281363518.png

ti razumes da su mahom sva krivicna dela ucinjena sa namerom da budu ucinjena ?
Si čuo da u arapskim zemljama odsecaju šake za krađu? Jeste varvarizam i okrutno, ali krađe nema.

Jel bolje par puta kazniti tvrđe ali "istrebiti" ili dosta ograničiti zločine, ili im se malo namrštiti i kazniti ih sa kaznom visine prosečne plate, ali da se svako malo ovakve svinjarije dešavaju?

Prvo im polomiti sve koske u podrumu stanice, a kad se oporave kazniti ih sa po 5 godina prinudnog rada na čiščenju ulica, sakupljanja đubreta ili još bolje održavanja kanalizacije.

Ovo debilisanje se mora saseći u začetku.
Priznaj, jel bi klao to zardjalom kasikom

Konacno progovara prikriveni radikal iz tebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back