Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.758
Samo šteta nije se desilo.Tesko rusima kad Himars proradi
Samo rokaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo šteta nije se desilo.Tesko rusima kad Himars proradi
Samo rokaj
Nemci nisu izgubili rat zbog te bitke.)I tu se vraćamo na Bitku kod Verdena, potpuno isto to su računali i Nemci.
Nemački plan je bio da gine dva puta više Francuza nego Nemaca, na kraju su podaci pokazali da je poginulo 10-15% više Francuza.
Nemci nisu dobili bitku i izgubili su rat.
NATO je ogroman. Oni možda i računaju na to da iscrpe Ruse tako što će slati Ukrajince, pa Poljake, pa Rumune, itd. Nakon što potroše sve Istočnjake, na kraju će ih ipak ostati dovoljno (Zapadna Evropa) za potencijalno osvajanje Rusije. Nadajmo se da nije taj scenario u pitanju, jer ako jeste - na kraju će Rusija morati da pribegne nuklearnom oružju i da spali pola Evrope.tu je i druga strana i ona se nešto pita
mislim da su Ukrajinci gubili znatno više ljudi nego što je trebalo, mogli su da se sačuvaju
dokle mogu ovako, videćemo
'Bes silu koja bez pomoci Lukasenka ne moze tuci "nasmrkanog" malog zelenog.Ti znaš ?
Tu se pita vojni vrh i Lukašenko
Ne treba biti baš puno bistar za to
Pa poljaci im zveckaju sa oružjem na granici
Ne žele oni da ulaze u rat sa glupim ukrima
Oni samo čuvaju svoju granicu samim tim i Rusiju sa te strane !
Normalno da će imati svu pomoć rusije oko toga jer je rusima Belorusija bitna kolko i Krim
Umeš ti gluplje.'Bes silu koja bez pomoci Lukasenka ne moze tuci "nasmrkanog" malog zelenog.
Ukra je poginulo ili ranjeno negde 18 puta više.Nemci nisu izgubili rat zbog te bitke.)
Ne bih rekao da ukri ginu samo 15%više. Ginu onoliko puta više koliko su Rusi nadmoćniji u artiljeriji u najširem.
Kad mogu da ginu Belorusi, što bi ginuli Rusi? Vidimo da Rusi traljavo vode rat u Ukrajini ali kad pogledamo koliko je Rusa poginulo, možda nekoliko. Sve Čečeni, donjecki i luganski partizani, Burjati, Adigejci, Inguši...po cenu da etnički Rusi ne ginu, Putin pravi slabe pomake na frontu. Ja mislim da vredi, a ti?'Bes silu koja bez pomoci Lukasenka ne moze tuci "nasmrkanog" malog zelenog.
Nećemo gledati sem ako ne bude dogovora o razmeni Donbasa za Zaporožje i Herson.Interesantna vest za sve koji su čitali rubriku "Draga Melita" u magazinu Sex Club
Naime Melitopol uskoro pada
Ukra je poginulo ili ranjeno negde 18 puta više.
Ма није Рат...Inače, interesira me otkad je to u Ukrajini rat pa je promenjen naslov?
Zavisi šta smatraš pod brzo. Rat da traje i 4 godine, to je opet brzo imajući u vidu u Donbasu koliko je trajao pre ovoga. Drugo, ne meri se trajanje rata količinom mesa, samlevenog ili u komadu, nego resursima koje Ukrajina ima neuporedivo više. Rusija je u potpunosti, u apsolutno svakom aspektu inferiorna u odnosu na Ukrajinu a i dalje pobeđuje...Ako je tako rat će biti brzo gotov,
samo što nije tako
Ma kojih crnih hiljadu gine po stotinu ukra i tridesetak Rusa...Ма није Рат...
јер да јесте,гинуло би по 10 Хиљада људи уместо само тренутних 1000,на дневној бази![]()
Upravo si opisao sibicarske cake botoksiranog, celavog i iskompleksiranog dripca, tako se rat ne dobija.Kad mogu da ginu Belorusi, što bi ginuli Rusi? Vidimo da Rusi traljavo vode rat u Ukrajini ali kad pogledamo koliko je Rusa poginulo, možda nekoliko. Sve Čečeni, donjecki i luganski partizani, Burjati, Adigejci, Inguši...po cenu da etnički Rusi ne ginu, Putin pravi slabe pomake na frontu. Ja mislim da vredi, a ti?
Sve dok Ščenevmerla ne prestane da postoji.Ode i ova temilica.... već 18-a...cenim biće ih tridesetak.
Pa ja sad kad bih pokrenuo specijalnu operaciju deustašizacije Hrvatske poslao bih Cigane, Slovake, Mađare, Bugare, sigurno ne moje ljude...Upravo si opisao sibicarske cake botoksiranog, celavog i iskompleksiranog dripca, tako se rat ne dobija.
Lupaš.Oce da begaju iz Melitopolja![]()
То је рекао Проф.Др. Владимир Димитријевић...нисам ја то измислио.Ma kojih crnih hiljadu gine po stotinu ukra i tridesetak Rusa...
U protekloj nedelji poginulo 227 Rusa, što je 32 dnevno. Ukra pogine 100-150 prema izveštaju Ministarstva Odbrane Ruske Federacije....То је рекао Проф.Др. Владимир Димитријевић...нисам ја то измислио.
И ја мислим да претерује али у неким одсудним покушајима Освајања нечега(што би могло да траје Данима),
ни то није искључено..
сад ћу пробам да пронађем Димитријевића
Bitno da se amerika i engleska spale, posle ćemo lako.NATO je ogroman. Oni možda i računaju na to da iscrpe Ruse tako što će slati Ukrajince, pa Poljake, pa Rumune, itd. Nakon što potroše sve Istočnjake, na kraju će ih ipak ostati dovoljno (Zapadna Evropa) za potencijalno osvajanje Rusije. Nadajmo se da nije taj scenario u pitanju, jer ako jeste - na kraju će Rusija morati da pribegne nuklearnom oružju i da spali pola Evrope.
Ali, možda ovo nije takav rat. Možda je ovo rat-paravan za ekonomski rat. Ili je u pitanju neki dogovor velikih sila.
Videćemo.
Vidi dripca i on bi hteo da bude u rangu Putina makar i po zlu. Treba neko da mu objasni da je on samo dupelizac kom se udeli poneka mrvica i da o podeli "slave" nema diskusije.Лукашенко на саркастичан начин: Па, знате, нас двојица [са Путином] смо саагресори. Најштетнији, отровнији људи на овој планети. Имамо само једну расправу - ко је више (штетан)? Владимир Владимирович, каже да сам ја. И почињем да мислим да јесам.
Па, донели су одлуку да смо заједно, једнако.
Dubokoumno, ljukavo.Pa ja sad kad bih pokrenuo specijalnu operaciju deustašizacije Hrvatske poslao bih Cigane, Slovake, Mađare, Bugare, sigurno ne moje ljude...
A Putinu se prosto može da se igra, pa što si ne bi pravio zanimaciju? To je kao kad uzme klinac da muči bubu pa ti kažeš hahahaha kol'ko je slab ne može da ubije bubu. Isto tako i Putin, može da zgnječi Ukrajinu kad poželi.
Ovde je aludirao da će ući u rat ali ajde...Vidi dripca i on bi hteo da bude u rangu Putina makar i po zlu. Treba neko da mu objasni da je on samo dupelizac kom se udeli poneka mrvica i da o podeli "slave" nema diskusije.
Zapravo ne preterano al ajde nek bude tako ...Dubokoumno, ljukavo.