Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KLJUČNI DIO RAZGOVORA
Putin; "Brate Lukašenko, ti znaš da ću te otrovati ako mi ne daš preostale granate." Lukašenko: "Brate Vladimire, sve sam ti dao. Bila bi mi čast poginuti od tvoje ruke." Šojgu: "Brate Vladimire, Lukašenko laže k`o Vučić. Vidio sam iz helikoptera da mu skladišta čuvaju vojnici. Dakle, ima toga još." Lukašenko: Brate Šojgu, zašto ne žicaš kod Vučića? Sedam milijuna Srba ludo je za Putinom." Lavrov: "Vučić se zaklinjao da je sve prodao u Bangladeš, a dio je on sam pokrao iz državnih rezervi i na crno podao Kosovu."

KLJUČNI DIO RAZGOVORA
Putin; "Brate Lukašenko, ti znaš da ću te otrovati ako mi ne daš preostale granate." Lukašenko: "Brate Vladimire, sve sam ti dao. Bila bi mi čast poginuti od tvoje ruke." Šojgu: "Brate Vladimire, Lukašenko laže k`o Vučić. Vidio sam iz helikoptera da mu skladišta čuvaju vojnici. Dakle, ima toga još." Lukašenko: Brate Šojgu, zašto ne žicaš kod Vučića? Sedam milijuna Srba ludo je za Putinom." Lavrov: "Vučić se zaklinjao da je sve prodao u Bangladeš, a dio je on sam pokrao iz državnih rezervi i na crno podao Kosovu."
AHAHAHAHAH FANTASTIČNO. Nešto lepo i od tebe da se čuje. Jesi ovo ti smislio ili kopirao od negde?

KLJUČNI DIO RAZGOVORA
Пусти ти Бангладеш и Косово...
него,јел си поздравио Одлуку Истополних Бракова које вам увео Председник по угледу на Мр. бајдена? :D

Ма није Рат...
јер да јесте,гинуло би по 10 Хиљада људи уместо само тренутних 1000,на дневној бази:(:(

Kakvih 10.000 dnevno, pa nije ovo staljingradska bitka !!!

Znate li koliko je savezničkih vojnika poginulo tokom Dana D i iskrcavanja na Normandiju.

U iskrcavanju je za 24 časa poginulo 9.000 saveznika i 1.000 Nemaca a znate, gledali ste dokumentarce, učili ste, kakva je to klanica bila u kojoj je učestvovalo preko 200.000 vojnika na obe strane

Znate li koliko je savezničkih vojnika poginulo tokom Dana D i iskrcavanja na Normandiju.

U iskrcavanju je za 24 časa poginulo 9.000 saveznika i 1.000 Nemaca a znate, gledali ste dokumentarce, učili ste, kakva je to klanica bila u kojoj je učestvovalo preko 200.000 vojnika na obe strane
Neznatno sobzirom kakvu su pizdariju spremali i napravili sa hitlerom.

Читај,читај шта сам написао...

Bitno da se amerika i engleska spale, posle ćemo lako.
One će najmanje stradati (ako stradaju uopšte).

Najviše već sada strada Istočna Evropa - u Ukrajinu šalje svoje oružje, novčanu pomoć, prima izbeglice i izdržava ih, moraće da podiže kredite da nadoknadi poslato oružje, ekonomska kriza joj teže pada nego Zapadu, jer je siromašnija, već šalje i "dobrovoljce" na ratište... A šta će tek biti ako rat potraje ili eskalira!

Bojim se da bi tu opet Nemci najviše nagrabusili - ovog puta čak ne ni svojom voljom i nastojanjima. Kolateralna šteta.

Ode ukrajincima još jedan Mi-8, drugi koji ga je pratio pogledao, video da je prvi gotov i pobegao.

Ukrainian Mi-8 Shot Down Near Avdeevka​

Russian military sources shared a video showing the MI-8 helicopter of the Ukrainian Air Forces that was reportedly shot down over the Donbass front lines.

Fighters of the 1st corps of the DPR People’s Militia shot down the Ukrainian helicopter near the village of Tonenkoe located in the area of Avdeevka.

1.jpg

2.jpg

Danas=Ukro propaganda, Pussy Riot prilježno prave listu sa imenima, prezimenima, godinom rođenja i mestom odakle je poginuli i ima sa teritorije RF (tj što Pussy Riot smatra za RF) celih 9000 i nešto imena. Istom metodom (društvene mreže, čitulje i sl) je za Ukre sastavljena lista sa dobrano preko 100,000 imena, plus oko 30k MIA.
Jedino treba proveriti za DNR i LNR (imaju detaljne liste, spremaju se da svakom živom Ukru sude) Prigožinovi robijaši se nešto ne rubrike baš previše, uzima na revers tako da im se više ne pojavljuju nazad.
Ukropistan je bar oko 5-8 puta gori, otprilike je toliki odnos u broju ispaljenih granata. Koliko god s se citirale ludosti kone Zelenko daje svojima da zaborave gde ih je doveo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back