mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.586
Ma kakvi rusi ih peglaju sa svih strana odozgo, sa zemlje pa tek onda vojska da gine dok čisti. To je zanemariv procenatMa kojih crnih hiljadu gine po stotinu ukra i tridesetak Rusa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi rusi ih peglaju sa svih strana odozgo, sa zemlje pa tek onda vojska da gine dok čisti. To je zanemariv procenatMa kojih crnih hiljadu gine po stotinu ukra i tridesetak Rusa...
AHAHAHAHAH FANTASTIČNO. Nešto lepo i od tebe da se čuje. Jesi ovo ti smislio ili kopirao od negde?KLJUČNI DIO RAZGOVORA
Putin; "Brate Lukašenko, ti znaš da ću te otrovati ako mi ne daš preostale granate." Lukašenko: "Brate Vladimire, sve sam ti dao. Bila bi mi čast poginuti od tvoje ruke." Šojgu: "Brate Vladimire, Lukašenko laže k`o Vučić. Vidio sam iz helikoptera da mu skladišta čuvaju vojnici. Dakle, ima toga još." Lukašenko: Brate Šojgu, zašto ne žicaš kod Vučića? Sedam milijuna Srba ludo je za Putinom." Lavrov: "Vučić se zaklinjao da je sve prodao u Bangladeš, a dio je on sam pokrao iz državnih rezervi i na crno podao Kosovu."
Пусти ти Бангладеш и Косово...KLJUČNI DIO RAZGOVORA
Putin; "Brate Lukašenko, ti znaš da ću te otrovati ako mi ne daš preostale granate." Lukašenko: "Brate Vladimire, sve sam ti dao. Bila bi mi čast poginuti od tvoje ruke." Šojgu: "Brate Vladimire, Lukašenko laže k`o Vučić. Vidio sam iz helikoptera da mu skladišta čuvaju vojnici. Dakle, ima toga još." Lukašenko: Brate Šojgu, zašto ne žicaš kod Vučića? Sedam milijuna Srba ludo je za Putinom." Lavrov: "Vučić se zaklinjao da je sve prodao u Bangladeš, a dio je on sam pokrao iz državnih rezervi i na crno podao Kosovu."
Ма није Рат...
јер да јесте,гинуло би по 10 Хиљада људи уместо само тренутних 1000,на дневној бази![]()
Neznatno sobzirom kakvu su pizdariju spremali i napravili sa hitlerom.Kakvih 10.000 dnevno, pa nije ovo staljingradska bitka !!!
Znate li koliko je savezničkih vojnika poginulo tokom Dana D i iskrcavanja na Normandiju.
U iskrcavanju je za 24 časa poginulo 9.000 saveznika i 1.000 Nemaca a znate, gledali ste dokumentarce, učili ste, kakva je to klanica bila u kojoj je učestvovalo preko 200.000 vojnika na obe strane
Читај,читај шта сам написао...Kakvih 10.000 dnevno, pa nije ovo staljingradska bitka !!!
Znate li koliko je savezničkih vojnika poginulo tokom Dana D i iskrcavanja na Normandiju.
U iskrcavanju je za 24 časa poginulo 9.000 saveznika i 1.000 Nemaca a znate, gledali ste dokumentarce, učili ste, kakva je to klanica bila u kojoj je učestvovalo preko 200.000 vojnika na obe strane
Kopirao, not my styleAHAHAHAHAH FANTASTIČNO. Nešto lepo i od tebe da se čuje. Jesi ovo ti smislio ili kopirao od negde?
U protekloj nedelji poginulo 227 Rusa, što je 32 dnevno. Ukra pogine 100-150 prema izveštaju Ministarstva Odbrane Ruske Federacije....
One će najmanje stradati (ako stradaju uopšte).Bitno da se amerika i engleska spale, posle ćemo lako.
Nisi nikad držao pušku, jel tako?Ма није Рат...
јер да јесте,гинуло би по 10 Хиљада људи уместо само тренутних 1000,на дневној бази![]()
Ti misliš da se puškom ubija toliko? Pa to ne mogu ni Ukrajinciu kad ubijaju civile vezanih ruku.Nisi nikad držao pušku, jel tako?
Jer da jesi, znao bi šta znači 1000 mrtvih dnevno.
Znaš li kako izgleda bitka sa 1000 mrtvih dnevno?Ti misliš da se puškom ubija toliko? Pa to ne mogu ni Ukrajinciu kad ubijaju civile vezanih ruku.
I sve bi ih puškom pobio, a iskusni?Znaš li kako izgleda bitka sa 1000 mrtvih dnevno?
Nisi ti baš čist...
Niko na ovom svetu sa bar malo pameti u glavi, ne veruje CNN-u.
Loš niz koji izgleda ovako: poslednjih mesec dana AFU nije prešla jedan metar, osim u rikverc u nekoliko bitnih gradova.
Danas=Ukro propaganda, Pussy Riot prilježno prave listu sa imenima, prezimenima, godinom rođenja i mestom odakle je poginuli i ima sa teritorije RF (tj što Pussy Riot smatra za RF) celih 9000 i nešto imena. Istom metodom (društvene mreže, čitulje i sl) je za Ukre sastavljena lista sa dobrano preko 100,000 imena, plus oko 30k MIA.
Provocira, mora čovek da bude uvek u pravu.Niko na ovom svetu sa bar malo pameti u glavi, ne veruje CNN-u.
Ma s atomskomI sve bi ih puškom pobio, a iskusni?
Nego Konašenkovu.Niko na ovom svetu sa bar malo pameti u glavi, ne veruje CNN-u.