Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači šačica ubila 100,000 ruskih vojnih turista
:kez:

Screenshot_20221130_115408_org.thunderdog.challegram_edit_910612851188134.jpg

nema to veze sa izbornim kampanjama, to je sve zamazivanje ociju raji.
Ja sam zadnji put glasao 2012.

Ovo je iznad Amerike kao Amerike. Neki predvidjaju gradjanski rat do 2030. Iebem ti moj zivot.
U slucaju da do proleca Rusi ostvare vidjiv napredak i svima bude jasno da ukrajina ne moze da pobedi,tesko da bi raspolozenje kod vas bilo takvo da se milijarde poreskih dolara spaljuju u ukrajini. Danas to prolazi jer su ukri "povratili" Herson,ali ako ih Rusi izuju oko bahmuta to baca novo svetlo na situaciju

-,
Moralno ubjedjenje me prisiljava da komentiram Medvedovu simpatično mlaku izjavu. U smislu da kažiprst ima najveću argumetativnu moć kad se savije
oko oroza SR-1MP tako bi i izjava Medvedeva:"Vojno političko rukovodstvo neprijateljske zemlje je bilo legitimna vojna meta"
,- izazvala respekt planetarnog odjeka.

-.
Medvjedev je politički pajac, koja je njegova funkcija?

Опширнији разговор, са паметним и логичним објашњењима у вези украјинског рата, историје итд. (видео траје 2 сата)
Гост емисије је био Ђуро Билбија, уредник портала "Fakti" (http://fakti.rs)

KREĆE ODLUČNA BITKA: Kad padne Bahmut, počinje domino efekat! Đuro Bilbija 13. 12. 2022. REZERVNI POLOŽAJ

U slucaju da do proleca Rusi ostvare vidjiv napredak i svima bude jasno da ukrajina ne moze da pobedi,tesko da bi raspolozenje kod vas bilo takvo da se milijarde poreskih dolara spaljuju u ukrajini. Danas to prolazi jer su ukri "povratili" Herson,ali ako ih Rusi izuju oko bahmuta to baca novo svetlo na situaciju
Ne spaljuju se nego "peru". a porezne obaveznike ne pita niko nista, zapisavaju se po zakonima i ustavu kako god oce. Korupcija je takva da svakome upada u oci danas.
Cak i najgluplji vide da nesto nije u redu.

Опширнији разговор, са паметним и логичним објашњењима у вези украјинског рата, историје итд. (видео траје 2 сата)
Гост емисије је био Ђуро Билбија, уредник портала "Fakti" (http://fakti.rs)

KREĆE ODLUČNA BITKA: Kad padne Bahmut, počinje domino efekat! Đuro Bilbija 13. 12. 2022. REZERVNI POLOŽAJ

ovo sam ja mislio jos u junu. mislim da sam cak odje i govorio par puta.

Rusi su tu priliku propustili. Na koji nacin vi opravdavate izvlacenje nekoliko desetina iljada Ukr. vojnika iz obruca kod Sjeverodonjecka i Lisicanska?
Odgovara Rusima tako??

Tu i tad ih je trebalo potuci do nogu. I to bi mozda bilo to, opsti raspad. Propustena prilika koja ce Ruse kostati izgubljenog rata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back