Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.471
Šačica zavedenih Ukrajinaca, psi rata i cijeli NATO ratuju s Rusima.Znači šačica ubila 100,000 ruskih vojnih turista
I nešto im ne ide.
Ne može se ratovati s Rusima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šačica zavedenih Ukrajinaca, psi rata i cijeli NATO ratuju s Rusima.Znači šačica ubila 100,000 ruskih vojnih turista
U slucaju da do proleca Rusi ostvare vidjiv napredak i svima bude jasno da ukrajina ne moze da pobedi,tesko da bi raspolozenje kod vas bilo takvo da se milijarde poreskih dolara spaljuju u ukrajini. Danas to prolazi jer su ukri "povratili" Herson,ali ako ih Rusi izuju oko bahmuta to baca novo svetlo na situacijunema to veze sa izbornim kampanjama, to je sve zamazivanje ociju raji.
Ja sam zadnji put glasao 2012.
Ovo je iznad Amerike kao Amerike. Neki predvidjaju gradjanski rat do 2030. Iebem ti moj zivot.
Moze i te kakoŠačica zavedenih Ukrajinaca, psi rata i cijeli NATO ratuju s Rusima.
I nešto im ne ide.
Ne može se ratovati s Rusima.

Promasili...i tenk uteko

Нама су овај филм пустили у школи, а ово су сцене које никад нисам успела да заборавим (од 2:00):Jagge, šta ćeš da radiš kad krene?
..
Osim ako su s druge strane Finci, Poljaci ili UkrajinciRusi nisu nagli i temperamentni, ali kada se pokrenu ne staju dok ne unište neprijatelja.
Sad su svi nabrojani tu + cijeli NATO pa ih Rusi mlate ko komarce.Osim ako su s druge strane Finci, Poljaci ili Ukrajinci
Medvjedev je politički pajac, koja je njegova funkcija?-,
Moralno ubjedjenje me prisiljava da komentiram Medvedovu simpatično mlaku izjavu. U smislu da kažiprst ima najveću argumetativnu moć kad se savije
oko oroza SR-1MP tako bi i izjava Medvedeva:"Vojno političko rukovodstvo neprijateljske zemlje je bilo legitimna vojna meta"
,- izazvala respekt planetarnog odjeka.
-.
Kupi si očale.Promasili...i tenk uteko
VidimSad su svi nabrojani tu + cijeli NATO pa ih Rusi mlate ko komarce.
Ukrajinci se ništa ne pitaju. NATO ratuje s Rusijom.Vidim
100k mrtvih za18% teritorija.
A Ukrajinci su tek.počeli.
Misliš da dronovi neće padati po Moskvi?
БухахаVidim
100k mrtvih za18% teritorija.
A Ukrajinci su tek.počeli.
Misliš da dronovi neće padati po Moskvi?
Ne spaljuju se nego "peru". a porezne obaveznike ne pita niko nista, zapisavaju se po zakonima i ustavu kako god oce. Korupcija je takva da svakome upada u oci danas.U slucaju da do proleca Rusi ostvare vidjiv napredak i svima bude jasno da ukrajina ne moze da pobedi,tesko da bi raspolozenje kod vas bilo takvo da se milijarde poreskih dolara spaljuju u ukrajini. Danas to prolazi jer su ukri "povratili" Herson,ali ako ih Rusi izuju oko bahmuta to baca novo svetlo na situaciju
ovo sam ja mislio jos u junu. mislim da sam cak odje i govorio par puta.Опширнији разговор, са паметним и логичним објашњењима у вези украјинског рата, историје итд. (видео траје 2 сата)
Гост емисије је био Ђуро Билбија, уредник портала "Fakti" (http://fakti.rs)
KREĆE ODLUČNA BITKA: Kad padne Bahmut, počinje domino efekat! Đuro Bilbija 13. 12. 2022. REZERVNI POLOŽAJ
Fali korona avaxxima pa su malo frustriraniPriprema se giljotina
Large Anti-NATO Protests Held In France - Shouting Of Anti-Ursula Von Der Leyen Slogans
Pogledajte prilog 1273114
Medvjedev je politički pajac, koja je njegova funkcija?