Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uskoro vojne vile na obalama crnog mora...
Putin has recommended the authorities of the Moscow region, Crimea and Sevastopol to grant free land to servicemen who have distinguished themselves in the NMD and the families of the victims

Verovaćeš kad sutra bude prihvatio pregovore a Rusi ne budu napustili Ukrajinu.

Kad mu budu rekli počinju pregovori promeniće priču istog sekunda, stiže novi tekst koji čita i gotovo.
A kako da razlikujemo, da li je u pitanju najbenignija moguća suverena odluka Zelenskog, ili ta tvoja teorija zavere da mu Bilderberg šapće

Napravio si non-falsifiable teoriju kako kažemo mi naučnici, gde uvek možeš da tvrdiš da je svetska zavera

U poređenju s vašim starim ambicijama ("Na Kiev!") osvajanje plasta sena u Soledaru je ništa.

A, ni to niste osvojili.

Ja sam od jutros "osvojio" parking mesto blizu posla jer je manja gužva zbog Sv. Nikole i to je to što se tiče mojih osvajanja

Za ostale ne znam, posebno ne znam šta su Rusi osvojili a šta su Ukrajinci povratili, to je njihov problem i prekini da me poistovećuješ sa bilo kojom stranom u ovom sukobu. Ni ja tebi ne govorim da si bilo šta "izgubila" na terenu, mogu da tsi kažem da si izgubila kontakt sa realnošću ali niti šta imaš u Ukrajini niti ratuješ tamo pa ne možeš ni da izgubiš a ni da osvojiš

Eto, ako može malo razumevanja i da promeniš taj svoj narativ, matori smo ljudi da bi se svađali kao dečurlija ko je kome oteo loptu.

Ja sam od jutros "osvojio" parking mesto blizu posla jer je manja gužva zbog Sv. Nikole i to je to što se tiče mojih osvajanja

Za ostale ne znam, posebno ne znam šta su Rusi osvojili a šta su Ukrajinci povratili, to je njihov problem i prekini da me poistovećuješ sa bilo kojom stranom u ovom sukobu. Ni ja tebi ne govorim da si bilo šta "izgubila" na terenu, mogu da tsi kažem da si izgubila kontakt sa realnošću ali niti šta imaš u Ukrajini niti ratuješ tamo pa ne možeš ni da izgubiš a ni da osvojiš

Eto, ako može malo razumevanja i da promeniš taj svoj narativ, matori smo ljudi da bi se svađali kao dečurlija ko je kome oteo loptu.
Pa, ne prihvatam neutralne. Ako nisi sa nama, onda si s njima.

Кад је Порошенко рекао да су Мински споразуми били само куповина времена и да Кијев није ни намеравао да их спроведе,
Запад и наши либераши су се правили глуви.
Као и сад, када је Меркелова то поновила и потврдила.
А то баца доста другачије светло на читаву мантру о ру. агресији.
Zasto se Rusi nijesu pripremali?

Pokradene sve pare za vojsku??

Pa da, vjerujem Putinu.
Da, Putin je moralna vertikala i takvom plemenitom čoveku veruju svi normalni ljudi ... Čopor krvoločnih, razvratnih, ružnih i uvek tužnih hijena sa zapada to nikada neće da shvate, jer oni Sotonu u stopu prate ...
PUTIN - IKONA.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back