Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski istražni odbor nije našao ništa protuzakonito u izjavama Antona Krasovskog na ruskoj državnoj televiziji, gdje je zagovarao utapanje ukrajinske djece i spaljivanje Ukrajinaca u njihovim domovima.

:bravo:

Pogledajte prilog 1272976
Reaguješ na priče, kako si odreagovao na nekoliko video snimaka ratnih zločina kojen su ukrjainski vojnici počinili? Dakle, nije reč o priči na TV, već o snimcima na kojima ukrajinci ubijaju razoružae vojnike ili civile vezanih ruku.

Putin "nacista" što je protiv ukro fašista, ubica djece i spaljivana živih nenaoružanih ljudi?
Žao mi je.. izgubljen si slučaj.
Kako misliš da je protiv toga, upravo postavih dokument da odobrava bacanje ukrajinske djece u nabujale rijeke

FkM4Ha4XgAEWs4r.png

Nacista je zato sto unistava drugu drzavu i ubija civile i decu na koju se ti tako rado pozivas... Ali ta deca se ne racunaju, je li?
Nisi ti merodavan da procenjujes ko je kakav slucaj, ponovo te je zanelo nesto...
Znači ostaješ i dalje tudje topovsko meso.. uz to još i lažeš sam sebe jer 7 godina se ubijaju djeca i civili od tvojih štićenika ***********a)..
Jbga.. znam da ne smijete pisati istinu.. ;)

Na oslobođenim područjima od ruskih nacista se redovito nalaze prostorije za mučenje djece
To nije bilo pitanje, već šta si rekao za video snimke i fotografije više ratnih zloičina koje je izvršila Ukrajina.
Prostorije za mučenje dece su mogli da nađu samo u prostorijama kompleksa logora Jastrebarsko ili Jasenovac. A ovaj loš (još jedan u nizu) Ukrijne i NATO propagande je umro prvog dana pokušaja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back