- Poruka
- 18.989
Znači priznaješ da trenutno ne kontrolišete svoje graniceDok se ti tešiš lošim pošalicama i Tviter pobedama, Rusija polako i sigurno oslobađa deo po deo koji je nakon referenduma deo njene teritorije.
A tako treba i da ostane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači priznaješ da trenutno ne kontrolišete svoje graniceDok se ti tešiš lošim pošalicama i Tviter pobedama, Rusija polako i sigurno oslobađa deo po deo koji je nakon referenduma deo njene teritorije.
Demokratski je izabranti znaš da je Zelenski samo figura, niti šta odlučuje niti povlači poteze.
Baš me to ne čudi..Ruski istražni odbor nije našao ništa protuzakonito u izjavama Antona Krasovskog na ruskoj državnoj televiziji, gdje je zagovarao utapanje ukrajinske djece i spaljivanje Ukrajinaca u njihovim domovima.
Pogledajte prilog 1272976
Reaguješ na priče, kako si odreagovao na nekoliko video snimaka ratnih zločina kojen su ukrjainski vojnici počinili? Dakle, nije reč o priči na TV, već o snimcima na kojima ukrajinci ubijaju razoružae vojnike ili civile vezanih ruku.Ruski istražni odbor nije našao ništa protuzakonito u izjavama Antona Krasovskog na ruskoj državnoj televiziji, gdje je zagovarao utapanje ukrajinske djece i spaljivanje Ukrajinaca u njihovim domovima.
Pogledajte prilog 1272976
Jeste, To je nekad čuo i Marko Kraljević gledajući N1 i CNNPutin je pravi nacista bez znakova navoda, njegova djela govore više od riječi.

Tako si isto pisao (ti ili već neki drugi koji živi u NATO informativnoj dresuri) i za Azovce u Marijupolju.Evo samo šta nisu oslobodili Bahmut kojeg napadaju cc 4-5 mjeseci..
Kako misliš da je protiv toga, upravo postavih dokument da odobrava bacanje ukrajinske djece u nabujale rijekePutin "nacista" što je protiv ukro fašista, ubica djece i spaljivana živih nenaoružanih ljudi?
Žao mi je.. izgubljen si slučaj.
Kako ne shvatas, ta deca i treba da se pobiju i da se aplaudira, to je niza vrsta ljudi, prema ruskim demokratama. Jel tako, neno?Kako misliš da je protiv toga, upravo postavih dokument da odobrava bacanje ukrajinske djece u nabujale rijeke
Pogledajte prilog 1272979
Усрала каже више од 100000 официра о фар,пута 5 па рачунај.7-8 miliona poginulih i to samo vojnika![]()

Oformljen je međunarodni sud.Reaguješ na priče, kako si odreagovao na nekoliko video snimaka ratnih zločina kojen su ukrjainski vojnici počinili? Dakle, nije reč o priči na TV, već o snimcima na kojima ukrajinci ubijaju razoružae vojnike ili civile vezanih ruku.
Referendum.Neno je žestoki protivnik nacizma, samo mu se sviđa kada se uništava tuđi narod i anektira njihova država.
To je ta odvratna hipokrizija od koje mi se povraca. I svi je ispoljavaju na isti nacin.Neno je žestoki protivnik nacizma, samo mu se sviđa kada se uništava tuđi narod i anektira njihova država.
Malo je to, dajte josУсрала каже више од 100000 официра о фар,пута 5 па рачунај.
У међувремену их је пуно више.
![]()
Na oslobođenim područjima od ruskih nacista se redovito nalaze prostorije za mučenje djeceReaguješ na priče, kako si odreagovao na nekoliko video snimaka ratnih zločina kojen su ukrjainski vojnici počinili? Dakle, nije reč o priči na TV, već o snimcima na kojima ukrajinci ubijaju razoružae vojnike ili civile vezanih ruku.
Prve sekunde najave istog, dobiće više nuklearki i to besplatno. Naravno, po zasluzi. Nema NATO snage da uradi bilo šta više odo ovoga pto radi, a ne radi dobro.Koliko će još dana proći prije nego Ukrajina dobije zaslužene nuklearne dalekomentne strateške rakete?
Antivakse, teoretičar zavjera, filoputin.To je ta odvratna hipokrizija od koje mi se povraca. I svi je ispoljavaju na isti nacin.
Aha, a onda se nuklearke ne vrate Rusima nikako?Prve sekunde najave istog, dobiće više nuklearki i to besplatno. Naravno, po zasluzi. Nema NATO snage da uradi bilo šta više odo ovoga pto radi, a ne radi dobro.

Znači ostaješ i dalje tudje topovsko meso.. uz to još i lažeš sam sebe jer 7 godina se ubijaju djeca i civili od tvojih štićenika ***********a)..Nacista je zato sto unistava drugu drzavu i ubija civile i decu na koju se ti tako rado pozivas... Ali ta deca se ne racunaju, je li?
Nisi ti merodavan da procenjujes ko je kakav slucaj, ponovo te je zanelo nesto...
To nije bilo pitanje, već šta si rekao za video snimke i fotografije više ratnih zloičina koje je izvršila Ukrajina.Na oslobođenim područjima od ruskih nacista se redovito nalaze prostorije za mučenje djece
Sada odjednom ti je to okej, a 1991 si slao tenkoveReferendum.
Ti si izgleda zaboravio kako je SR Hrvatska uradila to isto i otcepila deo SFRJ.
Zanimljivo, secam se bokija sa tenisa, on je isto bio portirAntivakse, teoretičar zavjera, filoputin.
Svi imaju zajedničku karakteristiku: obraščić deblji od inča.
I onda se pitaju zašto rade kao portiri, sigurno zato jer nisu imali sreće u životu
Samo treba istim tempom lupati Ruse u glavu.Znači ostaješ i dalje tudje topovsko meso.. uz to još i lažeš sam sebe jer 7 godina se ubijaju djeca i civili od tvojih štićenika..
Jbga.. znam da ne smijete pisati istinu..![]()