Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedni u mraku i hladnoći a drugi u mraku i hladni jer su mrtvi
Pa ti vidi šta je bolje
200.gif

srbi su neodgovoran narod jer ne pripremaju se za ruski nuklearni udar kod komšija(rumunjska) koji će uzrokovati povišenje radijacije u beogradskom podneblju...
Tu se ništa ne može.
Uzimanje tableta joda je glupost. Objasnili su lekari da je naša voda sa česme jodirana i da je to dovoljna zaštita, koliko se zaštititi može.
Nema stvarne zaštite od radijacije na takvu daljinu.
Oni koji su blizu udara mogu se sakriti u skloništa, ali to nama ništa ne znači.
Mene više brine da nam Englezi ne bace neku nuklearku onako random. Mržnja tih ljudi prema nama je neopisiva. Ne bi me čudilo da iskoriste opštu pometnju. A i albanska mafija bi već našla načina da plati Amerikancima da bace nuklearku na Beograd. To je više ono što mene brine. Englezi puni mržnje i potkupljivi i korumpirani Amerikanci koji samo pare vide.
Ali, neće do toga doći...

Rusi su već mogli da bace jednu taktičku na Bakhmut i završe tu priču brzo, a nisu. Iz nekog razloga svima odgovara da ovaj rat potraje. Mislim da sam rat i nije toliko bitan koliko njihovo prepucavanje na ekonomskoj razini - energenti, rude... EU sad uvozi rusku naftu preko Bugarske. Znači da na sve načine pokušavaju da zaobiđu Amerikance. Pitanje je koliko je jak evropski lobi, onaj koji bi se odlepio od Amerikanaca i Engleza. Sumnjam da su Nemci toliko glupi da dopuste da ih bilo uvuku u rat bilo ekonomski ruiniraju. Ko zna kakve se tu zakulisne radnje dešavaju, ko s kim stvara dilove i na koji način. Ono što mi spolja gledamo i slušamo su samo izjave za narod. A stvarna situacija ko zna šta je...

Sledeće godine u ovo vreme će nam sve ovo izgledati sasvim drugačije nego sad. Znaćemo mnogo više i sve što smo sad pisali nam možda bude izgledalo naivno i smešno.

Kako da ne! Itekako se nazire kraj Rusiji, uz sumnju da će ti se dopasti.
Чињеница је да Русија напредује, освајају се терени, корак дневно или два тотално небитно. Ви губите територију,Руси вас потискују. Имате ли купаће гаће? Купите требаће вам за купање у Дњепру кад вас баћушке сатерају.

Чињеница је да Русија напредује, освајају се терени, корак дневно или два тотално небитно. Ви губите територију,Руси вас потискују. Имате ли купаће гаће? Купите требаће вам за купање у Дњепру кад вас баћушке сатерају.
Korak dnevno a onda popuše Herson.
Ukrajinci su oslobodili do sada 52% okupiranog teritorija, Rusi za sada okupirali 18% Ukrajine (i to onaj jednostavniji dio, sa mnogo ukrajinskih izdajica i petokolonaša), uz 100k mrtvih.
Čeka ih još samo 82%, s petokolonašima u tragovima. Sretno s time

Svakim danom sve više i više napreduje. Gledajući ove fotke točno mi je žao što ne živim u nekoj ruskoj vukojebini.
FkKI-oXWAAAZIi7.jpg
FkKI9KoXEAAZ1KU.jpg
FkKI7qAXgAA1OAD.jpg
FkKI6VHWYAEoAoS (1).jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back