Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde nek si ti razumijes. Svjetski mediji te demantuju. Od jucer nismo bili nikad blize ostvaranju ljudskog sna o neogranicenim kolicinama jeftine, ciste energije.
Zabole me za medije. Mene interesuje realnost. A ona kaze da Kinezi vode trku. Ameri opasno kasne. Oni ludi francuzi su jos pre 20 godina govorili kako ce da zidaju prvi fuzioni reaktor u evropi i sa njim da snabdevaju ceo kontinent sa jeftinom strujom. Umesto da uloze pare u razvoj i istrazivanje ulagali su gluposti, vojsku i slicno. U medjuvremenu su naucnici zapalili za ameriku, rusiju , kinu. I onda dobijes da nisu ni poceli sa istrazivanjima. To ke sramota.
Naravno ti za ovo nemas pojma. To je zato sto si sarlatan. Apsolutno si beskoristan. Nije ovaj posao za tebe.

Inventar:Spisak stvari koje se nađu prilikom nekog pregleda, odnosno popisa naziva se inventar. Inventar se takođe koristi da označi spisak svih pokretnih stvari koje spadaju u sastav nekog imanja ili preduzeća.

Inverter:Inverter klima uređaj ima elektronski upravljan kompresor koji omogućava bolju regulaciju rada klima uređaja. Sam inverter služi za upravljanje, tj. regulaciju snage i napona.
Postoji velika razlika između reči inventar i inverter, zar ne?

Inverter 2,5kW i 3,5kW?????. Iz avione se vidi da tip laže, kao i da nema blage veze o inverter klima uređajima. Izgleda da je laganje na temi postalo stil života, pa laže čak i o grejanju stana.

Zabole me za medije. Mene interesuje realnost. A ona kaze da Kinezi vode trku. Ameri opasno kasne. Oni ludi francuzi su jos pre 20 godina govorili kako ce da zidaju prvi fuzioni reaktor u evropi i sa njim da snabdevaju ceo kontinent sa jeftinom strujom. Umesto da uloze pare u razvoj i istrazivanje ulagali su gluposti, vojsku i slicno. U medjuvremenu su naucnici zapalili za ameriku, rusiju , kinu. I onda dobijes da nisu ni poceli sa istrazivanjima. To ke sramota.
Naravno ti za ovo nemas pojma. To je zato sto si sarlatan. Apsolutno si beskoristan. Nije ovaj posao za tebe.
Koji li je za tebe posao, sem trabunjanja propagande? A da, propaganda je tvoj posao...

Fj5EUBLXoAE2mjx

Ovo je čist šovinizam!
Zašto im niste dali deo teritorije da naprave državu, nego ih proterujete?
Centar Londona da im daju. Da ih drze na oku.

Ajde ne lupaj, ne moze da razvija tehnologiju neko ko je iza resetaka u kavezu i ko se bori za goli opstanak umiruci od gladi. Videcemo ih sad kad im rusi stave tacku na pljacku kako ce da razvijaju tehnologiju. Kinezi ih vec sad za rucak jedu.
A kada ih pojedu za rucak onda nazad u ljepotu napretka i borbu za tanjir pirinaca. Samo lud se moze diviti zivotu Kineza ili Hindusa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back