Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Јесте глуп је. Немој га то да питаш...добићеш смешан одговор.Je si li ti glup? Kako mislis Kinezima dopremiti 150 milijardi kubnih metara plina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте глуп је. Немој га то да питаш...добићеш смешан одговор.Je si li ti glup? Kako mislis Kinezima dopremiti 150 milijardi kubnih metara plina?
Zabole me za medije. Mene interesuje realnost. A ona kaze da Kinezi vode trku. Ameri opasno kasne. Oni ludi francuzi su jos pre 20 godina govorili kako ce da zidaju prvi fuzioni reaktor u evropi i sa njim da snabdevaju ceo kontinent sa jeftinom strujom. Umesto da uloze pare u razvoj i istrazivanje ulagali su gluposti, vojsku i slicno. U medjuvremenu su naucnici zapalili za ameriku, rusiju , kinu. I onda dobijes da nisu ni poceli sa istrazivanjima. To ke sramota.Hajde nek si ti razumijes. Svjetski mediji te demantuju. Od jucer nismo bili nikad blize ostvaranju ljudskog sna o neogranicenim kolicinama jeftine, ciste energije.
Inventar:Spisak stvari koje se nađu prilikom nekog pregleda, odnosno popisa naziva se inventar. Inventar se takođe koristi da označi spisak svih pokretnih stvari koje spadaju u sastav nekog imanja ili preduzeća.
Inverter:Inverter klima uređaj ima elektronski upravljan kompresor koji omogućava bolju regulaciju rada klima uređaja. Sam inverter služi za upravljanje, tj. regulaciju snage i napona.
Postoji velika razlika između reči inventar i inverter, zar ne?
Ништа Пољацима а?Šta sve čeka Ukre, a mogli su lepo da priznaju Krim i autonomni Donbas.
Jesi li kad razmisljao da potrazis pomoc strucnjaka? Mislim da ti je preko potrebna!Zastava EU nad impozantnom gomilom šuta.
Pravo je pitanje zašto Rusi prodaju i dalje naftu i plin Zapadu, a taj isti Zapad šalje oružje koje pada po ruskim glavama, već deset mjeseci. I još su im ukrali 300 milijardi ruskog keša.Ok,zbog cega ga i dalje kupuje ?
Oblast je region. U prvom delu je lepo napisao, u drugon nije. Mozda ne razumeju dovoljno Ruse.Šta sve čeka Ukre, a mogli su lepo da priznaju Krim i autonomni Donbas.
011 7777 000. Pozovi ovaj broj. Cekaju te. Najavio sam teJesi li kad razmisljao da potrazis pomoc strucnjaka? Mislim da ti je preko potrebna!
Није.Vidi ljotićevac.
Koji li je za tebe posao, sem trabunjanja propagande? A da, propaganda je tvoj posao...Zabole me za medije. Mene interesuje realnost. A ona kaze da Kinezi vode trku. Ameri opasno kasne. Oni ludi francuzi su jos pre 20 godina govorili kako ce da zidaju prvi fuzioni reaktor u evropi i sa njim da snabdevaju ceo kontinent sa jeftinom strujom. Umesto da uloze pare u razvoj i istrazivanje ulagali su gluposti, vojsku i slicno. U medjuvremenu su naucnici zapalili za ameriku, rusiju , kinu. I onda dobijes da nisu ni poceli sa istrazivanjima. To ke sramota.
Naravno ti za ovo nemas pojma. To je zato sto si sarlatan. Apsolutno si beskoristan. Nije ovaj posao za tebe.
Centar Londona da im daju. Da ih drze na oku.![]()
Ovo je čist šovinizam!
Zašto im niste dali deo teritorije da naprave državu, nego ih proterujete?
VIdim da si se upoznao sa brojem. Nema sta ti mene da najavljujes. Idi sam dok ne dodju po tebe...011 7777 000. Pozovi ovaj broj. Cekaju te. Najavio sam te
Nema toga, pravi se polusamostalna Galicija da bi malo Ukri jurili svoj rep.Ништа Пољацима а?
Pa kako nije kad podržava Zelenog Klovna?
Zašto je crni luk benovan?ima se grejanja
Pa kad mi priznamo "kosovo" tad nek oni priznaju ruske piz*arije.Šta sve čeka Ukre, a mogli su lepo da priznaju Krim i autonomni Donbas.
A kada ih pojedu za rucak onda nazad u ljepotu napretka i borbu za tanjir pirinaca. Samo lud se moze diviti zivotu Kineza ili Hindusa.Ajde ne lupaj, ne moze da razvija tehnologiju neko ko je iza resetaka u kavezu i ko se bori za goli opstanak umiruci od gladi. Videcemo ih sad kad im rusi stave tacku na pljacku kako ce da razvijaju tehnologiju. Kinezi ih vec sad za rucak jedu.
Bolje nego crvenog... onog mamlaza botoksiranog!Pa kako nije kad podržava Zelenog Klovna?
Ubio sam ga u pojam sa možebitnom zabranom rada RPC u Ukrajini, te prelaskom na latinicu. Ali mislim da ga je najviše zaoblila činjenica da je Harkov dio Latinskog svijeta sada. Zna i sam, da su donji.Jesi li kad razmisljao da potrazis pomoc strucnjaka? Mislim da ti je preko potrebna!
I to veoma uspesno!Zašto je crni luk benovan?
Rusija napreduje unazad.
Чим се оформи, Србија да призна Русију и Новорусију, а Дејана Берића за министра војног Р.Србије.Nema toga, pravi se polusamostalna Galicija da bi malo Ukri jurili svoj rep.
Онда ћемо га се ми Љотићевци одрећи. Ми смо за Русију у овом рату.Pa kako nije kad podržava Zelenog Klovna?
Što lažem reci???Inverter 2,5kW i 3,5kW?????.
hahahaha da da... Berica na robiju, cim kroci u Srbiju. A kazem, priznavanje okupirane teritorije Ukrajine da se prizna zajedno sa samostalnim "*kosovom"Чим се оформи, Србија да призна Русију и Новорусију, а Дејана Берића за министра војног Р.Србије.