- Poruka
- 29.300
Ne lupetajTi meni pričaš o nekoj samostalnoj politici??? A glavna tema foruma vam je pripojenje Rusiji, dakle ne unija sa Rusijom, nego pripojenje Rusiji.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupetajTi meni pričaš o nekoj samostalnoj politici??? A glavna tema foruma vam je pripojenje Rusiji, dakle ne unija sa Rusijom, nego pripojenje Rusiji.![]()
Bre nemoj da se sekiraš...morate da nam se obraćate sa "da gazda."To kaže Zapad,Rusija to ne kaže,znači i dalje možemo da budemo sami.Vama je mnogo bolje bilo da ste ostali sami ali vam to nisu ni dozvolili u startu.Nisu vam uopšte ni dali tu opciju u razmatranje.
To je cena koju ste platili i sada vam je to gotova stvar.Tu ste gde ste.
100.000 zaginulih, kao da im je neko branio da ih lece, kao i "nestale"? ti ne shvatas da se u raty gine, i da je bezveze da propadaju organi, ne traze im vozacku dozvolu da vide je li dobrovoljni davalac kao ti, i sto si dao da ti se napise - samo napisu "nestao u akciji", i ko te pita da li si donor, ionako si pokojnikKoliko puta trebam reci da nemam nista protiv doniranja organa ali pokvarenost je pisati da Ukrajinci ne lece ranjenike da bi im prodali organe

Beži bre budaletino.Bre nemoj da se sekiraš...morate da nam se obraćate sa "da gazda."
Spržio kutiju pljugi do podneva i usput se upišo u mudante jer wc je daleko
da gazda, dobro gazda, kako vi kažete gazda. Ili nema mora.Beži bre budaletino.

Na kauču kupljenom 1980, dok je još TITO bio živ.Spržio kutiju pljugi do podneva i usput se upišo u mudante jer wc je daleko

Sve više, ha? Danas su ih pustili 64, mahom ulovljenih kod Bahmuta.Sve više zaplenjenih. Zasluženi odmor je stigao.
![]()
Dok se još imaloNa kauču kupljenom 1980, dok je još TITO bio živ.![]()

Koji genije, kao da je sama u stanju da se održi pored EU…
I onda se čudiš reakciji Rusije?Ukrajina postala kandidat za EU, odvojili smo ih od RPC, imena gradova, sela, ulica i trgova promijenjena, okupatorski spomenici srušeni, uvest će latinicu, unija sa Vatikanom je zadnja stepenica.
Ne da mi se tražiti nepostojeći link. Inače, velika je razlika 300% i 300x. Razuvjeri me i šibni mi link jer ovako ispada rekla, kazala.Da, 300X, zvanicno objavljeno... sta mislis koliko su nas pokrali i kakve sve seme imaju da nas kradu dok nas ne dovedu da umiremo od gladi kao one nesrecne africke zemlje. Celo vreme nas optuzuju da smo glupi i ludi i da smo za to sami krivi.
Koliko gluposti u jednom postu.Krenuli su na Rusiju da je pokradu kao Libiju, Irak..... kao sto kradu sve ove nesrecnike koje nazivaju saveznicima a u crno su ih zavili. Odavno je svima jasno na cemu se zasniva zapadni standard. Samo rajfajzen banka je uvecala svoj profit 300X kad se prosirila na bivse istocnoevropske zemlje posto su im njihove banke unistili. Niko od njih im se nije mogao suprotstaviti ali Rusija moze. Sve je manje topovskog mesa za njihove pljacke, posle Ukrajine su ugasili...zato su pogubili sve kriterijume pa pljackaju ruske gradjane po svojim zemljama, rusku imovinu, uvode sankcije ruskim mackama i Cajkovskom. Ceo svet to vidi i jedva ceka da ih rusi sahrane.
Ti za početak obezbedi sebi da ne moraš u perjanoj jakni da sediš u stanu.Na kauču kupljenom 1980, dok je još TITO bio živ.![]()
Gde i kod koga je to glavna tema?Ti meni pričaš o nekoj samostalnoj politici??? A glavna tema foruma vam je pripojenje Rusiji, dakle ne unija sa Rusijom, nego pripojenje Rusiji.![]()
To je naša reakcije na vaša sranja od 2014, odnosno 2008, ako Gruziju računamo.I onda se čudiš reakciji Rusije?
Gde i kd koga je to glavna tema?