Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не вреди таквима ишта објашњавати јер само води затрпавању и потреби прескакања по 30-40 страница дневно.

Боље игнорисати јер јадник у свом аутизму има претензије на некакво знање док на пример јагон (које је такође добро за избегавање) све разуме али је плаћено за спамовање и троловање на основи другде разрађених методика.

Тај је бивши "специјалац" као и гумени и сви са те стране који су "носили пушку" што ти све каже о изворима утицаја на њихово појмовање војске, рата геостратегије итд уз Википедију и разне "хистори ченеле".

Када су неки овде дискутовали амерички геополитички и геостратешки промашај са Ираком, у смислу повећаног утицаја Ирана, тај дудук је негирао мозгањем о америчком преоравању Ирака!

Пре неке године када су током маневара у Пољској и балтичким земљама "нама Америма" хамвији падали као крушке на смех је "специјалац" рекао да смо глупи јер "маневри служе за усавршавање" што по њему значи да се на терену "усавршава" везивање падобрана за палете упоредо са усавршавањем садејства различитих служби и родова!

Ти фантоми од "специјалаца" су јако опасни; он и један извесни лонац (који се после овде јавно покајао) су на теми о Вуковару толико провоцирали и лагали да сам морао да их раскринкам па су ми претили "посетом" ("специјалац" се спремао на посету родбини у Оукленду за његов Божић и нову годину) и ја сам овде лепо поставио пуно име, адресу и број уз позив на кафу и упозорење на клизавост степеница и узалуд их домаћински чекао (а "специјалац" је после окачио слику зграде са Гугла као да ме је он "лоцирао") па после наших празника их питао шта би и "специјалац" рече да је био нешто назебо а лонац ни толико.

Ето на какве јаднике трошиш труд.

Djedice, tvoj forumski doprinos je dobro poznat svima, tvoje budalaštine su već legendarne :hahaha:

A za Google street wiew nisi čuo dok ti ga ja nisam pokazao :hahaha:

Нема шта са бошњачкехистерије.ба прешао си на аутономијаВојводине.рс
Толико комуњара на сајту и разних Ступар -Бурсаћа,Наташа Кандић да поштеном човјеку може да позли од твојих извора.
:bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:
војводина.jpg

Не вреди таквима ишта објашњавати јер само води затрпавању и потреби прескакања по 30-40 страница дневно.

Боље игнорисати јер јадник у свом аутизму има претензије на некакво знање док на пример јагон (које је такође добро за избегавање) све разуме али је плаћено за спамовање и троловање на основи другде разрађених методика.

Тај је бивши "специјалац" као и гумени и сви са те стране који су "носили пушку" што ти све каже о изворима утицаја на њихово појмовање војске, рата геостратегије итд уз Википедију и разне "хистори ченеле".

Када су неки овде дискутовали амерички геополитички и геостратешки промашај са Ираком, у смислу повећаног утицаја Ирана, тај дудук је негирао мозгањем о америчком преоравању Ирака!

Пре неке године када су током маневара у Пољској и балтичким земљама "нама Америма" хамвији падали као крушке на смех је "специјалац" рекао да смо глупи јер "маневри служе за усавршавање" што по њему значи да се на терену "усавршава" везивање падобрана за палете упоредо са усавршавањем садејства различитих служби и родова!

Ти фантоми од "специјалаца" су јако опасни; он и један извесни лонац (који се после овде јавно покајао) су на теми о Вуковару толико провоцирали и лагали да сам морао да их раскринкам па су ми претили "посетом" ("специјалац" се спремао на посету родбини у Оукленду за његов Божић и нову годину) и ја сам овде лепо поставио пуно име, адресу и број уз позив на кафу и упозорење на клизавост степеница и узалуд их домаћински чекао (а "специјалац" је после окачио слику зграде са Гугла као да ме је он "лоцирао") па после наших празника их питао шта би и "специјалац" рече да је био нешто назебо а лонац ни толико.

Ето на какве јаднике трошиш труд.
Ма да све сами крватски специјалци и Рамбо до Рамба који мисле да су само они ратовали и нико више ! Кад сам појединим објаснио како су се провели кад су са преко 20000 бојовника и муђоса у митровданској офанзиви кренули на Невесиње гдје су имали више од 500 загинулих и чиме смо их највише порокали, поједини су схватили да нису само они ратовали ! И иначе су ти преко 90% крвата на овом форуму шкутори ( западни херцеговци, илити бивши Срби који су продали вјеру за вечеру и који су касније окупирали и Загреб, па их домицилно становништво и не воли превише) тако да ти је узалудан посао да се натежеш са њима, јер су они тренутно највећи крвати и већи католици од папе !

Британци више не крију да су се упетљали на терену...мислим одавно није тајна али није лоше знати када се буде писала историја и бројали мртви Украјинци.
photo-2022-12-13-16-23-31.jpg

Pukovnik američke vojske, tenkista, dr Michael Vlahos, poslednji američki oficir koji je actually komandovao jedinicom u ratnim dejstvima, objašnjava zašto su Rusi MORALI da uđu u Ukrajinu, zašto su se povukli sa toliko osvojenih teritorija i zašto će Ukrajina izgubiti rat. No bullshit, čista vojnička analiza. Eye opener.

Британци више не крију да су се упетљали на терену...мислим одавно није тајна али није лоше знати када се буде писала историја и бројали мртви Украјинци.
photo-2022-12-13-16-23-31.jpg
Evo američki pukovnik u videu koji sam postavio kaže da oko Bahmuta ima oko 10k pripadnika Ukrajinske vojske, od kojih oko polovine nisu Ukrajinci: Poljaci, Amerikanci, Englezi, plaćenici svih fela. Oko 1000 Poljaka je već poginulo, kaže.

Kad zaigra mečka drž' gaće, svaki put izginete u milionima :roll:
Смањи доживљај поглавицо, један на један би вас подерали као беба звечку, али ви сте се проqурчили јер кријете иза НАТО ! Немојте да се преиграте, још неки су се qурчили и мислили да ће их НАТО бранити па се тренутно смрзавају у мраку !

Смањи доживљај поглавицо, један на један би вас подерали као беба звечку, али ви сте се проqурчили јер кријете иза НАТО ! Немојте да се преиграте, још неки су се qурчили и мислили да ће их НАТО бранити па се тренутно смрзавају у мраку !

Pa tko uopće spominje nas, mi smo nebitni, ne vode Hrvati svjetske ratove :roll:

Pa tko uopće spominje nas, mi smo nebitni, ne vode Hrvati svjetske ratove :roll:
Па ви се већ пројектујете као НАТО, само је проблем у томе, што сте се малчице превише заиграли у испитивању руског стрпљења! Сво вријеме гурате прст у око земљи која има највећи нуклеарни потенцијал на свијету и причате о некаквој подјели Русије на десетине државица, уласку Пољака и Натоа у рат и остале глупости ! Тренутно се клизате дупетом по жилету, а ја да сам на мјесту Путина одавно бих вас се ријешио са пар тактичких нуклеарних и постигао то, да би се цијели НАТО и УСА усрали у гаће!

Pukovnik američke vojske, tenkista, dr Michael Vlahos, poslednji američki oficir koji je actually komandovao jedinicom u ratnim dejstvima, objašnjava zašto su Rusi MORALI da uđu u Ukrajinu, zašto su se povukli sa toliko osvojenih teritorija i zašto će Ukrajina izgubiti rat. No bullshit, čista vojnička analiza. Eye opener.

Па теби и треба "ајопенер" у много чему али и боље разумевање енглеског језика којим се над "крезубима и грбавима" курчиш по форуму.

Влахос интервјуише Мекгрегора итд

MAĐARSKI ministar spoljnih poslova Peter Sijarto rekao je da sankcije Zapada uvedene Rusiji nisu uspele da okončaju sukob u Ukrajini već su samo pogoršale ekonomsku situaciju u Evropi.

- Sankcije su nanele ozbiljnu štetu svima, ali Evropa, nažalost, još uvek nije napustila ovu politiku - rekao je Sijarto u video-obraćanju, objavljenom na njegovoj Fejsbuk stranici.

On je dodao da će i deveti paket sankcija koji je sada u pripremi "po svemu sudeći dodatno pogoršati situaciju u Evropi", prenosi TASS.

Prema njegovim rečima, uvedene sankcije nisu uspele da okončaju sukob u Ukrajini već su samo stvorile probleme i teškoće za zemlje Evropske unije.

Mađarski ministar je pozvao sve Mađare da izraze svoj stav o sankcijama tokom konsultacija na nacionalnom nivou u zemlji koje će trajati do 15. decembra.

U oktobru nikad gore – a decembar...

Velika Britanija je izgubila 417.000 radnih dana zbog radnih sporova u oktobru, najviše od novembra 2011, saopštila je Kancelarija za nacionalnu statistiku.
Radnici u nizu sektora štrajkovali su poslednjih meseci, počev od železničara preko nastavnika i poštanskog osoblja do advokata, jer rast plata ne ide u korak sa dvocifrenom inflacijom, prenosi Rojters.
Prema najavama, štrajkovi će se održavati skoro svakog dana i u decembru, pri čemu će danas biti velikih poremećaja u železničkom prevozu, pošto radnici na železnici započinju svoj poslednji 48-časovni prekid rada.
Procene sindikata predviđaju da će više od milion radnih dana biti izgubljeno u decembru, što će ga, u ovom kontekstu, učiniti najgorim mesecom od jula 1989. godine.

U VB cvetaju ruže, kao i u EU.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back