F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Не вреди таквима ишта објашњавати јер само води затрпавању и потреби прескакања по 30-40 страница дневно.
Боље игнорисати јер јадник у свом аутизму има претензије на некакво знање док на пример јагон (које је такође добро за избегавање) све разуме али је плаћено за спамовање и троловање на основи другде разрађених методика.
Тај је бивши "специјалац" као и гумени и сви са те стране који су "носили пушку" што ти све каже о изворима утицаја на њихово појмовање војске, рата геостратегије итд уз Википедију и разне "хистори ченеле".
Када су неки овде дискутовали амерички геополитички и геостратешки промашај са Ираком, у смислу повећаног утицаја Ирана, тај дудук је негирао мозгањем о америчком преоравању Ирака!
Пре неке године када су током маневара у Пољској и балтичким земљама "нама Америма" хамвији падали као крушке на смех је "специјалац" рекао да смо глупи јер "маневри служе за усавршавање" што по њему значи да се на терену "усавршава" везивање падобрана за палете упоредо са усавршавањем садејства различитих служби и родова!
Ти фантоми од "специјалаца" су јако опасни; он и један извесни лонац (који се после овде јавно покајао) су на теми о Вуковару толико провоцирали и лагали да сам морао да их раскринкам па су ми претили "посетом" ("специјалац" се спремао на посету родбини у Оукленду за његов Божић и нову годину) и ја сам овде лепо поставио пуно име, адресу и број уз позив на кафу и упозорење на клизавост степеница и узалуд их домаћински чекао (а "специјалац" је после окачио слику зграде са Гугла као да ме је он "лоцирао") па после наших празника их питао шта би и "специјалац" рече да је био нешто назебо а лонац ни толико.
Ето на какве јаднике трошиш труд.
Djedice, tvoj forumski doprinos je dobro poznat svima, tvoje budalaštine su već legendarne

A za Google street wiew nisi čuo dok ti ga ja nisam pokazao