ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.941
U pravu si, moj lapsusOksimoron?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si, moj lapsusOksimoron?
jedno su informacije od zvanicnika, ursula je to morala da dobije od nekoga, i ne radi se o oficirima valjda samo?Potpuno nebitno šta priča, a još više šta misli.
Generalno, i Rusi i Ukrajinci jedva čekaju neki nebiti ispad suprotne strane da bi nešto dokazali.
Tipa Ursule, da je u Ukrajini ubijeno 100.000 ukrajinskih oficira. Ajmo iskreno, kojeg volumena je mozak koji u to vjeruje?
Ili onaj ruski genije koji bi ukrajinsku djecu bacao u nabujale rijeke.
u danasnjoj konstelaciji snaga samo zapad zeli povratak na staro i niko drugiSta mislis da li Kina zeli povratak na staro i da uz SSSR uvek bude protiv Amerike i njhovog poretka.
Ne nego zato su imali 1:2 a sad je 1:9 mozda I 10Istina, zato Rusi voze u rikverc 8 mjeseci.![]()
Tako su ubijali i Prigožina već nekoliko puta, a i Šojgu i Putin su umirali od infarkta bar 5-6 puta do sada.
Ameri otkrili perpetuum mobile.
On Tuesday researchers confirmed they have overcome a major barrier - producing more energy from a fusion experiment than was put in.
https://www.bbc.com/news/science-environment-63950962
Bajden već uveliko sriče ruski.
Ups, Ukrajini stiže Patriot.
Službeno potvrđeno
![]()

Pesnički si nagužena...Ko je drugi ja sam prvi da pijemo Surovikinovljeve krvi
Патриот је обична шарена лажа спремана за масовну продајуRazguzicemo vam i to ko sto smo vam sve do sad razguzili i unistili.
Druga stvar ,taj Patriot je najgori PVO sistem koji postoji .
U Saudijskoj Arabiji nije nista uspevao da obori. Dokazano.
Druga stvar ***********ima pao BDP vec 50%
Nemaju struje. Dok vi to isporucite nece ostati sta da se brani![]()
![]()
Tako da![]()

nema on menstruaciju, moi tiKo je drugi ja sam prvi da pijemo Surovikinovljeve krvi
zato nemacka ni neisporucuje ofanzivno oruzje izuzev u mizernim kolicinama da se opravda pred LBGT zajednicomПричам ја кренуло шлихтанје русима све веће и веће
кад падне бахмут ред ће бити километарски
Олаф Шолц жели сарадњу са Русијом након завршетка рата, наводи Дие Зеит Према речима канцеларке, након завршетка рата са Украјином, неопходно је обновити економску сарадњу са Русијом.
![]()
njemu je superСем Бринтон, Бајденов небинарни гуру за нуклеарни отпад, отпуштен је након што је украо пртљаг са 2 аеродрома
![]()