Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NATO pakt izgubio 50% BDP-a a Rusija ucetvorostrucila profit od izvoza energije :maramica:

🇷🇺🚀🇺🇦📉"Ukraine's economy may shrink by 50% this year if Russia continues to attack the national energy system and other critical infrastructure"-Ukraine PM Shmyhal

Mnogo toga je vama fascinantno, jer vi niste sposobni da shvatite neke stvari.

Vama je bitno da nađete gazdu kome ćete da služite i da ga volite, a mi ne volimo da imamo gazdu i spremni smo da se borimo za svoju slobodu.

Fascinantno, zar ne?

sloboda kazes?

koliko te fasciniraju pretnje koje dolaze iz Rusije ajde necemo Ukrajinu jer su vec u ratu, ali recimo na racun Estonije

jer poznato je da Estonija ima imperijalne ambicije po ugledu na SSSR, i njen predsednik (Estonije) je neborojeno puta javno rekao koliko zali za SSSR i javno iskazuje pretenzije na teritorije drugih UN clanica

cekaj, ili je to bio Putin, zaboravio sam

Evo debila 2.0
Otkrio amimated gif u 2022 pa se debilčić zabavlja

slickric-naturedoge69 (1).gif

NATO pakt izgubio 50% BDP-a a Rusija ucetvorostrucila profit od izvoza energije :maramica:

🇷🇺🚀🇺🇦📉"Ukraine's economy may shrink by 50% this year if Russia continues to attack the national energy system and other critical infrastructure"-Ukraine PM Shmyhal
daj neki dokaz za ove tvrdnje da je Rusija povecala profit x4 na izvozu

i nemoj linkove iz sputnjika i izjave konjasenkovica, to se ne racuna ako to das, daj neki zvanican izvor ruske drzave, recimo centralnu banku, moze i intertass, ili gasprom

sloboda kazes?

koliko te fasciniraju pretnje koje dolaze iz Rusije ajde necemo Ukrajinu jer su vec u ratu, ali recimo na racun Estonije

jer poznato je da Estonija ima imperijalne ambicije po ugledu na SSSR, i njen predsednik (Estonije) je neborojeno puta javno rekao koliko zali za SSSR i javno iskazuje pretenzije na teritorije drugih UN clanica

cekaj, ili je to bio Putin, zaboravio sam
ljudi su slobodi da formiraju nove zajednice i ukidaju stare. nije moguće da državnost verčno traje.

Lukašenka o nacionalizaciji

Ukrajinski, poljski i finski majstori odlaze, ljudi ostaju, tehnologije ostaju, proizvodnja postoji.
Šta je promena vlasništva?
Dao sam uputstvo: vlasnici su otišli – doviđenja. Zbogom, mi te ne poznajemo, ti ne želiš da poznaješ nas. Šta je promena vlasništva? Od tada je kompanija nacionalizovana. Ne čekajte nikakve dokumente. Pošaljite to vladi, ona će promeniti vlasnika pre Nove godine.
Preduzeća koja je osnovao strani investitor ili privatizovao, a danas su uglavnom iz neprijateljskih zemalja i otišli su, mahnite im, prekrstite se šta su vam ostavili imovinu. Preduzća postoje! Vidimo primeru Mekdonaldsa. On je radio i radi, a ljudi dolaze i proizvode normalne proizvode, ali ovo je sad naše preduzeće. Amerikanci nisu hteli da rade – pa kako hoćete. Nije naš narod gluplji da iseče ovu lepinju i u nju gurne listove zelene salate ili parče kobasice. Potpuno isto je ovde.
Svejedno, ništa nisu poneli sa sobom? A da jesu, skinuo bih im glave. Niko ništa ne može da uzme!
Rekli smo u Ikei - "Ikea, ah Ikea!". Pa, zbogom! Napravićemo ove stolice.
Čisto politički momenat – rečeno im je da odu, otišli su, doviđenja!
A pitanje je da li ćemo ih primiti nazad.

Pametan čovek ovaj Lukašenko, ne cinculira kao Putin.

Covece ovde je neko napisao doslovno, Amerikanci ubijaju ukrajnske ranjenike, zbog uzimanja organa i da ih niko ne leci. Na mojoj vozackoj pise da sam saglasan sa doniranjem organa i mislim da je to sasvim u redu.
zaboravih i ovo da dodam:
ako je neko smrtno ranjen, samo se javi transplantatorima koliko mu je vremena ostalo, sat, ili dva, taman da oni dodju na lice mesta, bezveze imputiras ove gluposti, kao da imamo masu tela na sabracajkama, kao na frontu, da se vade organi - valjda ti je jasno da se radi na veliko, stotine ginu svaki dan, ili nestaju ranjeni

zaboravih i ovo da dodam:
ako je neko smrtno ranjen, samo se javi transplantatorima koliko mu je vremena ostalo, sat, ili dva, taman da oni dodju na lice mesta, bezveze imputiras ove gluposti, kao da imamo masu tela na sabracajkama, kao na frontu, da se vade organi - valjda ti je jasno da se radi na veliko, stotine ginu svaki dan, ili nestaju ranjeni
Gde izlaziš za 100,000. mrtvog rusomajmuna

Hoću da kažem da je potpuno irelevantno što jedan zastupnik Rade misli ili govori.
Da to isto kaže Zelenskij, onda to ima političku težinu, a ovo je samo za Krstu i Twitter
pa nije ona samo clan rade [skupstine, tj. parlamenta], vec pise i da je lider politicke partije u ukrajini, evropska politicarka
https://www.kirarudik.com/ pogledaj joj biografiju na linku i yzivaj u fotosu
1670954027060.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back