Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.710
6 mjeseci jurišaju, osvojili desetak zgrada.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
6 mjeseci jurišaju, osvojili desetak zgrada.

Шта је то црвено с десне стране Бахмута, Украјина?
I ja sam ranije mislio od đamije da je rakete. To mi je bilo najbolje objašnjenje pošto je odletela.

ПуффI ja sam ranije mislio od đamije da je rakete. To mi je bilo najbolje objašnjenje pošto je odletela.
Okupirana UkrajinaШта је то црвено с десне стране Бахмута, Украјина?
Kreće standardna debilizacija gifovima
Табак 2Iz moskovskih autobusa uklonjene reklame koje pozivaju imigrante da se pridruže vojsci
Znači očaj![]()
Okupirana Ukrajina
Vratili 52% okupiranog teritorija
And counting
NoupAmeri otkrili perpetuum mobile.
On Tuesday researchers confirmed they have overcome a major barrier - producing more energy from a fusion experiment than was put in.
https://www.bbc.com/news/science-environment-63950962
Sad vam je kao bio životni cilj "Samo da zadržimo ovo što imamo ba. Pusti lisabona kakav lisabon."Јесу ли то окупирани делови Русије?
mala je verovatnoca da ces ti da zagines u saobracajki, a kudikamo je veca kada bi otisao da ratujes kao placenik - ne pravi se naivan da ne znas da se tamo gine, i onda organa kao pleve, potraznja za bubrezima je enormna na zapadu, ne znas ni to?!Covece ovde je neko napisao doslovno, Amerikanci ubijaju ukrajnske ranjenike, zbog uzimanja organa i da ih niko ne leci. Na mojoj vozackoj pise da sam saglasan sa doniranjem organa i mislim da je to sasvim u redu.
But one of the challenges is that forcing and keeping the elements together in fusion requires very large amounts of temperature and pressure. Until now, no experiment has managed to produce more energy than the amount put in to make it work.Noup
To se zove nuklearna reakcija
Значи из оЋаја не траже више добровољаца и из оЋаја не врше даљњу мобилизацију.
fuzija nije perpetuummobile. možda za idiote. isti proces se ima u svakoj bombi.Ameri otkrili perpetuum mobile.
On Tuesday researchers confirmed they have overcome a major barrier - producing more energy from a fusion experiment than was put in.
ОоооооAmeri otkrili perpetuum mobile.
A ispušili 52% okupiranog teritorijaЗначи из оЋаја не траже више добровољаца и из оЋаја не врше даљњу мобилизацију.
Екселенте џинијус
Pogledajte prilog 1270277
pa citiraj ih ti... mislim sta ti zapravo hoces da kazes?Verhovna Rada ima 450 članova.
Ti si našao ciritati jednu jer ti paše za nekakvu tvoju teoriju.
Zašto ne citiraš još njih 449?
Aha, ne paše ti.
Oke.
Ексактли џинијусA ispušili 52% okupiranog teritorija
Sounds like a plan
Evo debila 2.0
Sad si i fizičmarfuzija nije perpetuummobile. možda za idiote. isti proces se ima u svakoj bombi.
po njihovim rečiima bilans fuzijske reakcije je pozitivan, a da se pri tome ne radi o bombi.