- Poruka
- 3.404
njonjoKaj ti kmečiš i mrmljaš?
Budi jasan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njonjoKaj ti kmečiš i mrmljaš?
Budi jasan.
Sad će ti objasniti da je 55 više od 2,5milijunaOnaj hipersonični ruski putnički
Tu-144, prevezao od 1968 do 1999 točno 55 putnika
Za razliku od 2.5 miliona prevezenih u Konkordu
sad sa šengenom se ubrzava proces izumiranja nacijeguzi EU hrvatistan pa ga ne pokriva
EU anemične pudlice![]()
Što meme tiče, kada krepam povadi sve što je okej i baci me u prvi kontejner, jer meni baš svejedno ako sam mrtavCovece ovde je neko napisao doslovno, Amerikanci ubijaju ukrajnske ranjenike, zbog uzimanja organa i da ih niko ne leci. Na mojoj vozackoj pise da sam saglasan sa doniranjem organa i mislim da je to sasvim u redu.
ukri u mraku ne vide ni mindžuu da operu...oni nešto Rusima vade

I šta je u tome dramatično?sad sa šengenom se ubrzava proces izumiranja nacije
Ma užas.
Ništa čudno za Engleze...Kaže mi ujak da su ovako i u Libiji dovodili Arape u red kad nisu htjeli radit/slušat...kaže odma nogom u glavu, bez rasprave...nisu džabe vladali svijetom.

Pa vidiš kdolazi na zapad i pravi problemeMa užas.
Prestanite više dolaziti na Zapad imate Bjelorusiju, Čečeniju, Somaliju...
To što ti ne možeš u mraku naći, kamoli ubosti mindžu, ne predbacuje isto drugima.ukri u mraku ne vide ni mindžuu da operu...oni nešto Rusima vade![]()
Pričaš o vremenu kolonijalizma ??Ništa čudno za Engleze...Kaže mi ujak da su ovako i u Libiji dovodili Arape u red kad nisu htjeli radit/slušat...kaže odma nogom u glavu, bez rasprave...nisu džabe vladali svijetom.

Užas što rade ruskoj golorukoj nejači.Čujem da se visokopreciznim.oružjem roka po Brjansku (Rusija). A čujem i da se na Krimu (Ukrajina) slabo spava
To što ti ne možeš u mraku naći, kamoli ubosti mindžu, ne predbacuje isto drugima.

Je li ovo kmecanje zato sto je Rusija sa 23-24 u vreme carevine spala na 16-17 miliona km kvadratnih, utuvi oni su najveci osvajaci nakon srednjeg veka, Britanci su sa njima imali samo jedan znacajan rat i nabili ih na ruskoj teritoriji kada se Rusima cefnulo da "oslobode" Istanbul.U njemacku su upumpane pare prije rata da napadne Rusiju, i poslije rata da bi se obnovila da open napadne Rusiju.
Pritom, Rusija je unistavana nekoliko puta, a ne jednom kao Njemacka.
Napoleon, Krimski Rat, Mongoli, Germani, Poljaci...
A da ne pominjemo Britance koji im vekovima rade o glavi...
Tvoj argument je slab, zato sto pokusavas da lazes, al to ne ide..
CNN BBC SUN indexJe li ovo kmecanje zato sto je Rusija sa 23-24 u vreme carevine spala na 16-17 miliona km kvadratnih, utuvi oni su najveci osvajaci nakon srednjeg veka, Britanci su sa njima imali samo jedan znacajan rat i nabili ih na ruskoj teritoriji kada se Rusima cefnulo da "oslobode" Istanbul.
Rusija je velika iz istog razloga zašto je i Kanada velika, jer su se širili na gotovo nenaseljen teritorij. Na Kavkazu je bila malo drugačija priča.Je li ovo kmecanje zato sto je Rusija sa 23-24 u vreme carevine spala na 16-17 miliona km kvadratnih, utuvi oni su najveci osvajaci nakon srednjeg veka, Britanci su sa njima imali samo jedan znacajan rat i nabili ih na ruskoj teritoriji kada se Rusima cefnulo da "oslobode" Istanbul.