Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si se ono predstavljao kao doktor filozofije? Ti si fakultet vidio jedino sa skele meni se čini 🤣🤣🤣
PUTIN - SREDNJAK.jpg

to su vam znaci rekli hoholjima? a realnost je da rusija grabi sa azijom u 21 vek, a vi idete u 19, struju zaboravite, ma ceo 20. vek

jel cujes ti sebe: "nije predvidjena"??? gde nije predvidjena, kod ciganskih vracara?
****** Hoholji, ja sam samo Srbin, sa Hoholjima nemam nista, deda mi je bio Beli Rus, mnogi Srbi imaju poreklo u drugim narodnostima i to ih ne cini manje vrednim. Rusija sama sebe ne vidi u NSP sami su sebe predvideli za nesto "bolje i naprednije" i zato kazem sami su krivi, jedan od znakova je i taj sto ne znaju da naprave automobil nego im Kinezi prave Moskvic.

https://edition.cnn.com/2022/12/12/politics/nuclear-fusion-energy-us-scientists-climate/index.html

Americki naucnici postigli nesto sto ce promeniti tok covecanstva

Ova vest zasluzuje posebnu temu i Nobelovu nagradu za fiziku za naucnike,

Ali bolje da je ovde plasiramo, da vam javim koliko ce nafta i gas u dogledno vreme postati...jeftini

Propast ruske ekonomije dobija na zamahu, Amerika ponovo pobedjuje boraniju

Pod boranijom mislim na fan klub Aleksandra Vucica

@doppler kakvo je tvoje misljenje o ovoj vesti
Di je fora s fuzijom?
Prvo, sigurna je. Ako nešto pođe po zlu, iskopčaš i ugasi se, za razliku od fisije koju ako iskopčaš dobiješ černobil. Nadalje, zanemariv radioaktivni otpad, a za pogonsko gorivo koristi deuterij i tricij: zalihe toga na Zemlji su dovoljne za hiljade i hiljade godina iskorištavanja.
I ne treba biti osobito mudar da pretpostaviš da će sebu budućnosti struje trošiti sve više i više, a fosilnih goriva sve manje. Zato će se graditi fuzijske elektrane, pa i one sasvim malene za potrebe nekog manjeg grada.
Uglavnom, definitivno nas čeka promjena energetske paradigme i to ne u dalekoj budućnosti.

@Marin83 @F. Chief @Frtajler @piciginx @JazzPiano
Nekako se i Bloomberg nada da je moguće popraviti odnose sa tom “raspalom Rusijom na nivou jedne Španjolske”. Kad je Španija bankrotirala niko nije osećao nikakve posledice osim njih, a sad. Uostalom rećiće vam INA i distribucija kako stoje stvari, mnogo bolje znaju oni nego ja.

Pogledajte prilog 1269898
Moze, samo kad nakon povlacenja iz Ukrajine, u Kremlj dodje nova pro-americka vlada te isplate odstetu Ukrajincima od nekoliko stotina milijardi eura. Onda ce vjerovarno ukinuti sankcije te ce moci ponovo prodavati sirovine, Ali vjerovatno nikad vise u onom obimu prije SVO-a,

IMG_20221212_235555_610.jpg

Subscribers from Klintsy, Bryansk region, report a powerful explosion in the city.

There is no official information about the incident yet, both options for the flight of an aircraft on supersonic, and the work of air defense or a strike from Ukraine are being considered.

Previously, Klintsy had repeatedly been subjected to Ukrainian shelling and even an attempt by a sabotage group to penetrate the territory of a military unit.

@Masno

Moze, samo kad nakon povlacenja iz Ukrajine, u Kremlj dodje nova pro-americka vlada te isplate odstetu Ukrajincima od nekoliko stotina milijardi eura. Onda ce vjerovarno ukinuti sankcije te ce moci ponovo prodavati sirovine, Ali vjerovatno nikad vise u onom obimu prije SVO-a,
Damo se ti nadaj, kako će tek da krenu strahovi kad se Kina dohvati tajvanskog pitanja. :per:

pa ajde mi ti reci odakle se nabavljaju organi?
jel znas koliko ljudi ceka i nikad ne doceka bubreg, sta fali od umiruceg ukre na frontu uzeti bubreg, badava, pa ga prodati za masne pare?
Covece ovde je neko napisao doslovno, Amerikanci ubijaju ukrajnske ranjenike, zbog uzimanja organa i da ih niko ne leci. Na mojoj vozackoj pise da sam saglasan sa doniranjem organa i mislim da je to sasvim u redu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back