- Poruka
- 11.007
Ti si se ono predstavljao kao doktor filozofije? Ti si fakultet vidio jedino sa skele meni se čini![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si se ono predstavljao kao doktor filozofije? Ti si fakultet vidio jedino sa skele meni se čini![]()
Eh da je ona slika i prilika Europe, sedmero djece, bogata, aristokratkinja, prca divlje Ruse u mali mozak.slika i prilika evrope...ne postoji bolji vizualni prikaz od ove EU babe koja je simbolika evrope baš kakva jeste
![]()
![]()
****** Hoholji, ja sam samo Srbin, sa Hoholjima nemam nista, deda mi je bio Beli Rus, mnogi Srbi imaju poreklo u drugim narodnostima i to ih ne cini manje vrednim. Rusija sama sebe ne vidi u NSP sami su sebe predvideli za nesto "bolje i naprednije" i zato kazem sami su krivi, jedan od znakova je i taj sto ne znaju da naprave automobil nego im Kinezi prave Moskvic.to su vam znaci rekli hoholjima? a realnost je da rusija grabi sa azijom u 21 vek, a vi idete u 19, struju zaboravite, ma ceo 20. vek
jel cujes ti sebe: "nije predvidjena"??? gde nije predvidjena, kod ciganskih vracara?
Di je fora s fuzijom?https://edition.cnn.com/2022/12/12/politics/nuclear-fusion-energy-us-scientists-climate/index.html
Americki naucnici postigli nesto sto ce promeniti tok covecanstva
Ova vest zasluzuje posebnu temu i Nobelovu nagradu za fiziku za naucnike,
Ali bolje da je ovde plasiramo, da vam javim koliko ce nafta i gas u dogledno vreme postati...jeftini
Propast ruske ekonomije dobija na zamahu, Amerika ponovo pobedjuje boraniju
Pod boranijom mislim na fan klub Aleksandra Vucica
@doppler kakvo je tvoje misljenje o ovoj vesti
Eh da je ona slika i prilika Europe, sedmero djece, bogata, aristokratkinja, prca divlje Ruse u mali mozak.
Moze, samo kad nakon povlacenja iz Ukrajine, u Kremlj dodje nova pro-americka vlada te isplate odstetu Ukrajincima od nekoliko stotina milijardi eura. Onda ce vjerovarno ukinuti sankcije te ce moci ponovo prodavati sirovine, Ali vjerovatno nikad vise u onom obimu prije SVO-a,@Marin83 @F. Chief @Frtajler @piciginx @JazzPiano
Nekako se i Bloomberg nada da je moguće popraviti odnose sa tom “raspalom Rusijom na nivou jedne Španjolske”. Kad je Španija bankrotirala niko nije osećao nikakve posledice osim njih, a sad. Uostalom rećiće vam INA i distribucija kako stoje stvari, mnogo bolje znaju oni nego ja.
Pogledajte prilog 1269898
Ozbiljno ima sedmero djece? Fakat daEh da je ona slika i prilika Europe, sedmero djece, bogata, aristokratkinja, prca divlje Ruse u mali mozak.

NISI TI SRBIN, JER DA JESI NASLEDIO BI U GENIMA LJUBAV PREMA BRAĆI RUSIMA ...ja sam samo Srbin
Damo se ti nadaj, kako će tek da krenu strahovi kad se Kina dohvati tajvanskog pitanja.Moze, samo kad nakon povlacenja iz Ukrajine, u Kremlj dodje nova pro-americka vlada te isplate odstetu Ukrajincima od nekoliko stotina milijardi eura. Onda ce vjerovarno ukinuti sankcije te ce moci ponovo prodavati sirovine, Ali vjerovatno nikad vise u onom obimu prije SVO-a,

Ne, diviti ću se valjda tebi, brutalzzzZ tj. pospanac.i hrvaćani se tome dive ?
ili ih je sram u kom kolu igraju ?
ukoliko nije usvojila ko majk džekson...nemrem bilivitOzbiljno ima sedmero djece? Fakat da
![]()
Makronove šarene laže.KSA želi kupiti između 100 do 200 Rafala https://www.latribune.fr/entreprise...mbryonnaires-de-l-arabie-saoudite-942032.html
Di su one budale koje su nam danima objašnjavale kako se KSA okreće od Zapada???![]()
Z je zabranjeno hrvato-ukrima da izgovaraju...pazi šta pišešNe, diviti ću se valjda tebi, brutalzzzZ tj. pospanac.
Australijska pokondirenost običnog gastosa, da je iole pismen zapazio bi koliko australijski mediji lažu protiv Rusa, čak i više od londonskih.NISI TI SRBIN, JER DA JESI NASLEDIO BI U GENIMA LJUBAV PREMA BRAĆI RUSIMA ...

Onaj hipersonični ruski putničkiPa neće valjda nekakve raspale Tupoljeve i Iljušine.

Kaj ti kmečiš i mrmljaš?guzi EU hrvatistan pa ga ne pokriva
EU anemične pudlice![]()
Covece ovde je neko napisao doslovno, Amerikanci ubijaju ukrajnske ranjenike, zbog uzimanja organa i da ih niko ne leci. Na mojoj vozackoj pise da sam saglasan sa doniranjem organa i mislim da je to sasvim u redu.pa ajde mi ti reci odakle se nabavljaju organi?
jel znas koliko ljudi ceka i nikad ne doceka bubreg, sta fali od umiruceg ukre na frontu uzeti bubreg, badava, pa ga prodati za masne pare?