Z
Zimsko sunce
Gost
Valjda im je to zamena za kompjutersku igricu.Mišljenje budale ili slaganje budala nisu od značaja. Kad je čovek u pravu svi drugi mogu pogrešiti ali je njegova poslednja.
nije problem što vi mislite o srbima ili Rusima pa se slažete i s bolidom iz kazahstana...
...no za koji andrag nas ne možete ostaviti da živimo bez vašeg daveza?
Oni ovde sad igraju - mi smo Rusi, oni Ukrajinci, pa ko pobedi!
Zato i stavljaju slike leševa - nisu svesni toga da su to stvarni ljudi, da to nije holivudski film i da neće ustati sutra kad oni opet uključe igricu.
Ponosni su što na Twitteru ukrajinska propaganda "vodi". Jer u njihovim glavama ovo i jeste virtuelni rat. Kad NAFO pobeđuje, to znači da i Ukrajina pobeđuje na terenu.
To je sve neka dečurlija. Klinci. Ne znam što gubite vremena njih. IGNORE! IGNORE! IGNORE!
Da sam vlasnik foruma - svi bi ti klinci bili zbanirani, pa neka po njihovim forumima uživaju u slikama leševa.
Ali kad već politika nije takva - stavite ih na Ignore listu. Kad vide da ih niko ne čita i s njima ne razgovara- potražiće neki drugi forum gde mogu nekoga da isprovociraju da ih nahrani pažnjom za kojom očajnički čeznu. To su sve inceli.