Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mišljenje budale ili slaganje budala nisu od značaja. Kad je čovek u pravu svi drugi mogu pogrešiti ali je njegova poslednja.

nije problem što vi mislite o srbima ili Rusima pa se slažete i s bolidom iz kazahstana...

...no za koji andrag nas ne možete ostaviti da živimo bez vašeg daveza?
Valjda im je to zamena za kompjutersku igricu.
Oni ovde sad igraju - mi smo Rusi, oni Ukrajinci, pa ko pobedi!
Zato i stavljaju slike leševa - nisu svesni toga da su to stvarni ljudi, da to nije holivudski film i da neće ustati sutra kad oni opet uključe igricu.
Ponosni su što na Twitteru ukrajinska propaganda "vodi". Jer u njihovim glavama ovo i jeste virtuelni rat. Kad NAFO pobeđuje, to znači da i Ukrajina pobeđuje na terenu.
To je sve neka dečurlija. Klinci. Ne znam što gubite vremena njih. IGNORE! IGNORE! IGNORE!
Da sam vlasnik foruma - svi bi ti klinci bili zbanirani, pa neka po njihovim forumima uživaju u slikama leševa.
Ali kad već politika nije takva - stavite ih na Ignore listu. Kad vide da ih niko ne čita i s njima ne razgovara- potražiće neki drugi forum gde mogu nekoga da isprovociraju da ih nahrani pažnjom za kojom očajnički čeznu. To su sve inceli. :lol:

zar ne rece da si poreklom njihov, kakav je to recnik onda "sorta"?

ti si brajko patoloski lazov, nisi ni zinuo, a vec si slagao - lazov broj jedan na forumu
kada dzegTvin Konza cuje koje si sorte, urnisace te, a ja cu da se valjam od smeha.
Kakve veze sto sam poreklom njihov, ja se izjasnjavam i osecam Srbinom jer mi pravila to dozvoljavaju. Pred penzionisanje radio sam sa dvoje Rusa i jednim Ukrajincem svakodnevno, zakljucak ista sorta.

@Marin83 @F. Chief @Frtajler @piciginx @JazzPiano
Nekako se i Bloomberg nada da je moguće popraviti odnose sa tom “raspalom Rusijom na nivou jedne Španjolske”. Kad je Španija bankrotirala niko nije osećao nikakve posledice osim njih, a sad. Uostalom rećiće vam INA i distribucija kako stoje stvari, mnogo bolje znaju oni nego ja.

F6725169-8D55-4058-A80B-93E9C21B382E.jpeg

Banujte govedò zbog namernog širenja dezinformacija. Demonstranti u Odesi su se od rulje sklonili u zgradu. Postoje čak snimci davljenja, silovanja i iskakanja. Rusija to oprostiti nece a Bog ne može.
Imaš snimke od tog dana od jutra,od početka sukoba kako prorusi napadaju mirne navijače kod stadiona koji su izvikivali proukrajinske parole.
Jel da vjerujem tvojim lažima ili svojim očima?

@Marin83 @F. Chief @Frtajler @piciginx @JazzPiano
Nekako se i Bloomberg nada da je moguće popraviti odnose sa tom “raspalom Rusijom na nivou jedne Španjolske”. Kad je Španija bankrotirala niko nije osećao nikakve posledice osim njih, a sad. Uostalom rećiće vam INA i distribucija kako stoje stvari, mnogo bolje znaju oni nego ja.

Pogledajte prilog 1269898
Di piše da se nada?
Pita se da li je moguće opet izgraditi odnose
Odgovor je ne.
Dakle, samo Ru-Kola

Valjda im je to zamena za kompjutersku igricu.
Oni ovde sad igraju - mi smo Rusi, oni Ukrajinci, pa ko pobedi!
Zato i stavljaju slike leševa - nisu svesni toga da su to stvarni ljudi, da to nije holivudski film i da neće ustati sutra kad oni opet uključe igricu.
Ponosni su što na Twitteru ukrajinska propaganda "vodi". Jer u njihovim glavama ovo i jeste virtuelni rat. Kad NAFO pobeđuje, to znači da i Ukrajina pobeđuje na terenu.
To je sve neka dečurlija. Klinci. Ne znam što gubite vremena njih. IGNORE! IGNORE! IGNORE!
Da sam vlasnik foruma - svi bi ti klinci bili zbanirani, pa neka po njihovim forumima uživaju u slikama leševa.
Ali kad već politika nije takva - stavite ih na Ignore listu. Kad vide da ih niko ne čita i s njima ne razgovara- potražiće neki drugi forum gde mogu nekoga da isprovociraju da ih nahrani pažnjom za kojom očajnički čeznu. To su sve inceli. :lol:
То је само показатељ да су људи све блесавији и блесавији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back