Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.725
Imaš snimke s lica mjesta što se događalo.To ti Zelenski prico.
Što se može prigovoriti Ukrajincima je da nisu pustili vatrogasce da gase piromane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš snimke s lica mjesta što se događalo.To ti Zelenski prico.
Laz.Imaš snimke s lica mjesta što se događalo.
Što se može prigovoriti Ukrajincima je da nisu pustili vatrogasce da gase piromane.
Imas oči, valjda si sposoban snaći se na mreži.
..Trenutno se radi demilitarizacija .. Ukri prze bataljon vojnika na dan i brdo tehnike ..logistika je nnogo daleko kao I remont vozovi stali sad valja preko 7 gora i 7 mora . Evo od jučer im 2 BTG na izmaku ..Treba to izdrazti ..Rat će se završiti kad Ukri potroše steateske rezerve jer ocito da će ih koristiti do kraja da nanesu sto vise štete Rusima ..Ukri ne mogu dobiti ovaj rat ..Velika je sramota da samozvana svetska sila mesecima ne moze da osvoji grad od 70.000 stanovnika.
A slepci se zaletali na Kijev na pocetku rata....![]()
To je za EU bilo najnormalnije kad se dešavalo u Iraku, Siriji i Afganistanu, a tek u Libiji, tamo je Sarkozi izazvao građanski rat samo zbog ličnih interesa.To što neko sa Rusijom ekonomski sarađuje, uprkos meketanju Zapada, ne mora da znači da je podržava.
Samo znači da ne vide ništa specijano strašno u tome što se dešava, imajući u vidu da slične stvari gledaju već 20+ godina, kako ih sprovodi...neko drugi.
Вадили органе као некад Србима у Жутој кући..Ukrajina je napale ruse svoje gradjane.Zive su ih palili uskratili im ljudska prava.
Nasa braca romi sekundarci bi uzeli pare za ovu gvozdjuriju.Kolekcija Ukro krševa sakupljena posle “oslobađanja” LisičanskaPogledajte prilog 1269591Pogledajte prilog 1269590:Pogledajte prilog 1269592Pogledajte prilog 1269593
Kada napisem podrsku to ne znaci da podrzavaju napad na Ukrajinu ,nego podrsku u smislu da neko mora lokalnim siledzijama da objasni neke stvari.Da bi Rusija vratila multipolarni poredak potrebna joj je ekonomija kojom ce finansirati drzavni aparat i SVO,zato je svaka ekonomska saradnja zapravo podrska Rusiju da vrati poredak na onaj iz vremena SSSR-a.Nije podrska pobediti Ukrajinu nego uspostaviti multipolarni poredak.Trgovanjem sa Rusima uprkos oni pomazu Rusiji ,izabrali su stranuTo što neko sa Rusijom ekonomski sarađuje, uprkos meketanju Zapada, ne mora da znači da je podržava.
Samo znači da ne vide ništa specijano strašno u tome što se dešava, imajući u vidu da slične stvari gledaju već 20+ godina, kako ih sprovodi...neko drugi.
Ne ..Ameri i Englezi rade... Primarni cilj nismo ni mi ni zapadna javnost već ruska javnost ..Jedini način na koji mogu doci do cilja ..Tuga koliko nisko padate... jesu mokre gaćice sad?
Kada napisem podrsku to ne znaci da podrzavaju napad na Ukrajinu ,nego podrsku u smislu da neko mora lokalnim siledzijama da objasni neke stvari.Da bi Rusija vratila multipolarni poredak potrebna joj je ekonomija kojom ce finansirati drzavni aparat i SVO,zato je svaka ekonomska saradnja zapravo podrska Rusiju da vrati poredak na onaj iz vremena SSSR-a.Nije podrska pobediti Ukrajinu nego uspostaviti multipolarni poredak.Trgovanjem sa Rusima uprkos oni pomazu Rusiji ,izabrali su stranu
Posto lete na Mig i SU mogu i sa livada kojih ima koliko hocesAli otkuda polijeću, nije mi jasno, Kolaženkov javio još u veljači da su svi ukrajinski aerodromi uništeni???
desavaju se krupne stvari, Francuzi su nakon decenija bukvalno izbaceni iz CAR i Malija i na njihovo mesto su dosli Rusi i Kinezi,zato i krece prica o masovnim zlocinima Vagner grupe.Kinezi investiraju i kupuju luke sirom Afrike.Venecuela je prezivela pokusaj drzavnog udara, cak i zalivske drzave pocinju da se okrecu prema Rusiji i Kini.Mislim da za većinu država to nije motiv, ali nije ni bitno.
Fakat je da globalna izolacija Rusije ne pije vode, odnosno da su dometi anti ruske ekipe da druge ubede da odustanu od svojih interesa ograničeni.
A ograničeni su baš iz nedostatka moralne osnove...Rusi su uradili ono što Amerikanci i ekipa rade decenijama.
Kakvi crni “zločini”? Wagner je stavljen na listi “terorističkih organizacija” zbog “ugrožavanja verskih sloboda” (!!!), a ne zbog nekakvih “zločina”. Jasno da se samo tako htelo pa izmišljen povod.desavaju se krupne stvari, Francuzi su nakon decenija bukvalno izbaceni iz CAR i Malija i na njihovo mesto su dosli Rusi i Kinezi,zato i krece prica o masovnim zlocinima Vagner grupe.Kinezi investiraju i kupuju luke sirom Afrike.Venecuela je prezivela pokusaj drzavnog udara, cak i zalivske drzave pocinju da se okrecu prema Rusiji i Kini.
Vreme ce pokazati
Wagner i jeste teroristicka organizacija. Pravoslavni HamasKakvi crni “zločini”? Wagner je stavljen na listi “terorističkih organizacija” zbog “ugrožavanja verskih sloboda” (!!!), a ne zbog nekakvih “zločina”. Jasno da se samo tako htelo pa izmišljen povod.
Болдовано: Није се догодило!Decko ja te ne teram da mi verujes, 76 leta pregurao, 65. nakon bombardovanja americkog broda u luci Da Nang kada su se Ameri umesali vojno bio sam odrastao covek a memorija me jos uvek dobro sluzi. Jugoslovenska stampa je pisala u skladu sa pro Sovjetskom politikom i nisi mogao bog zna sta saznati ali uvek se moze citati izmedju redova ili naci i neke druge izvore.
Зелени постхумно одликовао пилота МиГ-29 Тараса Редкина (Тарас Редькин), који је оборен још 25. септембра. Губици Укро авијације су битно тежи него што Зелени признаје.
Pogledajte prilog 1269653