Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrajina se bori jer je prinudjena, kakav novi poredak
sta ja znam kakav, zasto ne pitas kiru rudik, ukrajinsku parlamentarku, dobio si link? sta ti mislis, umesto nje da si ti pozvan da nam objasnjavas? ajde dzada, gedo.

evo ti ko je kira, nisam ja nista izmislio kako ti insinuiras, ona lepo kaze doslovce da se bore za NSP - NWO:
Kira Oleksandrivna Rudyk is a Ukrainian and European public and political figure, vice-president of the European transnational political party Alliance of Liberals and Democrats for Europe since June 4, 2022, deputy of the Verkhovna Rada of Ukraine of the 9th convocation, head of the Holos political party. Wikipedia

Па да је истина да се толико гине у БаКСмуту он би одавно пао. Знаш шта значи да дневно избациш из строја до хиљаду људи. Не верујем да се толико гине као што причају.
pa kad imaju 50 hiljada+ kod bahmuta po njihovim izvorima sto znaci da ima i vise na tom delu sa svih delova ratista dovlace u bahmut u zadnjih nedelju dana

Video sam ih u Patayi i Bankoku na strafti, Ukrajinke takodje, ista je to sorta.
zar ne rece da si poreklom njihov, kakav je to recnik onda "sorta"?
Po dedi sam Rus, otac polovinu a ja cetvrtinu sto ne znaci da treba da podrzavam ludog starletana druga Volodju.
ti si brajko patoloski lazov, nisi ni zinuo, a vec si slagao - lazov broj jedan na forumu
kada dzegTvin Konza cuje koje si sorte, urnisace te, a ja cu da se valjam od smeha.

Poslednja izmena:
https://edition.cnn.com/2022/12/12/politics/nuclear-fusion-energy-us-scientists-climate/index.html

Americki naucnici postigli nesto sto ce promeniti tok covecanstva

Ova vest zasluzuje posebnu temu i Nobelovu nagradu za fiziku za naucnike,

Ali bolje da je ovde plasiramo, da vam javim koliko ce nafta i gas u dogledno vreme postati...jeftini

Propast ruske ekonomije dobija na zamahu, Amerika ponovo pobedjuje boraniju

Pod boranijom mislim na fan klub Aleksandra Vucica

@doppler kakvo je tvoje misljenje o ovoj vesti

Skibicki kaže da su ruske tvornice oružja od početka rata napravile oko 240 preciznih krstarećih projektila Kh-101 i oko 120 krstarećih projektila tipa Kalibr, koje Rusi lansiraju s mora.

U razgovoru za New York Times Skibicki je dao procjenu trenutnih ruskih raketnih kapaciteta: "Prema našim kalkulacijama, Rusi imaju projektila za još tri do pet valova napada. To je ako računamo 80 do 90 raketa u jednom valu."

Točno se zna koliko je Rusima ostalo projektila, i koliko ih proizvode, preostaje im samo taktikom ljudskim valova napadati Ukrajince i očekivati da probiju linije fronta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back