Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.237
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ja volim Zapad, di je problem?Dobio si ti kitu od zapada pa ti se osladilo hoces jos.
Mogu pretpostaviti da nisu rusketi bi da mu i gaće vidiš kakve ima
![]()
sta ja znam kakav, zasto ne pitas kiru rudik, ukrajinsku parlamentarku, dobio si link? sta ti mislis, umesto nje da si ti pozvan da nam objasnjavas? ajde dzada, gedo.Ukrajina se bori jer je prinudjena, kakav novi poredak
Branioci otačastva okupatoru pod zemljomi ko je kome ovde sad rokunuo kašikaru ?
Mogu pretpostaviti da nisu ruske
Ali mrzi Zapad, ne vole ih, kme kme.
Fuj Zapad, ZLO i SOTONA.
Ali daj ajfon, šta sad.
pa kad imaju 50 hiljada+ kod bahmuta po njihovim izvorima sto znaci da ima i vise na tom delu sa svih delova ratista dovlace u bahmut u zadnjih nedelju danaПа да је истина да се толико гине у БаКСмуту он би одавно пао. Знаш шта значи да дневно избациш из строја до хиљаду људи. Не верујем да се толико гине као што причају.
jok tebi ukrajincu cu da verujem, a na bAzi cegA samo, sta mi ti nudis da bas tebi verujem?Ti verujes ovom transparentu?
to su vam znaci rekli hoholjima? a realnost je da rusija grabi sa azijom u 21 vek, a vi idete u 19, struju zaboravite, ma ceo 20. veka zna se da je Rusija perotiv jer ona nije predvidjena za bilo kakav prosperitet zasto su sami krivi.
i vi biste da kradete izbore kao demorats u americi? ma. ide rat, sanjao si.Moguce da ce se to menjati ubuduce jer ovaj americki poredak ima nedostataka ali za sadea nema nista bolje.
pa ajde mi ti reci odakle se nabavljaju organi?Ti verujes ovom transparentu?
zar ne rece da si poreklom njihov, kakav je to recnik onda "sorta"?Video sam ih u Patayi i Bankoku na strafti, Ukrajinke takodje, ista je to sorta.
ti si brajko patoloski lazov, nisi ni zinuo, a vec si slagao - lazov broj jedan na forumuPo dedi sam Rus, otac polovinu a ja cetvrtinu sto ne znaci da treba da podrzavam ludog starletana druga Volodju.
iz onniprezentne faze smo usli u omnipotentnu, ko ne reskira, ne dobija, samo gubiNema potrebe. Previše rizično.