Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.795
Kad sledeći put okačite taj već izlizani video, biće na hiljade mrtvih'Hundreds of Russians dead' after 10 explosions rip through barracks in occupied Melitopol
https://t.me/pilotblog/1763

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sledeći put okačite taj već izlizani video, biće na hiljade mrtvih'Hundreds of Russians dead' after 10 explosions rip through barracks in occupied Melitopol
https://t.me/pilotblog/1763

Ne lupaj, to i jedni i drugi koriste za prepad na rovove.Nitko nema što Rus ima.
Pogledajte prilog 1269553
U stvarnosti ovo se raspada pri lansiranju i ubija lansera i čitav ruski rov.

Zeleni su rekli "no no, Rusija, nije lepo" i nastavili sa životom i saradnjom, ove NATO budale su se kompletno uložile u taj sukob i sada kmeče kako stvari ne idu po planu dok im se ulice pune besnim štrajkačimaSamo cu ovo ovde ostaviti. Da vidis koliko nemas pojma.
Zelene su clanice UN koje osudjuju rusku agresiju na Ukrajinu.

Ode 90% Srba kod Sotone licno da radi i zivi. Nije dobro

Nije stvar u tome ko polaze pravo na neciju teritoriju (a narocito ne za one zemlje Vijeca Sigurnosti UNa sa pravom veta) nego je stvar da se planeta zemlja spasi. Preostali dio Ukrajine bi bio u NATO Paktu, i niko Ukrajinu ne bi smio napasti. Ako NATO i Rusija zeli podici zid, onda se i to moze uciniti, samo da ne bude svjetskog rata. Rusija nije Srbija da bi se neko mogao prema njoj ponasati arogantno a nimalo ratoborno.Ukrajina polaže pravo na Krim, to je njeno.
A vi rusošiiti ako mislite da možete izdržati dug rat, samo napred
Pitanje je bilo ko podrzava rusiju, ja sam zakacio dokaz da je to nekoliko marginalnih zemalja i da svi ostali osudjuju agresiju.Zeleni su rekli "no no, Rusija, nije lepo" i nastavili sa životom i saradnjom, ove NATO budale su se kompletno uložile u taj sukob i sada kmeče kako stvari ne idu po planu dok im se ulice pune besnim štrajkačima![]()
Covece, ovi pod hitno da zabrane pusenje u fabrikama

Gomila lupetanja bez ikakvih argumenata i činjenica... Jedno bezvredno piskaranje prepuno mržnje i otrova...
Gomila lupetanja bez ikakvih argumenata i činjenica... Jedno bezvredno piskaranje prepuno mržnje i otrova...

UN su sprdacina po kojoj nato manita. Oni sopstvene izbore kradu a kao nece pokrasti te statiste u UN.Samo cu ovo ovde ostaviti. Da vidis koliko nemas pojma.
Zelene su clanice UN koje osudjuju rusku agresiju na Ukrajinu.
Pogledajte prilog 1269569
Pre mi se cini da si ti i tvoje lupetanje na forumu sprdacina?UN su sprdacina po kojoj nato manita. Oni sopstvene izbore kradu a kao nece pokrasti te statiste u UN.

Kačiš nešto što nije nikakav dokaz, evo upravo je kod Srbije jasno zašto sa time možeš guzicu da obrišeš.Pitanje je bilo ko podrzava rusiju, ja sam zakacio dokaz da je to nekoliko marginalnih zemalja i da svi ostali osudjuju agresiju.
Toliko![]()

Tuga koliko nisko padate... jesu mokre gaćice sad?
Sprečen kontranapad, Rusi u žestokoj akciji: Likvidirani vojnici, oboreni lovci, helikopteri
Na brifingu Ministarstva odbrane Rusije saopšteno je da je na Kupjanskom i Krasno-Limanskom pravcu likvidirano oko 70 ukrajinskih vojnika.
"Na Donjeckom pravcu je sprečen pokušaj neprijatelja da izvrši kontranapad na ruske položaje, uništeno je do 30 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, dva pešadijska vozila i tri pikapa", naveli su.
Prema njihovim informacijama, u Zaporoškoj oblasti je uništeno skladište sa municijom 102. brigade teritorijalne odbrane Oružanih snaga Ukrajine.
U Harkovskoj oblasti je uništen ukrajinski bacač raketa 'Smerč', a u DNR-u sistem 'Grad'. U DNR-u su oborena dva ukrajinska aviona MiG-29, kao i dva helikoptera Mi-8. Ruska vojska je oborila i šest ukrajinskih dronova, a presrela je i dve balističke rakete 'Točka-U2' i dva sistema 'Himars'"
Спокойной ночи патуљци!!!

Pravimo se ludi, kao ne znamo da je ceo NATO poslao svu sovjetsku avijaciju u državu 404Pa koliko tih aviona ima Ukrajina, iebote, Kolaženkov javio prije 8 mjeseci da je ukrajinsko zrakoplovstvo uništeno![]()

Svi iz Severne Koreje, Kube i poneko iz Vijetnama. Znaci ceo svetKačiš nešto što nije nikakav dokaz, evo upravo je kod Srbije jasno zašto sa time možeš guzicu da obrišeš.
Svi navijaju za Rusiju, šta god pričali. Ok, nekima to uopšte nije ni bitno da bi zauzimali strane. Samo ste se vi NATOvci naložili da preko ovog sukoba uništite Rusiju i malo preračunali u svojim maštarijama![]()
Tvoje mozda...?Tuga koliko nisko padate... jesu mokre gaćice sad?