Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa zato sto svojim radom u americi finansira predstojece bombardovanje skola, bolnica , vrtica...........gradova u Srbiji, Ukrajini, Siriji, Libiji, Iraku, Avganistanu, Somaliji, Sudanu, Kazahstanu, Azerbejdzanu, Gruziji, Jermeniji, ...........uskoro, Kinu, Iran, Sev. Koreju, Venecuelu, Brazil, Juznu Afriku, Indiju...........................
................a i dolaze nezgodna vremena u Srbiji pa nije zgodno da ti je neko od familije, prijatelja.......na drugoj strani.
Spasavaj cerku dok jos nije kasno. Posalji joj 300 dolara da dete moze da se vrati u Srbiju.
Mislis da su njoj 300 dolara znacajni i nedostaju kao tebi, presaberi se i vidi ko danas bombarduje civile.

Nitko nema što Rus ima.

Fjxtl_6X0AAa341.jpeg

U stvarnosti ovo se raspada pri lansiranju i ubija lansera i čitav ruski rov.

Nije mi promaklo i ne odobravam to morbidno postavljanje mrtvih vojnika ni sa jedne ni sa druge strane i uznemirava me toliko odsustvo empatije prema porodicama poginulih ! I bio ja Zagor ili Čiko nećeš me naći da kačim slike poginulih ! To što si se ti pridružio febich u pogrebnom preduzeću "Dugo konačište" govori o tvom (ne)karakteru !
P.S. Bolje da si nastavio uguravati M-777 u zraklomlat !
Definitivno Čiko...

Rusija je humanitarno intervenisala da spasi umerene pobunjenike od osmogodišnje represije vojne hunte pod komandom autoritarnog diktatora Zelenskog.

Neće oklevati da to uradi gde god je potrebno. Na svojoj teritoriji više nema nemare da ratuje, samo će preventivno da deli pravdu u susedstvu.
Gorko su se pokajali vec 100 puta sto su zapoceli rat rusi. Ali sad nema nazad.

pa zato sto svojim radom u americi finansira predstojece bombardovanje skola, bolnica , vrtica...........gradova u Srbiji, Ukrajini, Siriji, Libiji, Iraku, Avganistanu, Somaliji, Sudanu, Kazahstanu, Azerbejdzanu, Gruziji, Jermeniji, ...........uskoro, Kinu, Iran, Sev. Koreju, Venecuelu, Brazil, Juznu Afriku, Indiju...........................
................a i dolaze nezgodna vremena u Srbiji pa nije zgodno da ti je neko od familije, prijatelja.......na drugoj strani.
Spasavaj cerku dok jos nije kasno. Posalji joj 300 dolara da dete moze da se vrati u Srbiju.
Znaci zaposleni u NIS-u, po tvojoj tupavoj logici finansiraju svojim radom rat u Ukrajini. Kakav pacijent...

.
Да, било је зверстава и са руске стране.

Недавно је на Телеграм каналу нека 75-годишња Украјинка, бака троје унучади описала ужасе које је преживела.

У њен стан у којем је сама живела током вечери је упао, како каже, неки 60+-годишњи борац ЛДНР и силовао је целу ноћ, до зоре.

Јадна, једва је преживела.

Случај је пријављен Уједињеним нацијама.

.
Kako da ne 60> i moze celu noc.verovatno im sojgu nabavlja kinesku vijagru, fajzerovu nemaju zbog sankcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back