Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puca front. Ukri su presli granicu do koje mogu izdrzati. Poceo je putpuni raspad. Sada pocinje masovna bezanija na zapad. Svako za sebe.
Pedofasisti na aparatima. Dzegiju blokirao vibrator. Mindzavla u hipnozi

Vojska spremna za napad: Vođa će dati "zeleno svetlo"?​

Turska vojska je skoro spremna za kopneni napad na sever Sirije, a ta odluka bi mogla da bude doneta već danas, rekli su turski zvaničnici.

Izgleda da Bashar sledeći gubi glavu s ramena.

Ma vi ste jajare obične.
Niste se čuli u periodu 2000-ih kad je besneo Rat protiv Terorizma, nego ste čak glasali za Buša 2004.
Joeova noćna mora

1669663324525.jpeg
1669663351725.jpeg

Ne znam za druge ali jasno se vidi na snimku da su pobjegli. Da ostala im je cijev ali to je to. Ja da sam artiljerac puno bi mi veca muka bila sto je pobjegla utrenirana posada nego gvozdena cjevina (pogotovo ako to nije bitno Ukrima - a nije).
Јебо цев, јасно да их Руси виде, и срећа па нико није фасовао гелер, оно је било близу, спасао их вероватно угао под којим је пао пројектил.
Остаје само што брже одјебат одатле и молит Бога да не буду погођени у покрету.

Из хрв. медија, преузето из Њујорк тајмса

Укри гину ко мрави

Reporteri New York Timesa s lica mjesta opisuju kako u bahmutsku bolnicu stalno pristižu vozila hitne pomoći, ona oklopna kao i osobni automobili koji non-stop dovoze ranjene ukrajinske vojnike.

„Zaustavljaju se uz vrištanje, jedno za drugim i izvlače ranjene ispred jedine vojne bolnice u gradu, piše NYT.

„Vojnik kojeg su podupirali njegovi suborci, s potpuno izobličenim licem od ranjavanja prošao je kroz glavna vrata bolnice. Tamnozelena nosila koja su ga čekala bila su jedna od nekoliko još prekrivenih krvlju. Do petka oko podneva liječnici su izbrojali 50 ranjenih, među kojima su većina bili vojnici. Dan prije bio je još gori: kroz vrata bolnice prošlo je 240 ljudi, onih s prostrijelnim ranama, ozljeđenih gelerima i s potresom mozga, navodi New York Times.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back