Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novi PVO sistem u Ukrajini

FkUmH4lWAAAdyiR

Sad će, samo što nisu. :hahaha:

Pitao sam jer je ta objava prenesena od strane Ruske vlaste. Kolaženkova i ekipe. Znači, još jedna laž. :hahaha:

Jel ti kužiš koliku si glupost ovdje napisao.

INA, NIS, MOL ili netko četvrti mora naftu od nekud nabaviti. Nabavlja ju po xy cijeni i onda uračuna sve troškove i po toj cijeni ju ispostavlja kupcima. Cijena nabave nafte je pala. O tome se trubi par dana od uvođenja limita cijena na Rusku naftu. Cijena nafte je pala, pa ju tako u ovom slučaju INA može jeftinije kupiti te spustiti cijenu krajnjem dobavljaču. U ovom slučaju meni.

Da, ovaj pad cijena itekako ima veze sa tim donesenim limitom, jer u ovom slučaju se nije država odrekla svog dijela te nije smanjila trošarine.

Sad će, samo što nisu. :hahaha:

Pitao sam jer je ta objava prenesena od strane Ruske vlaste. Kolaženkova i ekipe. Znači, još jedna laž. :hahaha:

Jel ti kužiš koliku si glupost ovdje napisao.

INA, NIS, MOL ili netko četvrti mora naftu od nekud nabaviti. Nabavlja ju po xy cijeni i onda uračuna sve troškove i po toj cijeni ju ispostavlja kupcima. Cijena nabave nafte je pala. O tome se trubi par dana od uvođenja limita cijena na Rusku naftu. Cijena nafte je pala, pa ju tako u ovom slučaju INA može jeftinije kupiti te spustiti cijenu krajnjem dobavljaču. U ovom slučaju meni.

Da, ovaj pad cijena itekako ima veze sa tim donesenim limitom, jer u ovom slučaju se nije država odrekla svog dijela te nije smanjila trošarine.
Jok ..Cene u Danskoj stojim pored pumpe . To ima veze sa tim jer ste vise u banani od bogatijih država pa vlast pokusava cenama da amortizuje krizu. .. 1DKK =1Kuna
20221219_131119.jpg

20221219_131119.jpg

Ti baš takve propagande gutaš u preostalih 95% slučajeva.

Ne, ne Jaguarka, draga naša forumašice, sagovornice, lepotice i ukrasu ovog foruma, muzo koja nas nadahnjuješ i inspirišeš

Propaganda postoji na obe strane i bestidno je lažljiva.

Ruska je sirova, glupa, imbecilna i može da je provali svako sa IQ većim od broja cipela koje nosi. Takvi su Rusi, ne umeju bolje.

Zapadna propaganda je perfidna, inteligentna, subliminarna, ponekad sakrivena ali po pravilu vrlo podmukla. Ponekad je nije lako prepoznati jer je prave majstori svog zanata a ne dunsteri koji kreiraju rusku i ukrajinsku propagandu ali to ne znači da je nema, naprotiv...

Inteligentni ljudi treba da se trude da prepoznaju obe i da pokušaju u moru laži da nađu kap istine
Nije lako ali treba se potruditi

Ja eto verujem da ti možeš, samo ako hoćeš
Šta god da sam rekao o tebi u afektu jedna stvar sigurno stoji, ti nisi glupa osoba, mislim da si natprosečno intelignetna ali te ostrašćenost ometa da imaš punu percepciju situacije koja nikada nije crno bela.

Кад је Порошенко рекао да су Мински споразуми били само куповина времена и да Кијев није ни намеравао да их спроведе,
Запад и наши либераши су се правили глуви.
Као и сад, када је Меркелова то поновила и потврдила.
А то баца доста другачије светло на читаву мантру о ру. агресији.

Zasto onda to kacis kao neki dokaz?
Džordž O’Nil mlađi, član upravnog odbora Instituta američkih Ideja, piše o tome za The American Conservative.

„Mejnstrim mediji i Bajdenova administracija su na mukama jer govore da Kijev pobeđuje. Ali činjenice na samom bojnom polju se ne poklapaju sa ovom verzijom, a Vašington zna za to. Militaristi shvataju da njihova cinična politika prema Ukrajini nije uspela da istisne Rusija, tragično, ali Ukrajinci su ti koji snose ogromne gubitke od neuspeha takve spoljne politike“, primetio je ekspert.
Analitičar je, pozivajući se na reči šefice Evropske komisije Ursule fon der Lajen o sto hiljada mrtvih vojnika Oružanih snaga Ukrajine, naglasio da kampanja Zapada da zataška stvarne gubitke Kijeva propada.
„Mnogi Ukrajinci su izgubili svoje najmilije i moraće da izdrže okrutnu zimu zarad ljudi poput Ursule fon der Lajen, Džoa Bajdena. Vreme je da se zapadni lideri suoče sa istinom i započnu pregovore da spasu ljude od ovog čoveka, to je tragedija“, rezimirao je kolumnista.

I ovi lažu,a? Ne budi nečije "topovsko meso" ne daj da te svjesno lažu i manipulišu sa tobom i takvim kao ti.

Odakle ti ideja da se nekakva bomba kačila na "strane satelite" i time povećavala preciznost. :lol:
Ja jbt, dovoljna je zdrava logika da ZNAŠ da se vojna tehnologija ne može i ne smije bazirati na "stranim satelitima".

I to ni manje ni više nego FAB-ovka

Monstruozna krmačetina od bombe koja rokne i napravi krater veličine solitera i baš je briga da se kači za bilo šta

Džordž O’Nil mlađi, član upravnog odbora Instituta američkih Ideja, piše o tome za The American Conservative.

„Mejnstrim mediji i Bajdenova administracija su na mukama jer govore da Kijev pobeđuje. Ali činjenice na samom bojnom polju se ne poklapaju sa ovom verzijom, a Vašington zna za to. Militaristi shvataju da njihova cinična politika prema Ukrajini nije uspela da istisne Rusija, tragično, ali Ukrajinci su ti koji snose ogromne gubitke od neuspeha takve spoljne politike“, primetio je ekspert.
Analitičar je, pozivajući se na reči šefice Evropske komisije Ursule fon der Lajen o sto hiljada mrtvih vojnika Oružanih snaga Ukrajine, naglasio da kampanja Zapada da zataška stvarne gubitke Kijeva propada.
„Mnogi Ukrajinci su izgubili svoje najmilije i moraće da izdrže okrutnu zimu zarad ljudi poput Ursule fon der Lajen, Džoa Bajdena. Vreme je da se zapadni lideri suoče sa istinom i započnu pregovore da spasu ljude od ovog čoveka, to je tragedija“, rezimirao je kolumnista.

I ovi lažu,a? Ne budi nečije "topovsko meso" ne daj da te svjesno lažu i manipulišu sa tobom i takvim kao ti.
Jos samo da zakacis link odakle je ovo preuzeto i skroz smo ok :)

Ovo poslednje napisano...kad dolazi od coveka koji je kacio one stvari ranije stvarno ne mogu zaozbiljno da prihvatim.

Maznuo telefon, pa daaaaaa :hahaha:

A i ti si naivan, pa to je Rusija, tamo 80% njih vjeruje u ovakva idiotarije.
Ne rade to bez veze niti zato jer bi to bila sprdnja, nego zato jer tamo sirotinja pomisli "Pa da, dobra ideja!"

Nije maznuo, što si bezobrazan, kupio je, vidiš da je u kutiji i to Iphone

Zaradio čovek na frontu da obraduje dete.

Ali zaista koliki je IQ čoveka koji je ovo osmislio i snimio.

Da dodamo malo crnog humora, kad već imamo posla sa debilima
Evo ideje i za nastavak
U drugom delu reklame bi mogao dete da obraduje i Ladom...

Izvinjavam se za crni humor ali imbecilni uradak ne zaslužuje ništa bolje.
Ovo je duboko i suštinsko ponižavanje države i naroda gore od svega što se servira sa zapada, kad sam sebe ovako poniziš onda ti neprijatelji ne trebaju.

Гранате минобацача 2С4 Тулипан тешке су од 130 до 230 килограма и продиру у бетонске конструкције дебљине око три метра. Управо таквим гранатама артиљери Централног војног округа уништавају важне чворове војне инфраструктуре Оружаних снага Украјине. Координиран и ефикасан рад

Nije maznuo, što si bezobrazan, kupio je, vidiš da je u kutiji i to Iphone

Zaradio čovek na frontu da obraduje dete.

Ali zaista koliki je IQ čoveka koji je ovo osmislio i snimio.

Da dodamo malo crnog humora, kad već imamo posla sa debilima
Evo ideje i za nastavak
U drugom delu reklame bi mogao dete da obraduje i Ladom...

Izvinjavam se za crni humor ali imbecilni uradak ne zaslužuje ništa bolje.
Ovo je duboko i suštinsko ponižavanje države i naroda gore od svega što se servira sa zapada, kad sam sebe ovako poniziš onda ti neprijatelji ne trebaju.
Znači opljačkao dućan

Ali ti opet misliš da je to smislila neka budaletina.
Ja ti tvrdim da je to smislio neko vrlo inteligentan jer točno zna kakav mu je target.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back