Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.131
Dokaži da ne postoji Jeti.Dokaži da nije..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokaži da ne postoji Jeti.Dokaži da nije..![]()
Primijetio si da je zabavljač od KGB oficira napravio vic?Ja sam Zelenskog nazvao onim što jeste, zabavljač, klovn, to mu je profesija.
Ti Putina nazivaš pogrdnim imenima bez osnova, iz čiste mržnje i frustracije.
Postoji velika razlika.
Sad će, samo što nisu.
Pitao sam jer je ta objava prenesena od strane Ruske vlaste. Kolaženkova i ekipe. Znači, još jedna laž.
Jel ti kužiš koliku si glupost ovdje napisao.
INA, NIS, MOL ili netko četvrti mora naftu od nekud nabaviti. Nabavlja ju po xy cijeni i onda uračuna sve troškove i po toj cijeni ju ispostavlja kupcima. Cijena nabave nafte je pala. O tome se trubi par dana od uvođenja limita cijena na Rusku naftu. Cijena nafte je pala, pa ju tako u ovom slučaju INA može jeftinije kupiti te spustiti cijenu krajnjem dobavljaču. U ovom slučaju meni.
Da, ovaj pad cijena itekako ima veze sa tim donesenim limitom, jer u ovom slučaju se nije država odrekla svog dijela te nije smanjila trošarine.
Jok ..Cene u Danskoj stojim pored pumpe . To ima veze sa tim jer ste vise u banani od bogatijih država pa vlast pokusava cenama da amortizuje krizu. .. 1DKK =1KunaSad će, samo što nisu.
Pitao sam jer je ta objava prenesena od strane Ruske vlaste. Kolaženkova i ekipe. Znači, još jedna laž.
Jel ti kužiš koliku si glupost ovdje napisao.
INA, NIS, MOL ili netko četvrti mora naftu od nekud nabaviti. Nabavlja ju po xy cijeni i onda uračuna sve troškove i po toj cijeni ju ispostavlja kupcima. Cijena nabave nafte je pala. O tome se trubi par dana od uvođenja limita cijena na Rusku naftu. Cijena nafte je pala, pa ju tako u ovom slučaju INA može jeftinije kupiti te spustiti cijenu krajnjem dobavljaču. U ovom slučaju meni.
Da, ovaj pad cijena itekako ima veze sa tim donesenim limitom, jer u ovom slučaju se nije država odrekla svog dijela te nije smanjila trošarine.
On je profesionalni kleptoman, to mu je najbliži opis profesije![]()
Pa ovo je ruski sajtPazi razumeo bih da je u pitanju neki spamer rusofil, to i ovako rade po 10 sati dnevno ili koliko im je smena... Ali da moderator spamuje temu neproverenim glupostima, to do sada nisam video![]()
Fora je u tome da ni on nije pogledao taj YT....Pazi razumeo bih da je u pitanju neki spamer rusofil, to i ovako rade po 10 sati dnevno ili koliko im je smena... Ali da moderator spamuje temu neproverenim glupostima, to do sada nisam video![]()
Ti baš takve propagande gutaš u preostalih 95% slučajeva.
I makramePa ovo je ruski sajt
Doduše neuvaženi neno je moderator podforuma pletenje i kukičanje
Jeste, a punchline vica je par stotina hiljada ukrajinskih vojnika i nemanje struje u vicu od države.Primijetio si da je zabavljač od KGB oficira napravio vic?
Jel? Ja sam se druzio sa njim na tenisuPa ovo je ruski sajt
Doduše neuvaženi neno je moderator podforuma pletenje i kukičanje

Džordž O’Nil mlađi, član upravnog odbora Instituta američkih Ideja, piše o tome za The American Conservative.Zasto onda to kacis kao neki dokaz?
Moguce...jer da jeste video bi da je neozbiljan video. Pogledao je samo naslov.Fora je u tome da ni on nije pogledao taj YT....
Odakle ti ideja da se nekakva bomba kačila na "strane satelite" i time povećavala preciznost.
Ja jbt, dovoljna je zdrava logika da ZNAŠ da se vojna tehnologija ne može i ne smije bazirati na "stranim satelitima".
Колико килограма експлозива садржи бојева глава ?
Jos samo da zakacis link odakle je ovo preuzeto i skroz smo okDžordž O’Nil mlađi, član upravnog odbora Instituta američkih Ideja, piše o tome za The American Conservative.
„Mejnstrim mediji i Bajdenova administracija su na mukama jer govore da Kijev pobeđuje. Ali činjenice na samom bojnom polju se ne poklapaju sa ovom verzijom, a Vašington zna za to. Militaristi shvataju da njihova cinična politika prema Ukrajini nije uspela da istisne Rusija, tragično, ali Ukrajinci su ti koji snose ogromne gubitke od neuspeha takve spoljne politike“, primetio je ekspert.
Analitičar je, pozivajući se na reči šefice Evropske komisije Ursule fon der Lajen o sto hiljada mrtvih vojnika Oružanih snaga Ukrajine, naglasio da kampanja Zapada da zataška stvarne gubitke Kijeva propada.
„Mnogi Ukrajinci su izgubili svoje najmilije i moraće da izdrže okrutnu zimu zarad ljudi poput Ursule fon der Lajen, Džoa Bajdena. Vreme je da se zapadni lideri suoče sa istinom i započnu pregovore da spasu ljude od ovog čoveka, to je tragedija“, rezimirao je kolumnista.
I ovi lažu,a? Ne budi nečije "topovsko meso" ne daj da te svjesno lažu i manipulišu sa tobom i takvim kao ti.

Okej, to je drugo, to nije "Ja sam ruska bomba i zakačila sam se na Muskov satelit i sada gađam dječji vrtić po točno sredini"I to ni manje ni više nego FAB-ovka
Monstruozna krmačetina od bombe koja rokne i napravi krater veličine solitera i baš je briga da se kači za bilo šta
Maznuo telefon, pa daaaaaa
A i ti si naivan, pa to je Rusija, tamo 80% njih vjeruje u ovakva idiotarije.
Ne rade to bez veze niti zato jer bi to bila sprdnja, nego zato jer tamo sirotinja pomisli "Pa da, dobra ideja!"
Znači opljačkao dućanNije maznuo, što si bezobrazan, kupio je, vidiš da je u kutiji i to Iphone
Zaradio čovek na frontu da obraduje dete.
Ali zaista koliki je IQ čoveka koji je ovo osmislio i snimio.
Da dodamo malo crnog humora, kad već imamo posla sa debilima
Evo ideje i za nastavak
U drugom delu reklame bi mogao dete da obraduje i Ladom...
Izvinjavam se za crni humor ali imbecilni uradak ne zaslužuje ništa bolje.
Ovo je duboko i suštinsko ponižavanje države i naroda gore od svega što se servira sa zapada, kad sam sebe ovako poniziš onda ti neprijatelji ne trebaju.
IMa link a imaš i napisan original izvora.. pa bolje skokni do originala, zar neJos samo da zakacis link odakle je ovo preuzeto i skroz smo ok
Ovo poslednje napisano...kad dolazi od coveka koji je kacio one stvari ranije stvarno ne mogu zaozbiljno da prihvatim.