killdozerfire
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
a jel strelkov isto fake? Ne cini se ba uvjeren u pobjeduOstalo je Ukrima samo da se teše takvim ludostima i falsifikatima, a i vama sa njima.
https://t.me/s/strelkovii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel strelkov isto fake? Ne cini se ba uvjeren u pobjeduOstalo je Ukrima samo da se teše takvim ludostima i falsifikatima, a i vama sa njima.
Ok, rekoh, trebam popis ubijenih civila.Probali ste da ubijete šefa Zaporožja, a on nije bio tu, pa sad Ukri lupaju “Wagner”, a tamo izbeglice, žena od preko pedeset teško ranjena, garant je ona bila vagnerovka…
Stvarno čudesno! Ti znaš, kao dopisni član, ono što nisu shvatili ni ljudi koji se tom tematikom bave decenijama.
Njega iz DNR stalno najuruju iz političkih razloga pa im se sveti tako što iznosi najcrnje prognoze - tj ako tamo ostanu njegovi neprijatelji od 2014.
Naravno da znaju, ali čekaju da se nacisti naoružaju, a onda sve skupa srokaju ...Misliš da znaju?
Haha, znaš i sam da vam je bio ćorak, pa sad pokušavaš da iznerviraš nekog svojim trolovanjem.Ok, rekoh, trebam popis ubijenih civila.
Ti znaš nešto što mi ne znamo kada tako kategorički vičeš i tvrdiš da neće?NEĆE !!!!
Ne nego i vi srbi trazite popis ubijenih civila u Buchi, pa zasto da i ja ne trazim , da vam vjerujem na rijec? Ako ne vidim popis civila, boli me dupe tko i zasto gine, vidis kako je to jednostavno.Haha, znaš i sam da vam je bio ćorak, pa sad pokušavaš da iznerviraš nekog svojim trolovanjem.
Nas mnogo manje za tvoje Ukre.Ne nego i vi srbi trazite popis ubijenih civila u Buchi, pa zasto da i ja ne trazim , da vam vjerujem na rijec? Ako ne vidim popis civila, boli me dupe tko i zasto gine, vidis kako je to jednostavno.
Oprosti ali ovoe neopevana glupost.Sirija pozvala Rusiju jer vise ne moze sama da spreci izgradnju gasovoda prema Evropi iz Bahreina, Katara i S. Arabije
koje Asad uspesno blokirao![]()
"На крају ће све бити у реду, свет је на томе саздан." ~ Михаил БулгаковNEĆE !!!!
Хаха, па, управо твој Твитер гуру Лори Бранко обилато користи екскламације да појача снагу глупости које пише.Ti znaš nešto što mi ne znamo kada tako kategorički vičeš i tvrdiš da neće?
Strelkov je inteligentan, ali izgleda i krajnje je sujetan covek plus x drugih faktora, i nije uvek "konzistentan" u analizama, vise zbog subjektivnih nego objektivnih razloga.Njega iz DNR stalno najuruju iz političkih razloga pa im se sveti tako što iznosi najcrnje prognoze - tj ako tamo ostanu njegovi neprijatelji od 2014.
Zapravo je zločinački režim Alevita krenuo kampanju torture, ubiši maloletnika 2011.Oprosti ali ovoe neopevana glupost.
Ruse je pozvao Asad da ga spasu od bradatih glavoseča i da bi država Sirija opstala kao takva kakva je i priznata u UN. Rusi su to i postigli, od ulaska Rusa u Siriju (nezavisno od baze koju tamo imaju) i pešadije (Iranska revolucionarna garda i Hezbolah) sve seokrenulo na vodenicu Asada.
A koji je to objektivni vojni ruski komentator? Nakon mjeseci ruskog povlacenja i gubitaka, neki rus treba biti zadovoljan sa vojnom situacijom?Strelkov je inteligentan, ali izgleda i krajnje je sujetan covek plus x drugih faktora, i nije uvek "konzistentan" u analizama, vise zbog subjektivnih nego objektivnih razloga.
Inace ovo bi bila objektivna "analiza" koja opisuje Strelkova, bar trenutno aktuelna..
Jel možeš definisati koji su to ljudi, njihovo imovno stanje, zašto misliš da su dobronamerni (po državu u kojoj su ), koji ih je birao, kad će će se njihov mandat završiti, koja je njihova odgovornost... Ako ne možeš, kakava je razlika izmedju evropskih diktatura tridesetih godina (Rusija,Italija, Nemačka) i Amerike danas, osim što su prve bile poštenije pa si bar znao da je čovek na vrhu kriv. Ako i kažeš da je tretman političkih protivnika u Americi danas humaniji, ja bih ti rekao da još uvek nisi video stvarni politički sukob u Americi (Tramp nije tipičan protivnik sistema, a odnos prema njemu je u najmanju ruku dubiozan) i da im daš malo vremena. Uostalom, Japance američke gradjane, kao stvarne protivnike potrpali su u logore u drugom svetskom ratu bez problema, iako na Američko tlo nije pala nijedna bomba.
Ne podnosi se sa rukovodstvom DNR, pokušavao je da zavlada njom lično, valjda u nadi da je formira kako on zamišlja da je trebao SSSR da izgleda, a onda da L/DNR poslyži kao model za RF. Dok je on imao uticaja pravljena je Novorusija od ruskih i rusofonih oblasti, bez ikakvog obaziranja na ukrajinske/sovjetske granice oblasti. To se Kremlju nije svidelo kao previše revolucionarno, pa je napušteno, ali od tada traje netrpeljivost.Strelkov je inteligentan, ali izgleda i krajnje je sujetan covek plus x drugih faktora, i nije uvek "konzistentan" u analizama, vise zbog subjektivnih nego objektivnih razloga.
Inace ovo bi bila objektivna "analiza" koja opisuje Strelkova, bar trenutno aktuelna..