igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
To cela EU, imamo 30 članica osim nemačke
To što su oni bili glupi pa se oslonili na Rusiju, znači da će morati nekoliko meseci da se prešaltavaju na Qatar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To cela EU, imamo 30 članica osim nemačke
To što su oni bili glupi pa se oslonili na Rusiju, znači da će morati nekoliko meseci da se prešaltavaju na Qatar
da covek ne poveruje da u tom zmijarniku ima normalnih
Nemačka je mislim spremna za ovu zimu, a za sledeću će biti još spremnija...neozbiljno kao I sto sam mislio ..
a mi se ponadali da ce rusi da izgube u ratu, kad ono, majdan flashbackPuc je mongo blize negoo sto to mislite,
trebali smo ranije da vam syebemo severni tok, pa ne bi bili spremni, a za sledecu samo sise na gotovs, nema druge, pa ako upali upali kod arapa, vole oni bledolikeNemačka je mislim spremna za ovu zimu, a za sledeću će biti još spremnija.
Da ali pitanje je kako ce Rusi reagovati na taj pad standarda? Da se ne lazemo 95% Rusa boli k..c hoce li ruska vojska ostati u Ukrajini ili nece. Zasto da trpe zbog Putinovih imaginarnih ciljeva.Vidjeces kad uskoro pocnu trzavice u Kremlju kada konacno shvate da su izgubili zapadno trziste i stato ustvari znaci. Puc je mongo blize negoo sto to mislite,
Obratno, prvo ste vi skinuli Srbijanskog Putina zbog nemaštine, a onda su problemi prestaliMilošević je konačno skinut tek kad su ukinute sankcije a ratovi završeni.
Ovdje se radi o mnogo vecem novcu.Da, posebno,
hebote, pričaš nama koji smo imali sankcije i plate od 5 maraka i ratove i izbeglice i neviđenu krizu, pa je podrška Miloševiću bila nikad veća
Milošević je konačno skinut tek kad su ukinute sankcije a ratovi završeni.
Hajde razmisli još jednom, koliko je realno to o čemu pričaš
ma ona je samo lajt verzija jaguar propagatorke, kakvi crno realno? nabiflano!Da, posebno,
hebote, pričaš nama koji smo imali sankcije i plate od 5 maraka i ratove i izbeglice i neviđenu krizu, pa je podrška Miloševiću bila nikad veća
Milošević je konačno skinut tek kad su ukinute sankcije a ratovi završeni.
Hajde razmisli još jednom, koliko je realno to o čemu pričaš
Gleda u graha sta ih to ceka,ne vidim rezultate .Gledas u solju ili pasulj ?
Njihove pare, njihova stvar.Pa evo kako ce Rusi nadomjestiti tih 300 milijardi $ plus kompenzirati ostale sankcije u kombinaciji sa uvecanim troskovima rata?
kako znamo da su onih 300 milijardi uopste ruske? kako znamo da ih ima bas 300 milijardi? jel ih rusija trosila, ili je stedela, kao vi sad ruski gas? ajde kad sve znas, objasni nam, poduyci nas, ko cuva te pare, gde?Ovdje se radi o mnogo vecem novcu.
brzina crnog orla ne prelazi 7 maha ono na vikepediji je greskaonda je sprdacina, vidi ovde, u najoptimisticnijem scenariju tek dogodine 2023, za sada od svega radi samo taj kamion na kome bi se instalirao dark eagle, a ali orao ne radi https://en.wikipedia.org/wiki/Long-Range_Hypersonic_Weapon
17 macha - nece biti, a i sumnjivo mi je to sa atmosferom, jer ruski lete horizantolano na maloj visini, a te sa neba sa izmastanom brzinom je valjda lakse oboriti - mene ako pitas zapad prodaje maglu, orao prosto ne radi, pise lepo, link iznad
What is the highest Mach speed ever reached?
The X-43A set a new speed record of Mach 9.64 (10,240 km/h; 6,363 mph) at about 33,500 m (110,000 ft) altitude, and further tested the ability of the vehicle to withstand the heat loads involved.
Znaci i tebi je jasno da nemaju opcija i da ce morati akceptirati mnogo nizi zivotni standard ili zbaciti Putina i njegovu druzbu sa vlasti, dovesti prozapadnu vladu u Kremlj, povuci se iz Ukrajine i nastaviti business au usual kao i prije 2008.Njihove pare, njihova stvar.
Nemoguć je pad životnog standarda za 30-40% u Rusiji. Rusija ima najveće zalihe hrane na svijetu, ima svaku industriju koju imaju moderne države.Pa pametnjakovicu evo reci ti od cega ce zivjeti? Naravno ne mislim na prezivljavanje, posto i gradjani Sjeverne Koreje nekako prezivljavaju. Ali kako ce reagovati Rusi na pad zivotnog standarda od nekih 30-40%
Pa misliš da ruske službe ne znaju tačne podatke? Ako ruske službe kažu da su razvili tehnologiju onda nema priče.onda je sprdacina, vidi ovde, u najoptimisticnijem scenariju tek dogodine 2023, za sada od svega radi samo taj kamion na kome bi se instalirao dark eagle, a ali orao ne radi https://en.wikipedia.org/wiki/Long-Range_Hypersonic_Weapon
17 macha - nece biti, a i sumnjivo mi je to sa atmosferom, jer ruski lete horizantolano na maloj visini, a te sa neba sa izmastanom brzinom je valjda lakse oboriti - mene ako pitas zapad prodaje maglu, orao prosto ne radi, pise lepo, link iznad
What is the highest Mach speed ever reached?
The X-43A set a new speed record of Mach 9.64 (10,240 km/h; 6,363 mph) at about 33,500 m (110,000 ft) altitude, and further tested the ability of the vehicle to withstand the heat loads involved.
Kako je nemoguc? U Venezueli je pao 80% i to bez nekih jakih sankcija. Nadam se da ti je jasno Rusi nisu spremi da zive kao prije 70 godina, zbog Putinovih imperijalistickih planova.Nemoguć je pad životnog standarda za 30-40% u Rusiji. Rusija ima najveće zalihe hrane na svijetu, ima svaku industriju koju imaju moderne države.
Ako imaš hranu, odjeću, vodu, struju itd. čemu onda panika?
Nisi ti dobar sa glavom. Kakav niži standard, umjesto njemačkog voziće kineski džip pa?Znaci i tebi je jasno da nemaju opcija i da ce morati akceptirati mnogo nizi zivotni standard ili zbaciti Putina i njegovu druzbu sa vlasti, dovesti prozapadnu vladu u Kremlj, povuci se iz Ukrajine i nastaviti business au usual kao i prije 2008.
Imate sve manji GDP.Nisi ti dobar sa glavom. Kakav niži standard, umjesto njemačkog voziće kineski džip pa?
Rusi imaju sve, imaju Kinu, imaju Indiju, imaju tržište za svoje resurse, imaju automobile, rudnike, tehnologiju itd da ne nabrajam.Kako je nemoguc? U Venezueli je pao 80% i to bez nekih jakih sankcija. Nadam se da ti je jasno Rusi nisu spremi da zive kao prije 70 godina, zbog Putinovih imperijalistickih planova.
Da, zato treba pooštriti sankcije da ranije ostanu bez hraneAko imaš hranu, odjeću, vodu, struju itd. čemu onda panika?
Majmuni misle, ljudi razmišljaju.Imate sve manji GDP.
Ja mislim čak i da su zvanične cifre lažne, a i one pokazuju pad
Manji produkt znači manje plate znači manji standard
kakvo foliranje.Zvucis kao ona Vesna Vukelic Vendi kada pocne da se frlja tudjicamaZnaci i tebi je jasno da nemaju opcija i da ce morati akceptirati mnogo nizi zivotni standard ili zbaciti Putina i njegovu druzbu sa vlasti, dovesti prozapadnu vladu u Kremlj, povuci se iz Ukrajine i nastaviti business au usual kao i prije 2008.
Sankcije ne mogu nikako uticati na unutrašnju proizvodnju hrane. Možete samo da ga naduvate Rusima i ništa više.Da, zato treba pooštriti sankcije da ranije ostanu bez hrane