krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.423
Kao što je Bosna stara srpska država tako je i Ukrajina Rusija.
Džaba negiranja stvari idu ka tome.
Džaba negiranja stvari idu ka tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to okНаравно, по теби је све то ок а народ се побунио из чисте досаде. Да, и то што су их нацисти оружано напали, и то је ок, имају права на то.
По теби, побуна нациста против регуларне власти ок је а побуна народа против побуњених нациста теби је сепаратизам?
Ако је и од тебе, много је!
Pa smanjuje im se broj, tako da ce i ovaj da ode u reciklazuBitno da su bili u Berlinu.
A ima ih i danas.
On djeluje. Nije od priča.Ni on se ne pita
Afganistan do likvidacije Al Kaide i posle toga nije baš isto.Ne samo u avganskom džihadu nego 2001. ste dali razne baze Bušu da napada Taliban
Po kaj ih uopće šalju na front?
Uskoro će opet da vam to razore do temelja.
Ne znam na cemu temeljis tvrdnju iz ovog posta ali i iz onog u kojem tvrdis da su se navijaci sukobili jer mi nekako ne ide u glavu da trudnica bude medju nekakvim ultrasima. Mogao bi manje da lupas i ti i kolega ti moderator Sizif.Rusofobija? Od cega? Od ovih bednika sto se valjaju po blatu Bahmuta? Smesan si!
I evo, po milioniti put. To vase "spaljivanje ljudi" je LAZ! I posao ruske sluzbe! Jel ti jasno ili da ti nacrtam?
И ми ћемо опет и Украјину до темељаUskoro će opet da vam to razore do temelja.
RV da dočekate ti i Čanak Nevaspitani Nenad nećete baš nikad, ali zatoNENAD ČANAK: MOJA SLAVA JE MOJA STVAR! Putin će izvršiti samoubistvo, ako ga prethodno NE UBIJU
Mokri snovi....Pa smanjuje im se broj, tako da ce i ovaj da ode u reciklazu
Zlocinac, dela mu govore dovoljnoOn djeluje. Nije od priča.
Kaže da je to ženska zadaća.
Mislim na Gladomor, ti si postavio graf koji pokazuje da su Izraelci iza svega.
A onda imaš obraza da druge optužuješ da mrze crnce
О "Холодомору":Mit kao Srebrenica !
Vidi u grafikonu poreklo većine političara koji su odlućivali u to vreme
A odatle u Donbas na ekspresnu denacifikacijuСтрани милитант иде да учествује у непријатељствима на територији Украјине.
Амерички држављанин из Сијетла баца зиг хајл (Sieg Heil), узвикује русофобске и антисемитске пароле. Позвана полиција је задржала нацисту, али га је убрзо послала на следећи лет. Одлетеће у Пољску, а одатле у „Легију странаца” на одлагање.
Ni ja ne vidim kako ce civili iz Rusije da se slome kad imaju sve, a iz drzave izaslo milion ili dva miliona gradjana za par meseci, i to mahom visoko osposobljeni kadrovi u naprednim tehnologijamaRusi podržavaju Putina velikom većinom, to čak ni zapadni mediji ne spore.
Ne vidim kako će civili iz Rusije da se prvi slome, imaju sve što im treba a naviknuti su na malo.
Civili iz EU su pod sve većim pritiskom, a nisu navikli na muku. Civili u Ukrajini su na samom dnu i više nemaju ni čemu da se nadaju.
A ako Putin bude smenjen, budi siguran da na njegovo mesto dolazi neko mnogo gori.
Ma zašto se suzdržavaš, laži kako treba, pa barem 100 miliona Rusa je pobeglo.Ni ja ne vidim kako ce civili iz Rusije da se slome kad imaju sve, a iz drzave izaslo milion ili dva miliona gradjana za par meseci, i to mahom visoko osposobljeni kadrovi u naprednim tehnologijama
Moracu da nabavim teleskop jer gubim vid kad gledam u kilometarske redove na granicnim prelazima, u smeru iz Rusije
Kakav bre "kontrasemitizam".
Korišćenje manje izvikanih fraza ne menja suštinu antisemitizma.