Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.282
Pa neka se igra pedderska liga, who caresVi Rusi ste baš ogorčeni ako neko podrži ljudska prava

Svakom njegovo veselje.
Samo LGBTQ agenda neće se nametati suverenim narodima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neka se igra pedderska liga, who caresVi Rusi ste baš ogorčeni ako neko podrži ljudska prava
Премије Велике Британије господин Сунак се баш забринуо за здравље украјинаца.![]()
Genocid Britanaca nad Kenijskim narodom tokom 1950tih.Naravno, oni nisu Teroristička Država kao ruski narod
Otvori oči i ne piši bez razmišljanja.Amerika započela rat??????? Pa ti čoveče ne znaš ni ko je započeo rat
Opet brkaš SSSR i Rusiju.Rusija je u velikom povlačenju zadnjih 30 godina....crveno izgubljeni teritoriji..,
Pogledajte prilog 1260464
Sa ovom količinom naoružanja i ovim brojem vojnika teško. Ali us ipak sa tako malim brojem oslobodili ogromnu teritoriju.Potpuno tacno ali poenta je NE MOGU....
Ne baš. Otprilike ste gde ste bili i 2021, samo sa 100,000 mrtvih i recesijomSa ovom količinom naoružanja i ovim brojem vojnika teško. Ali us ipak sa tako malim brojem oslobodili ogromnu teritoriju.
Bitno da ti ne brkaš kad sovjetske uspjehe pripišeš Rusiji.Opet brkaš SSSR i Rusiju.
Opet loš pokušaj, gde sam ikad pripisivao pobede SSSR-a Rusiji?Bitno da je da ti ne brkaš kad sovjetske uspjehe pripišeš Rusiji.![]()
Bitno da ti ne brkaš kad Holodomor pripišeš Rusiji umesto SSSRuBitno da ti ne brkaš kad sovjetske uspjehe pripišeš Rusiji.![]()
Moguće da ste u pravu. Ja sam laik po tom pitanju, ali ja to ne bih radio.zasto to mislis,ne moze nista da se desi.Vidi se da je baja stara sovjetska skola,sve moze da se popravi
Pikac smanji malo. Izgledaš kao srušeni poljski wc.Ne baš. Otprilike ste gde ste bili i 2021, samo sa 100,000 mrtvih i recesijom
Ne lupaj, alu-folija i šlem i sakrivaj se negde.Pogledajte prilog 1260554
a 39te su rusima valjali nacisti kada su tamanili poljake???
A 38me su Poljacima valjali nacisti kada su zajedno napali Čehoslovačku?Pogledajte prilog 1260554
a 39te su rusima valjali nacisti kada su tamanili poljake???
Пољаци су заузели део Тјешинског региона са површином од 869 км² , упркос чињеници да се више од половине становништва ове области (56% према резултатима пописа из 1930. године) изјаснило да је чешко. Отприлике 30.000 Чеха и 5.000 Немаца је било присиљено да оде у остатак Чехословачке током пољске окупације. Пољски је проглашен јединим службеним језиком у припојеном Тјешину.
A 38me su Poljacima valjali nacisti kada su zajedno napali Čehoslovačku?
Нема упаљач, потпуно безбедно.Moguće da ste u pravu. Ja sam laik po tom pitanju, ali ja to ne bih radio.
Сви инструменти имају струју, а лустер нема?
Nije uopšte opasno - pri ispaljivanju iz topa granata podnese neuporedivo teži udar. Bez upaljača to ne opali nikako.
Često si podržavao terorizam, odnosno osuđenog sponzora terorizma Rusiju
Ко не поштује правила домаћина зна где су врата.Vi Rusi ste baš ogorčeni ako neko podrži ljudska prava