Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.391
A imam literaturu-,
Sad vidim da si stručno pojasnila. zakasnio sam dan :-)
-.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imam literaturu-,
Sad vidim da si stručno pojasnila. zakasnio sam dan :-)
-.
Termitne bombe
Već sam ti kazala da ne suosjećam.Lepe vesti za ukrajinske civile i rusofile koji saosećaju sa civilima.
Је ли и то још једна новоизмишљена реч?
E to bi bio pravi potez.
Ima ozbiljnih bunkera koji mogu da prežive i u takvim uslovima. U nuklearnom ratu bi likvidacija kompletnih državnih organizacija dovela do najviše umiranja, umiralo bi se mnogo više od gladi i bolesti nego od radijacije i udarnih talasa.Moguce,ali nece biti nikoga da ih ponovo napuni
A vjerojatno svira gusle o Kninu i Kosovu a pri tome ga nekome Turčinu .afaBosanac, miran...
Termitne bombe
Meni je samo neugodno čitat tvoje bisere.Šta tebi nije jasno? Podržavaš onu budalu ili si klonjara?
Ма није ваљда да си проучавао теологију и православље? Где нађе то о "јасноћи" територијалне јурисдикције?
Нисам те питао да ми постављаш карте, него конкретно питање. А и није тачна карта.
upravo u tome je sustina,nikada se nece desiti jer to bi bio kraj za sveIma ozbiljnih bunkera koji mogu da prežive i u takvim uslovima. U nuklearnom ratu bi likvidacija kompletnih državnih organizacija dovela do najviše umiranja, umiralo bi se mnogo više od gladi i bolesti nego od radijacije i udarnih talasa.
zato sto je dan,nocu deluje drugacijeTermit je mešavina željeznog oksida i aluminijskog praha koja pada kao smrtonosna kisa preko bombardirane mete.
Ovo mi ne lici na "kisu" nego vise padaju pojedinacno
Ovo je samo za one debile koji tvrde da Kubanska kriza nije bila opasna:
Preterivanje - ratuje se sa državom koja je nasledila 25-30% sovjetske teške tehnike. Bajdenu treba da prikaže neki ogroman doprinos jer njegove lične mere protiv Rusije proizvode primetnu inflaciju.Dok je Trump bio solidan za Američku privredu dotle je njegovo ponašanje bilo pogubno za rat iz ove teme.
Naoružao je Kiijev antitenkovskim projektilima koji su doveli samo do toga da je umesto ''kratke operacije smene vlasti u Ukrajini došlo do ozbiljnog rata. ''
Zatim dok je zagovarao u UN versku toleranciju , poslao je ili nije on, Pompea da rasturi bratske pravoslavne crkve u Ukrajini . Verovatno je Pompeu pomagala i njegova supruga (nažalost) Grkinja.
Umešali su se gde ne treba , tako da ni Grčka ne treba da se čudi šta je snalazi. Izgubila je saveznika Rusiju.
Dok je Trump bio solidan za Američku privredu dotle je njegovo ponašanje bilo pogubno za rat iz ove teme.
Naoružao je Kiijev antitenkovskim projektilima koji su doveli samo do toga da je umesto ''kratke operacije smene vlasti u Ukrajini došlo do ozbiljnog rata. ''
Zatim dok je zagovarao u UN versku toleranciju , poslao je ili nije on, Pompea da rasturi bratske pravoslavne crkve u Ukrajini . Verovatno je Pompeu pomagala i njegova supruga (nažalost) Grkinja.
Umešali su se gde ne treba , tako da ni Grčka ne treba da se čudi šta je snalazi. Izgubila je saveznika Rusiju.
Pitali Trumpa za mišljenje nakon što mu je Elon vratio Twitter.
Žuti kaže da on ima svoju platformu sa mnogo više interakcije te velikom potporom za Izrael.
Trump je židov a ameri koji se pale na njega se krezube ovce.
Он је причао за кћерку која се конвертовала, што је познато.Nije to što kažeš ''židov'' , ali je ovde u pitanju kod njega odredjen ''verski pravac'' koji praktikuje .
To nisu moji biseri već tvrdnje stručnjaka ali pošto ste vi telad pa ne čitate odatle i nerazumjevanje.Meni je samo neugodno čitat tvoje bisere.
Tip je propuvaI šta sa ovim?
"smrtonosna kiša"Termit je mešavina željeznog oksida i aluminijskog praha koja pada kao smrtonosna kisa preko bombardirane mete.
Ovo mi ne lici na "kisu" nego vise padaju pojedinacno