Америка има али јој се не исплати та авангура кад је русија у питању. Сви остали заједно су керов пенис.
prazan - upozorenje...Напад дроном на нафтни танкер у власништву Израела у Оманском заливу
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Америка има али јој се не исплати та авангура кад је русија у питању. Сви остали заједно су керов пенис.
prazan - upozorenje...Напад дроном на нафтни танкер у власништву Израела у Оманском заливу
![]()
Da, golać, skroz ljigavo stvorenjedvopolac..kao puž ?
Poznajem je lično.
chief. Свако мало, нешто проспе како ће европске( шта је то) армије напасти србију, итд. Није у реду.Tko prijeti?
Nuto ga, podvodni dron!Напад дроном на нафтни танкер у власништву Израела у Оманском заливу
![]()
Eh, da je malo lošija riba... ali ovako nema šanse, ja sam ti prilično ljubomoran tip.okeej, i ja bih da suzanu upoznam lično...zaista

Da, golać, skroz ljigavo stvorenje
Eh, da je malo lošija riba... ali ovako nema šanse, ja sam ti prilično ljubomoran tip.![]()
Đžeg najvolije Mediteran, a hvala Bnogu ima para da si ga priušti.morska ili rečna ?
suzana, uzmi me ka mediteranu...macoĐžeg najvolije Mediteran, a hvala Bnogu ima para da si ga priušti.

A zašto se svi ratovi vode, nego radi žena? Još od Helene....Kada se ovaj rat zavrsi oni koji zavrse u dzenehemu imace na raspolaganju po 72 hurije, preziveli ce se takodje razbijati od seksa moraju preuzeti sve udovice i tek pristigle jumferice, sada se vidi zasto rado odlaze u rat.

USA nikada nije ni imala ozbiljne kapacitete za rat na kopnu...pa oni su za osvajanje onog komadića otoka iwo jimu izgubili za mjesec dana 7000 mrtvih i 20 000 ranjenih...ni tito nije imao toliko ubijenih gladnih tifusara partizana na sutjesciCNN- US is running low on some weapons and ammunition to transfer to Ukraine
Sad ste je.bali jeza u ledja ndh-nato-puvonjci.![]()
![]()
![]()
I to na ukrajinskom se razgovaraju. Oba izvorni govornici.Vecina naroda u Kupjansku je za Ruse
Verovatno ce ih NATO ustase pobiti posle ovog intervjua i proglasiti zrtvama Rusije
#natojezlo