Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, zato ti je Erdogan najveci idol,
Dzihad Ceceni su ti najmiliji rod, a Iranske Mule su ti tajna ljubav
Nijedan Hristov vernik nikada se nije radovao nicijoj smrti kao ti i vristao Rokaj Kokaj
Ti jesi janicarski satanisticki nakot laznog Mahdija, a Hriscanstvo si video samo na televiziji

ništa...lagano prodavali gas, trgovali avionskim delovima, hranom, naftom, pikali fucu i basket...bukvalno ništa, osim što su uzeli krimsta su radili poslednjih osam godina pre pokretanja SVO ?
Oni će tebe pokušati da likvidiraju.Не контам, исти налог користим преко 12 година, какво је то параноисање сада?
Зна се ко је краљица клон налога.
Kada se ovaj rat zavrsi oni koji zavrse u dzenehemu imace na raspolaganju po 72 hurije, preziveli ce se takodje razbijati od seksa moraju preuzeti sve udovice i tek pristigle jumferice, sada se vidi zasto rado odlaze u rat.
lažni hrišćani su najpre rimokatolici. i po odstupanju od hristovog učenja i po nedelima.I zaziva nuklearni genocid, to je isto obilježje (lažnih) kršćana, tako ih je valjda Isus učio![]()
najrealnija i najpravednija opcija je granica na dnjepru, ali rusi su propustili sve svoje istorijska šanse i mislim da od toga nema ništa...izaći će oni iz ukrajne kao što su iz istočne evrope i avganistana, a to nije ispraćaj posut cvećemNije ovo krenulo zbog osvajanja, da su to hteli, uzeli bi u vreme raspada SSSR. Ali ja ne vidim drugi način osim pobede u ratu. Eventualno kad Amerika i NATO podvuku crtu i vide da im je preskupo, može da dođe do mirovnog sporazuma, ali se nadam da će to da uključi NATO i oružje dugog dometa u Ukrajini.
Rusija jeste poslala elitnu vojsku, zato i jesu zauzeli onako brzo šta su hteli, ali nedovoljno vojske. I nisu obezbedili dobre rezerve i povezanost pozadine sa frontom. Ukrajina jje ozbiljno velika i ima dobru vojsku, koja je od 2014. ratovala. Uz pomoć NATO-a, oni su danas jedna od jačih armija u Evropi.
To sda gologuzanima je zapadna propaganda koju si i ti popušio.
Лажров лаже да ти је то једини налогНе контам, исти налог користим преко 12 година, какво је то параноисање сада?
Зна се ко је краљица клон налога.
lažni hrišćani su najpre rimokatolici. i po odstupanju od hristovog učenja i po nedelima.
samo da te podsetim na spaljivanje "veštica"...
ili na sam crkveni raskol gde je rim mimo saglasnosti ostalih krišćana počeo da menja dotadašnje Hristovo učenje...
ili na oprost greha gde crkva izigrava boga...
ili na širenje hrišćanstva mimo volje pagana i zatiranje duhovne baštine "domorodaca"...
ili na proglašvanje svetm crkvenih nebuloza koje u suštini degradiraju bogom danu inteligenciju vernika...

Kada se ovaj rat zavrsi oni koji zavrse u dzenehemu imace na raspolaganju po 72 hurije, preziveli ce se takodje razbijati od seksa moraju preuzeti sve udovice i tek pristigle jumferice, sada se vidi zasto rado odlaze u rat.
dobro. ali nisu svi podjednako grešni.Svi kršćani su lažni kršćani, nema nijednog pravog![]()
OK check is in the mailBajden traži skoro 38 milijardi dolara hitne pomoći za Ukrajinu
Bože sacuvajDa vi ste zlikovci. Hapsite svakog ko prica na ruskom i proglasavate kolaborantom.
Buča.isto ima par laži kad su bolesni Ukrajinci pobili svoje ljude a optuženi su Rusi..ne sećam se tačno gde i kada al znam da je bilo
Samo da im ugrade pedale i spremni su za upotrebu.Остаде и НДХ без зракомлата.
The Ministry of Defense of Croatia has decided to transfer 14 Mi-8 helicopters to Ukraine.
Нема више лаганог турања хаубица
Пици на респиратору