This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Пољска пид ударом Русије, а НАТО сазива састанке - у подруму!Xaxaxaxa kako ćeš ovdje kmečati.
Бухаха
Кме кме мимими
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пољска пид ударом Русије, а НАТО сазива састанке - у подруму!Xaxaxaxa kako ćeš ovdje kmečati.
Ne znam stvarno, neka sud rešava te stvari. Za Moniku je platio pošteno.Klinton je bio na onom ostrvu kod onog bogatasa u decijoj radionici…
Nije bilo nikakvih raketa - sumnja se da su dotični švercovali azotno đubrivo iz Ukrajine ili Belorusije, a ono može da eksplodira kao dinamit. Oni koji su se pravili da ne vide šta se dešavalo naravno više vole da su “ruske rakete” nego da se sazna da tamo cveta ratno profiterstvo.IPostoji mali problem, taj se vise ne seca do kojih granica se prostire nato teritorija![]()
Nikakve. Malo ce da kmece, posle ce da podviju rep i laju izdalekaKoje ce posljedice biti sada zbog ovoga napada na Poljsku?
Rusi im smjestili.
Monika je vredela svaki cent. Mmmm….monika…Ne znam stvarno, neka sud rešava te stvari. Za Moniku je platio pošteno.
Najprije ide član 4, konzultacije, a potom ćemo vidjeti hoće li se Poljska pozvati na član 5, kolektivna obrana.Пољска пид ударом Русије, а НАТО сазива састанке - у подруму!
Бухаха
Кме кме мимими
Dok mu savetnici objasne on opet zaboravi i tako u krug a vreme tece.Bajden je zaboravio sta je to NATO..
Da, samo je problem što liberal left ne dozvoljava da se i pomisli na istragu protiv svetog čoveka.Ne znam stvarno, neka sud rešava te stvari. Za Moniku je platio pošteno.
Lukašenko je ovih dana dao kompletno oružje Rusiji, ostalo mu municije za kalaše.️Лукашенко је обећао да ће Матеушу Моравјецком дати нови трактор.
Hahahaha trpaj usrase!![]()
![]()
![]()
![]()
Najprije ide član 4, konzultacije, a potom ćemo vidjeti hoće li se Poljska pozvati na član 5, kolektivna obrana.
Da je Putin to znao 23.2. rata ne bi bilo.evropa nikad jedinstvenija i ujedinjenija ...buuahaaaaa
Osim što je prekinut ruski izvoz nafte preko Ukrajine i dotok mrskih eura i dolara.Nikakve. Malo ce da kmece, posle ce da podviju rep i laju izdaleka
Najprije ide član 4, konzultacije, a potom ćemo vidjeti hoće li se Poljska pozvati na član 5, kolektivna obrana.
jbg. Putin nema pojmaDa je Putin to znao 23.2. rata ne bi bilo.
Upravo tako, a ono šest sati, zvoni budilica.član 6. Poljska odbija amere i šalje ih bestraga
Poljski false flagПази ово, кратер дубок до Кине, а трактору ни гуме нису пробушене, нигде ни рупице од гелера
Pogledajte prilog 1256045
Što ćeš, starost dementnost.jbg. Putin nema pojma
Rusi lažu da nisu oni ispalili rakete.Sta sam propustio?
Ukri pogodili Poljsku ali jedva prebacili granicu. Sa onom kantom iz sedamdesetih dobacili su do centra Zagreba.
Danas gadjali po Kijevu.
Sta im je?