This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Пази ово, кратер дубок до Кине, а трактору ни гуме нису пробушене, нигде ни рупице од гелера
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre intervencije su se pojavljivale u medijima price i mape iskomadane ukrajine. Godinama pre…Zanimljiva teorija
Da znaš da to može da bude deo igre i već najavljenog komadanja ukraine !
jedino ako rusi to dozvole moze se desiti da promene misljenje i da izrokaju poljake i sve sto predje granicuZanimljiva teorija
Da znaš da to može da bude deo igre i već najavljenog komadanja ukraine !
Разговор се води увек на нивоу глупљег. Нема потребе да даље водимо дискуцију. Настави да тражиш изговоре и да подржаваш домаћу багру и да живиш у свом СНС свету маште.Ko bre prica o autobusu nesrecnice. Prica se o sustini sistema. Cutis i smrdis.
Pre intervencije su se pojavljivale u medijima price i mape iskomadane ukrajine. Godinama pre…
Dakle ti tvrdiš da će Ukrajina vratiti Krim?Napiši prognozu onda ne budi sisa.Ja za razliku od tebe nemam problem napisati šta mislim da će se desiti a naravno da smo svi mi ovdje amateri u prognozi.Ja sam takodje priznajem neke postove generala stratega snimio jer će biti dobra sprdnja kada dodje vrijeme.Ko laže, taj i krade, a ti lažeš za ovo boldovano. Ali svakako, koga briga šta kažu fanovi ako Zalužni kaže da se Krim vraća Ukrajini, silom. Tu se fanovi ništa ne pitaju, a sve manje se pita i Kremlj. Uz to, složićeš se da bi trebalo malo ozbiljnije da shvataš šta priča ukrajinska strana, čisto da razbiješ maler od 100% pogrešnih prognoza.
Zelenski je trebao da ugasi sve prihode Putinu jos u februaru. To mu je velika greskaNema više ruske nafte za Mađare, nema Putinu dolara...Ukrajina rekla dosta. ispališ 100 raketa, ostaneš bez par milijardi od prihoda nafte, lijepo
Nego komšije kako ide gradnja naftovoda do Mađarske?![]()
Ma mudrije je dati poljacima komad mesa i da budu mirni nego se stalno mlatiti sa ludim ukrimajedino ako rusi to dozvole moze se desiti da promene misljenje i da izrokaju poljake i sve sto predje granicu
Koje prihode ?Zelenski je trebao da ugasi sve prihode Putinu jos u februaru. To mu je velika greska
Ostaće Poljacima milioni Ukrajinaca. I ovako mnogi rade kod njih, još sad ove izbeglice. A mrze se i od ranije. Biće i među njima problema čim se završi sukob s Rusijom.Ma mudrije je dati poljacima komad mesa i da budu mirni nego se stalno mlatiti sa ludim ukrima
Pokazali su su se ukri politički nezrelim narodom
Ovo je po sistemu " Vuk sit sve ovce na broju, " Reče vik jedući čobanina !
Desi BrankicKoje prihode ?![]()
Ruskog neradnog narodacije su ovo rakete koje su pale u Poljskoj???
BulaznišDesi Brankic
Prihode oporezovane za potrebe budzeta, a od radnog mesta tvoje tetke
Preko puta zeleznicke stanice u Beogradu
U ruskim medijima se nalaze takve nacističke skice, da.Pre intervencije su se pojavljivale u medijima price i mape iskomadane ukrajine. Godinama pre…
cije su ovo rakete koje su pale u Poljskoj???
Jesi sigurna?Ruskog neradnog naroda