Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пази ово, кратер дубок до Кине, а трактору ни гуме нису пробушене, нигде ни рупице од гелера

20221115_210510.jpg

Ko bre prica o autobusu nesrecnice. Prica se o sustini sistema. Cutis i smrdis.
Разговор се води увек на нивоу глупљег. Нема потребе да даље водимо дискуцију. Настави да тражиш изговоре и да подржаваш домаћу багру и да живиш у свом СНС свету маште.

Ko laže, taj i krade, a ti lažeš za ovo boldovano. Ali svakako, koga briga šta kažu fanovi ako Zalužni kaže da se Krim vraća Ukrajini, silom. Tu se fanovi ništa ne pitaju, a sve manje se pita i Kremlj. Uz to, složićeš se da bi trebalo malo ozbiljnije da shvataš šta priča ukrajinska strana, čisto da razbiješ maler od 100% pogrešnih prognoza.
Dakle ti tvrdiš da će Ukrajina vratiti Krim?Napiši prognozu onda ne budi sisa.Ja za razliku od tebe nemam problem napisati šta mislim da će se desiti a naravno da smo svi mi ovdje amateri u prognozi.Ja sam takodje priznajem neke postove generala stratega snimio jer će biti dobra sprdnja kada dodje vrijeme.:whistling:

Ma mudrije je dati poljacima komad mesa i da budu mirni nego se stalno mlatiti sa ludim ukrima
Pokazali su su se ukri politički nezrelim narodom
Ovo je po sistemu " Vuk sit sve ovce na broju, " Reče vik jedući čobanina !
Ostaće Poljacima milioni Ukrajinaca. I ovako mnogi rade kod njih, još sad ove izbeglice. A mrze se i od ranije. Biće i među njima problema čim se završi sukob s Rusijom.

⚡🇷🇺🇵🇱🇺🇦 Министарство одбране Русије:

Изјаве пољских медија и званичника о наводном паду „руских“ пројектила у рејон насеља Пшеводув намерна су провокација у циљу ескалације ситуације.

Руским средствима уништења нису извршени никакви удари на циљеве у близини украјинско-пољске државне границе.

Фрагменти које су пољски медији објавили са лица места у селу Прзеводув немају никакве везе са руским оружјем.

Ustaske nato botine, razne bosnje, baba sere, portiri i klozetari, po hiljaditi put sire laz i dezinformaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back