Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Trafostanice su građani Ukrajine.Suštinski napadaju civile, besni zbog poraza... kukavice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trafostanice su građani Ukrajine.Suštinski napadaju civile, besni zbog poraza... kukavice.
Гину ко мравиŠta rade poljska vojska u ukraini ????
Objavljeno ratno stanje. Dok traje rat, sve radi za drzavu.A oni od boljsevika Zelenskog sto im je nacionalizovao imovinu, nece?![]()
Suštinski napadaju civile, besni zbog poraza... kukavice.
a sta kazes na "nije se desilo"? Taj snimak je smisljeno u trajanju od jedne sekunde,evo ga iz drugog ugla pod naslovom "Ne primam kres,odoh ja dalje"Ne znam
A što uleće poljska vojska u ukrainu ???A spartanci se raduju uletu raketa...![]()
Ljatif, volio bi da budeš Srbin?Хришћанин си?
Није те срамота да овако пишеш? Ти идеш у паклу за ово.
1999Suštinski napadaju civile, besni zbog poraza... kukavice.
Trafostanice postoje i u rusiji. A i na Krimu i drugim okupiranim teritorijama. Sta znam, HIMARS je precizan...Trafostanice su građani Ukrajine.
Tijelima zaustavlja kinžale.Šta rade poljska vojska u ukraini ????
I mamu tipogladi ukucane...
Jest, ali ne da gazda.Trafostanice postoje i u rusiji. A i na Krimu i drugim okupiranim teritorijama. Sta znam, HIMARS je precizan...
Kako onda podržavaš DrugoukrajinceKao i NATO 99. u Srbiji. Jel tako?
objasni ovo ako si u stanju, a da se pri tom posteno ne izblamirasNATO je suštinski napao položaj Slobodana Miloševića, ostatak je kolateralna šteta zbog tog zlotvora.
Ne troše se kondžali na štakoreTijelima zaustavlja kinžale.
Kako trolaš Ruse, da ti ne bi slučajno pala ruska raketa na glavu.![]()
Upisao si večernju školu? Nova strana riječ?! Pohvalno.Nisi ti kriva sto te priroda unakazila i fizicki i mentalno ...
Koliko je civila u Ukrajini poginulo za devet meseci,a koliko u Srbiji ,Libiji ili Iraku?Suštinski napadaju civile, besni zbog poraza... kukavice.
А не не, то је било да се спречи геноцид над мањинама у одметнутој покрајини.Kao i NATO 99. u Srbiji. Jel tako?
Nije dao ni do sad, pa je gorelo i po rusiji i po krimu... Jesi li sigurna?Jest, ali ne da gazda.
Strahovito inteligentan odgovorI mamu tiako treba