Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fantastičan primjerak zabušanta u školi. Gledao si zamišljeno kroz prozor parenje pasa dok je učitelj fizike objašnjavao inerciju.
Погођена ракета губи балистичку путању и пада одмах.
Физика

alan-donnelly.gif

Uncle Sam je hirurški precizno gađao vojne položaje u velikoj većini slučajeva. U Valjevu su rastavili MUP na sastavne delove, i fabriku municije. Nijedan civil nije stradao recimo. U nekim gradovima jeste, ali to je sve mala maca u odnosu na kremaljskog uništitelja.

putin uglavnom gađa civile. Obdaništa, porodilišta, elektrane, toplane, mobilne operatere.... E to je baš jadno.
Znamo da si smrad. Ne moraš iznova dokazivati.

Odsmrdi do svoje rupe i ostani tamo!

Uncle Sam je hirurški precizno gađao vojne položaje u velikoj većini slučajeva. U Valjevu su rastavili MUP na sastavne delove, i fabriku municije. Nijedan civil nije stradao recimo. U nekim gradovima jeste, ali to je sve mala maca u odnosu na kremaljskog uništitelja.

putin uglavnom gađa civile. Obdaništa, porodilišta, elektrane, toplane, mobilne operatere.... E to je baš jadno.
Ameri imaju više prakse. Srednja Amerika, Latinska, Afganistan, Iran, Sirija, Libija, Vietnam. Imali su vremena usavršiti se dok su stigli do SRJ.
Kad Rusija bude tukla London pogodit će malu kazaljku na Big Benu.
JG, praksa čini majstora.

Kako objašnjavaš kasetiranje niške pijace? Nikakve vojske nije bilo.

Хируршки прецизно силовање је оправдано... Мучно читати ова твоја списанија Сизифе, мучно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back