Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jašta, dobili su nedirnuti grad Kerson...te su uštedjeli sigurno 2-3 milijarde dolara u obnovi poslije rata.
Da da, Herson, uzgred budi rečeno. Svaku milijardu koju Bajden otme Rusima sledeći Predsednik će platiti ba 20-30 milijardi za razvoj sisteme za odbranu od severnokorejskih i iranskih hipersoničnih raketa sa ozbiljnim bojevim glavama poslednje generacije.
Lepo se vidi kako Ukrajini pomažu Iris-T i potNASAMS protiv ruskih krstarećih raketa, tako osto će SM-6 da pomogne Americi protiv hipersoničnih Dinastije Kim i Persijske Carevine, samo što je SM-6 milka za šaku raketa. Ruska investicija od 10 milki u opremanje dotičnih ima potencijala da natera sledeću ametičku vladu da potroši par hiljada milki na odbranu od toga proizvedenog za 10. Mislite o tome. :D

Da mislim da si blesav !!!!!
i ne čitam više od 2 reči od tvojih postova povraća mi se
Pa ovde se trpi tvoje lupatenje već godinu dana
Nalupetao si se i naružio i nas i ruse za sve pare
No šta očekivati od ljudi sa sniženim nivoom svesti :fdlan:
Ti da sta mislis ne bi ovakve bljuvotine skrabo protiv ukrajinaca i nasladjivo se njihovoj nesreci sto jelte nemaju struje i grijanja posto je jelte hrabra russka vojska sprcala raketama civilna energopostrojenja.
Povrati pa ponovo posrci...
Ne, ja ne ruzim ruse nego supljoglavce iz rusije i sabracu im prorruscice :D
Pametni al pod " " kad sam ja bilo sta reko protiv srpskog naroda?

Nikad pa ni tad ali protiv vas putlerovih hulja jesam i ocu :D

Da da, Herson, uzgred budi rečeno. Svaku milijardu koju Bajden otme Rusima sledeći Predsednik će platiti ba 20-30 milijardi za razvoj sisteme za odbranu od severnokorejskih i iranskih hipersoničnih raketa sa ozbiljnim bojevim glavama poslednje generacije.
Lepo se vidi kako Ukrajini pomažu Iris-T i potNASAMS protiv ruskih krstarećih raketa, tako osto će SM-6 da pomogne Americi protiv hipersoničnih Dinastije Kim i Persijske Carevine, samo što je SM-6 milka za šaku raketa. Ruska investicija od 10 milki u opremanje dotičnih ima potencijala da natera sledeću ametičku vladu da potroši par hiljada milki na odbranu od toga proizvedenog za 10. Mislite o tome. :D
nemam ja što misliti o tome...14 hrvatskih Mil Mi-8 ide u Ukrajinu. :per:

pere se dolar koji nema uporište ni u čemu , jedino u kradji i vrednosti potrošenog papira i boje
To im ne sme proći !?
Stampas papir i kupujes sirovine i poluproizvode. Te iste pare prodavac sirovina ulaze u kriptovalute i fondove. Ameri izazovu krizu i kripto i fondovi puknu a poverioci ostaju bez svojih para. U prevodu ameri za nista kupuju sta hoce , a proizvodjac fakticki poklanja svoje sirovine i proizvode. Na kraju amerima super, drugima katastrofa. Onda neki proizvodjaci prestanu da prodaju robu za dolar i stize vojna agresija kako bi se sprecio domino efekat, ali ovog puta je igrac na drugoj strani mnogo jaci od obicne zemlje. Kao sto se da videti , domino egekat je krenuo.
Neverovatno, ali priprema Rusije za ono sto se danas dogadja traje vec godinama. Da li se neko seca kada je Rusija pocela da se oslobadja americkih hartija? Pre 8, 10, 15 godina?

Ti da sta mislis ne bi ovakve bljuvotine skrabo protiv ukrajinaca i nasladjivo se njihovoj nesreci sto jelte nemaju struje i grijanja posto je jelte hrabra russka vojska sprcala raketama civilna energopostrojenja.
Povrati pa ponovo posrci...
Ne, ja ne ruzim ruse nego supljoglavce iz rusije i sabracu im prorruscice :D
Pametni al pod " " kad sam ja bilo sta reko protiv srpskog naroda?

Nikad pa ni tad ali protiv vas putlerovih hulja jesam i ocu :D
Prošeći do Hersona da se smiriš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back