Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Racionalizacija. Osećaš da Ukri gube i nemaju snage. Lepo se videlo da kod Hersona nisu mogli ni da spreče Ruse da se povuku bez gubitaka.
Samo nek se povuku... ostavili 2 helikoptera... skupljaju zaostale ruske bednike po supama i rupama... hmmm nema gubitaka? Nova Kahovka, 100 pari poderanih cizmica se razletilo na prostor od 2 kvadratna kilometra. Boljsevicka banda djubri svuda okolo..

Mogla si i ti za njima... ne vratila se...
Ja sam bila i vratila se.

Vidi kaj sve ima u dućanima.

IMG_1742.JPG

Kakve ti veze imas sto rusi purnjaju grijanje po rusiji...nikakve, navlacis kozicu na vrsnjaku a zivis u Srbiji i kezis se sto civili po ukrajinskim gradovima nemaju struju i grijanje, to moze samo mentalno oboljela osoba da tako slini na nesrecu drugih i to onih koji ti nista skrivili nisu!
Al tako je kod poremecenih..dakle kad ih ukrajinci skrkaju na frontu onda maloumni prorusscici mole boga na iskandere i kalibre da ebu nanu naninu energopostrojenjima civilima i civilnoj infrastrukturi!
zato i kazem " bolest ne bira "
Pu hrak i pljuc!
Lupaš, nadji mi gde se ja kezim gde su bilo kakve žrtve i na nestanak struje po ukraini
Pisao sam negde da mi žao proste raje što ispašta zbog budala
Pronadji gde sam se kezio tudjoj nesreći
Opravdavam samo pravo rusije da zaštiti svoj narod i da skloni nato iz svoje blizine !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back