Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika
1668192537708.png

Zapravo, bilo je mnogo više Ukrajinaca. Izmišljotina je da su Rusi nekada davno bili većina u Ukrajini.

Inače "obračun Jevreja sa narodom" je tipičan ruski nacistički narativ.

Besno mrzite Jevreje, Ukrajince, Engleze, Amerikance, Muslimane, Homoseksualce, Žene sa fakultetskom diplomom, Rome, Nemce, Francuze,

A onda kažete "Zjelenski je nacista".
Ajde, ajde Nosfi, samo ti podbadaj, pa se posle čudi što ti većina odgovara istom vrstom tolerancije koju ti čuvas za tu većinu.

Eto vidis koliko si kulturan, i dokle ides u svojoj mitomaniji i tvrdoglavosti...ja sam namjerno karikirao, da objasnim ocigledno, a ti ne odustajes...dakle , odraz nekulture, ili ono zalosnije - blage, urodjene retardiranosti...sta mogu kad mi ne pruzas druge opcije...
Jos uvijek nisi objasnio ono "ne moraju da gadjaju vec samo da prebace rijeku".

"Bitno da tamo kod njihA padne" taktika, je li to?

Jos uvijek nisi objasnio ono "ne moraju da gadjaju vec samo da prebace rijeku".

"Bitno da tamo kod njihA padne" taktika, je li to?
Djecace, pitao si kako je Rusima lakse koristiti artiljeriju, sad, kad ih dijeli Dnjepar, nego prije, kad ih nije dijelio Dnjepar...pitao si i ja sam ti objasnio, to sto tvoji kognitivni kapaciteti nisu dostatni da apsorbuju objasnjenje, nije moj problem..

Zato što nisu hteli da sa 20 000 ljudi čekaju napad 65 000. S obzirom na to da Ukropistan više ne funkcioniše kao država, nego kao vojska koja dobija popunu sa zapada, biće odsecanja od izvora snabdevanja.
Mene uvjeravaju neki da su Rusi pobili Ukrajinaca da te Bog dagi sacuva kod Hersona.
Kaze mi Nesh, lakse je gadjati topnistvom ako je rijeka ispred vatrenih polozaja. Zasto, daje li rijeka topnistvu koje je iza neke posebne moci, povecava mu domet? Je li za topnistvo neki hendikep ako nema rijeke ispred, lose utjece na balistiku leta projektila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back