Branko2018
Poznat
- Poruka
- 7.245
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не може човече. И ја бих волео да су га задржали. Али видиш да ће поплавни талас кад сруше брану да однесе све у ПМ ! Неко је наивно у мају ушао у Херсон верујући да га може држати а да притом не контролише "Дамаклов мач" изнад своје главе.Vojska koja grad (u Rusiji kako oni vele) ostavlja neprijatelju bez borbe ocigledno ne zeli taj grad. Razumijem ako ga gubi od slabije vojske, ali ovdje je navodno rijec o supersili koja je 10x jaca od Ukrajine, Sarmati, Kinzali, Kalibri, Lanseti, Suhoji , S400, S500, S600, S700, S10000
Kako se ovo mesto iznad Kodeme zove isto ko ovo ispod Kodeme?!Majorsk
![]()
Istocno, hilandarskaSokolac?
Nisi objasnio. Po tebi samo neka pucaju preko, pa gdje god padne,Djecace, pitao si kako je Rusima lakse koristiti artiljeriju, sad, kad ih dijeli Dnjepar, nego prije, kad ih nije dijelio Dnjepar...pitao si i ja sam ti objasnio, to sto tvoji kognitivni kapaciteti nisu dostatni da apsorbuju objasnjenje, nije moj problem..
Dje?Zna se čiji su tenkovi urolali gde
Ukrajinska specifičnost. Samo oko Artemovska imaju 2 Zajceva, dve Bilogorovke, dve Kodeme, ima puno različitih mesta sa istim imenom u Ukrajini. Samo Aleksandovki sam nabrojao desetak.Kako se ovo mesto iznad Kodeme zove isto ko ovo ispod Kodeme?!
koliko god batina da ima krajeva s svakim te mogu lupati.E vidiš, ja cijelo vrijeme želim da prebrojiš krajeve batine.
Verovatno racunaju da je medja jos uvek kod zida u Berlinu
Eto konacno nesto konkretnije i obkjektivnije.Не може човече. И ја бих волео да су га задржали. Али видиш да ће поплавни талас кад сруше брану да однесе све у ПМ ! Неко је наивно у мају ушао у Херсон верујући да га може држати а да притом не контролише "Дамаклов мач" изнад своје главе.
Djecace, pitao si kako je Rusima lakse koristiti artiljeriju, sad, kad ih dijeli Dnjepar, nego prije, kad ih nije dijelio Dnjepar...pitao si i ja sam ti objasnio, to sto tvoji kognitivni kapaciteti nisu dostatni da apsorbuju objasnjenje, nije moj problem..
Pa kako postar zna gde da nosi pismo bogamu, taj ima da poludiUkrajinska specifičnost. Samo oko Artemovska imaju 2 Zajceva, dve Bilogorovke, dve Kodeme, ima puno različitih mesta sa istim imenom u Ukrajini.
Jacob vrhunski trola.
U Ukrajini se slabija strana povlaci, nisu nimalo tvrdoglavi.Ne, to je Sun Tzu.
Kod Hersona je ovo bitno.
Ako se manja strana bije tvrdoglavo, a ne uzima u obzir svoju slabost, nju će sigurno veća strana zarobiti.
Mene uvjeravaju neki da su Rusi pobili Ukrajinaca da te Bog dagi sacuva kod Hersona.
Kaze mi Nesh, lakse je gadjati topnistvom ako je rijeka ispred vatrenih polozaja. Zasto, daje li rijeka topnistvu koje je iza neke posebne moci, povecava mu domet? Je li za topnistvo neki hendikep ako nema rijeke ispred, lose utjece na balistiku leta projektila?
Koju branu, iznad Hersona na Dnjepru?Izgleda da pada Nova Kahovka, Rusi oštetili branu, izgleda da ju nisu uspjeli srušiti![]()
Pa kako postar zna gde da nosi pismo bogamu, taj ima da poludi![]()
Pa 24.2. tekuće godine A. Putin je dao naredbu da ruska vojska pređe međunarodno priznatu granicu.
Znaci kraj rata,jeaaaaU Ukrajini se slabija strana povlaci, nisu nimalo tvrdoglavi.
Ne bumo vise nikad nista gledali kad je Herson u pitanju.To bumo vidli.