- Poruka
- 18.989
Pabeda skoro za nami. Pa čemu? Ne po tom čto mi siđem doma, hodim po misdžidam. Sabirajat se na takozvana musulmanska požučkaneka počne na vreme , može joj postati maternji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pabeda skoro za nami. Pa čemu? Ne po tom čto mi siđem doma, hodim po misdžidam. Sabirajat se na takozvana musulmanska požučkaneka počne na vreme , može joj postati maternji
Pa meni je drago da je Putin od vojske RF stvorio masinu koja podmazano bezi - kako iz Kijeva, tako i iz Harkova, Izjuma pa i (po rusima) ruskog Hersona.pričaš bezveze
Pa šta je radio putin nego jačao vojsku
koristiš tetralan izraz bežanje , Bežiš kad te ker juriPa meni je drago da je Putin od vojske RF stvorio masinu koja podmazano bezi - kako iz Kijeva, tako i iz Harkova, Izjuma pa i (po rusima) ruskog Hersona.
To je valjda taj KGB strah od vojnog udara pa onda gledas da vojska moze da bezi.
Ali kazem, da je imao druge prioritete vjerujem da danas ne bi ovako bezali - srecom pa nije.
Лик нема појма о било чему? Мора да је балавац коме ово личи на видео игрицу па би заузимао Харков? Тешко да би на карти света показао и Украјину а не Харков.Večina ovde ne shvata kolika je ukraina i rusija
Pa oni nazivaju selom mesto od 20000 stanovnika koliko naše smederevo , a navodno grad
to ne sporim, ali oni to više ne rade a ovi rade iz dana u dan i lažu raju da je to za njihovo dobro.i mi klintonu
Шта очекујеш од сајбер кроасана друго сем патологије?koristiš tetralan izraz bežanje , Bežiš kad te ker juri
Ima samo povlačenje , pregrupisavanje , predaja , napad .....
Ipak preteruješ malo sa slikama
pa jednog dana, i za ruse cemo recito ne sporim, ali oni to više ne rade a ovi rade iz dana u dan i lažu raju da je to za njihovo dobro.
inače i ****** i klinton i buš i zelenski su iz iste kuhinje koja je okrenuta protiv običnog naroda!
da ga pustiš u Harkov ne bi znao mesecima da izadje iz njegaЛик нема појма о било чему? Мора да је балавац коме ово личи на видео игрицу па би заузимао Харков? Тешко да би на карти света показао и Украјину а не Харков.
Они то више не раде?!А кад су престали?pa jednog dana, i za ruse cemo reci
ali oni to više ne rade...
nista ne brini
obnoviće mu kuću Svetska Banka i MMF sa 20 % kamate
pa jesu l ise povukli sa kosovoa?Они то више не раде?!А кад су престали?
Јесу ли се то повукли из Ирака и Сирије?
I šta kažeš lutko na ovobuahahahahahahaahahahhaah
koji debilizam
sve je to bojno polje lutko
da te podsetim musliguzto ne sporim, ali oni to više ne rade a ovi rade iz dana u dan i lažu raju da je to za njihovo dobro.
inače i pvt1n i klinton i buš i zelenski su iz iste kuhinje koja je okrenuta protiv običnog naroda
pod planom koji neće javno da priznaju a zove "eugenika"...
.. da je to tačno videćete da ovo u ukraini neće stati već će se proširiti jer cilj je potamaniti što više raje.
u poljskoj su to radili i nemci i rusi....zapitajte se što?
živela ukraina, slobodan narod i anarhija!
Ne čitaš haške novine pa ti je vjerojatno promaklo da je to drugi slučaj po hitnosti.
Odmah čim donesu presudu za Hirošimu i Nagasaki, Ukrajina je na redu.