А шта са Доњецком, не разумем шта поредиш?A Donjeck ima koliko stanovnika?
Мислиш, треба разарати Харков као укри Доњецк или...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта са Доњецком, не разумем шта поредиш?A Donjeck ima koliko stanovnika?
Šta kažeš na ideju da poubijaš okupatora?brt msm da ni Ukrajinci ne znaju šta im je cilj..
pričaš bezvezeDa se Putin zadnjih 23 godine manje bavio ubijanjem novinara, a više izgradnjom vojske možda ne bi gledali ovu bežaniju vojske RF.
Ali opet, da je taj tip pametniji ne bi ni napao Ukrajinu...
Dobro, povest ću, ne cmizdri...Da, i mislio sam da ces neku mitomaniju da bacis na sto
Nisam ti ja publika za to. Kad dodje Tixoglu vidi sa njim te detalje, ili kad budes isla opet na stocni vasar.
Sad je super u Donjecku, nema više 8 godina genocidaА шта са Доњецком, не разумем шта поредиш?
Zelenskij mu srušio kuću?
Kijev je veliki potrošač a nikakve koristi od njega.šta će mu Kijev?
Večina ovde ne shvata kolika je ukraina i rusijaA Donjeck ima koliko stanovnika?
buahahahahahahaahahahhaahKapetane Marče, rat se dobiva na bojnom polju a ne maltretiranjem civila
Zasto su Rusi zauzeli Donjeck ali ne i Harkiv? Znak dobre volje divnih Rusa ili prosto Ukri vise nisu iz 2014.?А шта са Доњецком, не разумем шта поредиш?
Morat ćeš na urok ruskova jazikaOdavno vas optužujem da ste Rusi, a uskoro nećete moći da me odgovarate
Jer ćete znati samo ruski jezik, a ne i nas normalnih
tako je !Kijev je veliki potrošač a nikakve koristi od njega.
Samo državni trošak.
neka počne na vreme , može joj postati maternjiMorat ćeš na urok ruskova jazika
Ko u doba lock downa. Svatko jede i j... ono kaj ima doma.tako je !
Šta je trebalo i oko ćega će se u budućnosti najviše voditi ratovi to je energetika i voda
Rusi su to u startu uzeli i imaju Bajkal najveća svetska zaliha pitke vode
Eu nema ništa ili uvozi ili pljačka !
Dolaze stvari na mesto , svak će da živi od onoga što ima i koliko vredi