Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukrajinci su inače u SSSR-u bili tako potlačeni da su samo oni vladali posle Staljina. Hruščov, pa Brežnjev, sve do onih sa gerijatrije i genija Gorbija.
priča o posebno potlačenoj ukrajini je besmislena. svi su bili potlačeni jer je spcijalistička država tako postavila stvari i bila u takvoj situaciji na svetskoj sceni. nekom palo teže nekom lakše...šta sad kao da je to neko namerno bio protiv hoholja ili čečena...??? prosto, danas se takva priča pušta od zlonamernika .

Poslednja izmena:
Крајње је време за 20 мега тона са појачаном радијацијом.Нема цивила а и руска војска се повлачи.
1668010346252.png

Rusi odlučili da se privremeno povuku iz Hersona zbog problema snabdevanja, logistike i sl. tokom zime.

Surovikin ne želi da bez veze žrtvuje ljude i drži ih u oskudici ako ne mora.

Ukrajinci oduševljeni zbog "pobede".

To je, naravno, trenutna situacija i rat se nastavlja.

Računam da sad borbe idu u drugom pravcu, a sve će to povratiti kasnije kad budu povoljniji vremenski uslovi.

Ovaj će rat poooooootrajati.......... Dobiće ova tema i 345. nastavak. :lol:
Idemo do 500e teme izgleda
tj. ako neki mir ne sklope, što bi bilo idealno.

Rusi odlučili da se privremeno povuku iz Hersona zbog problema snabdevanja, logistike i sl. tokom zime.

Računam da sad borbe idu u drugom pravcu, a sve će to povratiti kasnije kad budu povoljniji vremenski uslovi.

Hvala na informacijama brate.
Ne dolazim često.Samo svratim eto čisto da vidim.
Gledam kako veštački obaraju švajcarac i dolar čisto da održe kao stabilnost evra.
Ovo sve kad prođe po meni EU je ćao zdravo.Ode niz vodu.
Bar ja tako mislim.
Nisam mogao da zamislim da ovakvi volovi upravljaju EU ja sam mislio da je sve to mnogo ozbiljnije i pametnije.
Isto nisam mogao da zamislim da su Rusi tako ne efikasni.
A ovo sa cenama hrane.
Propast živa.
Otvorena pljačka ljudi.

Porazeni ruski celavci do nogu.
Ово није предаја Херсона, како канали представљају. Ово спашава животе наших војника. Утопите наше трупе из тврдоглавости Ово је глупо

Неки ће да пливају , а неки ће мо да будемо на сувом :mrgreen:

Истина, сви говоре о издаји руководства и навијају да се путин убије јер је превише мек за ове догађаје.
Nije blag vec se skroz preracunao u startu.
Ukrajina nije Gruzija, a ni Rusija nije SSSR.
Sovjetska vojska bi ovako nesto brzo rjesila.
Dok su se Ukrajinci osam godina spremali za rat Rusi su se svake godine spremali za parade u centru Moskve.

Da vidimo sta kaze Miodrag Zarkovic :think:
Od Miodraga ni M o Hersonu
Dreci za onim Stremusovim ili kako se vec zove :sad2:

A ruski general zima, a nista pa kako majku mu :D

Pobiće ih rusi na kraju ko piliće.
Meni je žao običnog naroda sa svake strane.
Sjeti se onih 60 000 granata dnevno po ukrajinskim polozajima. Tuku ih dronovima dan i noc vec tjednima. Rusi su dali svoj maksimum.
Ukrajinci su sad pa sad mobilizirali vojsku a Rusi se tele sa 300 000 od kojih je samo mali dio stigao na bojisnicu. no
Kakva je to pricuva kojoj treba osnovna obuka?
Gdje je onih 25 milijuna vojnih obveznika kojim se hvale?
A istovremeno imaju vjezbe sa bjeloruskom vojskom. Ludilo.

Али што сад креће хајка на Путина, издајник, продана душа, кловн.

А ви који сте наде полагали у тог човека и годинама га представљали као сувог генија немате никакву одговорност?

Нема везе, за пар недеља ћете заборавити, као што сте заборасвили све остале његове брљотине и биће опет Цар Путин мастермајнд. Ипак је он најбоље што ваш светоназор може да изроди.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back